سلام
کسی میتونه oemlogo.bmp مخصوص دل را آپ کنه؟
Printable View
سلام
با سلام
بنده ايكس پي را با توجه به نيازي كه داشتم بر روي نوت بوكم نصب كردم
بعد از نصب ان حدود يك هفته اي خوب كار كرد تا اينكه بعد از بالا اومدن ويندوز يك صفحه ابي رنگ((ارر سخت افزاري)) داد
بعد از ريستات كردن خوب شد اما دوباره بعد از چند روزي مرتب اين حالت پيش اومد تا اينكه محبور شدم ويندوز رو عوض كنم
حال باز بعد از نصب ويندوز جديد همين پيام اومد اما تنها يكي دو مرتبه اينطوري شد
البته با ويستا چنين مشكلي نداشتم..
مدل نوت بوكم
compaq c571nr
صفحه آبی به چند چیز بستگی داره:
1- اینکه چند تا سخت افزار و لوازم جانبی که به Usb وصل باشند با هم مشکل دارند و با هم سازگار نیستند
2- نرم افزاری میخواد از یک بخش سیستم استفاده غیر نرمال بکنه برای همین ویندوز بهش اجازه نمیده و برای جلوگیری از آسیب سیستم، سیستم ریست میشه
3- ویندوز با بخشی از درایورهای نوت بوک شما مشکل داره ... باید درایورها رو آپدیت کنید
4- ویندوز Xp که نصب کردید (نسخه اش) با لپ تاپ شما ناسازگار هست
پیشنهاد میشه از یک نسخه ویندوز دیگه استفاده کنید
ويندوز رو هم عوض كردم
تنها يكي دوبار اون پيام رو داد اما ديگه مشكلي نداشتم باهاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این یکی هم خوشگله خیلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سایزشون رو به 96 یا 120 پیکسل با یک نرم افزاری مثل ACD see یا فتوشاپ تغییر بده ... کلا سایز دلخواه
میتونی از این نرم افزار هم استفاده کنی :
موفق باشیکد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/OEM-Logo-Stamper.shtml
ببخشید ویرایش شد .........
مشکل از رم هم می تونه باشه برای صحفه آبی
بگیر رمت را چک کن ببین ایراد داره یا نه
دستت درد نکنهنقل قول:
آقا من یک dv9880 اچ پی خریدم وقتی که وایرلس رو روشن می کنم اون پایین مانیتور می نویسه Wlan on اما هیچ چیزی رو پیدا نمی کنه که بهش وصل شه در حالی که روتر من در 2 متریش قرار داره و با یک لپ تاپ دیگه و وایرلس اکسترنال در همون محل به راحتی میشه به اینترنت وصل شد
مشکل چیه؟
متشکر
دوستان سلام
من یه لپ تاب DELL 1525 چینی خریدم می خوام ویندوزXP روش نصب کنم هر چی توی سایت گشتم نتونستم درایورهای XP براش پیدا کنم آیا میشه و لطفا لینک دانلود درایورها مرسی