نه اصلا نرم افزارهایی مثل matlab واسشون وجود نداره. کلا در حال حاضر بیشتر برنامه ها جنبه ی fun دارننقل قول:
Printable View
نه اصلا نرم افزارهایی مثل matlab واسشون وجود نداره. کلا در حال حاضر بیشتر برنامه ها جنبه ی fun دارننقل قول:
دوستان بهترین gps افلاین برای ایپد چیه؟
(چقدر این بخش تبلت سوت و کوره)
چه کرده میشل ژار!!
به شخصه اگه 600 میلیون تومن پول داشتم ائرو دریم رو میگذاشتم تو اولویتای اولم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.slashgear.com/the-aerodream-one-offers-tons-of-power-and-compensation-for-manly-shortcomings-05177045/
من چند تا سوال دیگه هم دارم :
1 - اگه یه 32 گیگ wifi بگیرم چند گیگ در دسترس دارم ؟
2 - ویدئو های 720p و 1080p با فرمت های Mkv ، MP4 , AVI , ... را به چه صورت پخش میکنه ؟ ( به صورت خوب یا با لگ ؟ )
3 - تنوع نرم افزار و بازی های آیپد به نظرتون چه طوره ؟ به اندازه ایی هست که کاملا ارضا کننده باشه ؟
29.05 گیگنقل قول:
2. بله، بدون لگ پخش می کنه تا بیتریت های بالا. البته صفحه iPad بیشتر از 720p رو که ساپورت نمی کنه ولی برای AirVideo و خروجی HDMI مشکلی با 1080p ها هم نداره.
3. حدود 100,000 بازی و برنامه اختصاصی آیپد هست، بقیه رقیب ها (شاید روی هم!) به 1000 عدد هم نمی رسن.
این Apple TV را کسی اینجا استفاده کرده؟
میشه توسط Air Video یا VLC Streamer فیلمی را توسط Apple TV روی HDTV پخش کرد؟ ها؟! میشه؟!
یعنی با وای فای هم اطلاعات را از PC دریافت کنه و همزمان توسط Apple TV روی HDTV پخش کنه؟! یک چنین پهنای باندی روی شبکه های بیسیم در حال حاضر وجود داره؟! آیپد چنین پتانسیلی را داره؟!
خب برادر مستقیم از PC استریم می کنی به Apple TV :دی (البته برا فرمتهایی که پشتیبانی میشن).نقل قول:
بله در کل Air Video از AirPlay پشتیبانی می کنه و هرچی اونجا پخش میشه رو می تونیم بفرستیم رو Apple TV. حتی میشه همزمان که ویدیو روی Apple TV پخش میشه با خود آیپد کارهای دیگه هم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باند هم نباید مسئله ای باشه. فقط بهتره شبکه وایفای N باشه و ترجیحا 5 گیگاهرتز.
+
VLC Streamer هم از AirPlay پشتیبانی می کنه.
- آیا تبلتی که قصد خرید دارم، توانایی اجرای نرم افزارهای دلخواه من (اپلیکیشنهای ویندوز، آفیس، ویرایش عکس، فیلم و...) را دارد؟
- تبلتها مشخصات سخت افزاری مختلفی دارند (حجم حافظۀ داخلی و سرعت پردازنده)، کدامیک پاسخگوی نیاز من خواهد بود؟
- آیا می توانم نرم افزارهای سنگینی مثل Photoshop, Autodesk Design Reviw, SolidWorks eDrawing,… را بر روی تبلت اجرا کنم؟
- نرم افزارهای مورد نیاز خود را از کجا بخرم؟ چطور بر روی تبلت نصبشان کنم؟ چه میزان از حافظۀ داخلی دستگاهم برای نصب این نرم افزارها اشغال خواهد شد؟
....
اینها سوالاتی است که خیلی ها هنگام خرید یک تبلت از خود می پرسند. ولی پاسخ چیست؟
باید گفت نیازی نیست فکرتان را مشغول پاسخ دهی به این سوالات بکنید. فقط یک تبلت بخرید که 2 شرط زیر را داشته باشد:
1) توانایی اتصال به اینترنت را داشته باشد.
2) خوشگل باشد.
به چیز دیگری نیاز ندارید اگر بدانید رایانش ابری (Cloud Computing) چیست؟
همه می دانیم رایانه محلی است برای ذخیره و پردازش اطلاعات. کامپیوترها از اول خلقت هر 2 فرآیند پردازش و ذخیره را در داخل خود (CPU و Hard drive) انجام می دادند. ولی اگر این 2 فرآیند را به خارج از رایانه منتقل کنیم می شود رایانش ابری.
یعنی شما بارایانه ( کامپیوتر دسکتاپ، لپ تاپ، تبلت، گوشی موبایل و...) از طریق اینترنت به سوپر کامپیوترهایی وصل می شوید که هم فضای ذخیره سازی اطلاعات را به شما می دهند و هم امکان پردازش آنها را.
نتیجه اینکه شما نیاز به فضای حافظۀ داخلی زیاد و سیستم عامل خاص ندارید، وقتتان برای نصب نرم افزارهای متعدد تلف نمی شود، در هر کجای دنیا به فایلهایتان دسترسی دارید، پردازندۀ دستگاهتان مهم نیست که خیلی سریع باشد، باتری دستگاهتان برای انجام پردازشهای سنگین خالی نمی شود و...
به عنوان مثال برای رایانش ابری، فرض کنید شما می خواهید عکسی را در داخل تبلت ویرایش کنید.
راه اول :
- باید دنبال ورژنی از نرم افزار Photoshop بگردم که با سیستم عامل من سازگار باشد.
- آنرا تهیه کنم (بخرم یا دانلود کنم).
- آنرا روی تبلت خود نصب کنم (در صورتی که فضای حافظۀ دستگاهم به اندازۀ کافی جا داشته باشد) .
- آنرا اجرا کنم (نرم افزار خیلی کند اجرا میشه! کاش تبلتی می خریدم که سرعت پردازنده اش بیشتر از این بود).
راه دوم : استفاده از رایانش ابری! به سایت:
می رم و عکسم را ادیت می کنم.کد:www.pixlr.com/editor
سرویسهای متعددی برای رایانش ابری وجود دارد که در بخش بعدی این گفتار، به معرفی سرویسهای رایگان آن می پردازیم.
خیلی app های مختلفی داره:Navigon , TomTom,... از بهترین هاشون هستند که همه نسخه middle east دارن ولی در ME اونها ایران جایی نداره. در نهایت باید از نقشه های گوگلی استفاده کنید که به صورت افلاین با همون Maps خود آی پد و به کمک یک app از cydia قابل دسترسی هستش... نرم افزار های cydia دیگه هم هستند مثلا xGPS .نقل قول:
دوستان مدتیه که میخوام این سئوالو بپرسم ولی یادم میره.
من مثلا برای برنامه فیلم 4-5 تا برنامه دارم.یا برای File ها 2-3 تا دارم.یا مثلا Doc Reader 3-4 تا دارم
وقتی که فایلی را از اینترنت یا وایفای میگیرم مشترک نمیشه بین همه.مثلا یه فیلمو که با یکی از برنامه ها میگیرم توی برنامه دیگه نیستش.و فقط با اونی که گرفتمش میشه دیدش.
یا برای فایلها و غیره.
جایی نداره که کل فایلهای دیتابیس و هارد آیپدو بشه دید و هرطوری خواستیم ران کنیم؟
iPad 2 - 64GB - 3G دارم
مرسی