مدل 28 و 56 که پرینترم هم 1315 اچ .پی هستنقل قول:
Printable View
مدل 28 و 56 که پرینترم هم 1315 اچ .پی هستنقل قول:
شما هم مثل همين دوستمون:نقل قول:
نقل قول:
شما اول ضعيف امتحان كن اگه نشد بعد بگم چه جوري از قوي استفاده كننقل قول:
ضعيشم ميدوني كه چه جوري استفاده كني؟
حالا که دارید زحمت میکشید اونم توضیح بفرمایید که به چه گونه ایی باید استفاده کنیم؟نقل قول:
نه عزیزنمی دونم ممنون میشم2 تاش رو بگی برامنقل قول:
سلام من یک پرینتر اپسون t50 دارم.
کارتریج های اون عوض کردم و کارتریج قابل شارژ براش گرفتم ( منظورم کارتریج تانکی نیست ). در صورتی که پرینتر کارتریج هارو میشناسه و مقدار رنگ شون رو تشخیص میده اما پرینت نمیگیره. ( برگ سفید تحویل مون میده )
مشکل از کجاست؟؟؟
هد کلین هم کردم
دوستان یک ار 200 دارم یک ساله با جوهر پر خوابیده الان فقط ابی خیلی کمرنگ پرینت میگیره
هد چطوری خارج میشه
ممنون
تست نازل چك بگير ببين وضعيت رنگها چطوره.نقل قول:
بعضي وقتها در اثر ريست با نرم افزارهاي متفرقه پيش مياد كه دستگاه هيچ چيز پرينت نميكنه ولي اگه همچين موردي نيست اشكال از نازل هاي هد هست و بايد بريد توي كار هد!
دستگاه جوهر افشاني كه يك سال خوابيده اونم مدل هاي قديمي بايد با احتياط باهاش رفتار كنيد شايد هزينه زيادي بهتون تحميل بشه و درست هم نشه.نقل قول:
اول بايد مطمئن بشيد جوهر توي كارتريج ها هست و خشك نشده.
بعد كه از كارتريج ها مطمئن بوديد يا از تانك و كارتريج شارژي استفاده كرديد بايد هدكلين كنيد حتي 20-30 بار ولي بررسي كنيد ببينيد رو به بهبود هست يا نه.
در صورت جواب نگرفتن سراغ مراحل بعد بريد كه مثلا كارتريج شارژي تهيه كنيد و محلول رقيق تهيه كنيد و كارتريج ها رو پر كنيد و انقدر هدكلين انجام بديد تا مشكل حل بشه.
در صورت حل نشدن از محلول هاي قوي استفاده كنيد.
و در صورت حل نشدن هد رو تعويض كنيد كه هزينه اي نزديك به 200 هزار تومان داره.
و ... در مورد باز كردن هد توصيه نميشه چون كار زيادي نميشه روش انجام داد و احتمال آسيب زدن اگه تجربه لازم رو نداريد زياد هست.
نازل چک که میگیرم باز هم هیچیزی پرینت نمیگیره.نقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنید، هد رو باید چیکار کنم؟؟؟؟
کار سختیه؟؟؟
اگه آموزشی هست در قالب یه کتاب یا تاپیکی باشه در این مورد ممنون میشه معرفی کنید.