هنوز بازی نیومده تو تکین واسه فروش گذاشتن.
تا حالا نشده من از تکین بازی بخرم و واسم بیاد
Printable View
هنوز بازی نیومده تو تکین واسه فروش گذاشتن.
تا حالا نشده من از تکین بازی بخرم و واسم بیاد
رزیدنت 2005 اومد . بعد منم نگفتم جذابیتش از بین میره گفتم جذابیتش به اینکه همون اول بیاد بشینی بازی کنی کمتر میشه که یه چیز طبیعیه .نقل قول:
سلام
همونطور که می دونید بازی منتشر شده(ایران) ولی متاسفانه بعضی از شرکتهای ایرانی مجاز به اتشارش نیستند. همین دیروز کلی با نماینده و.س.ت سرو کله میزدم ... میگفت ارشاد نمیذاره و... بنابراین باید یا از نت گیر بیارید یا playbox بخرید.
PC
CoD4 در عرض دو ماه(از ابتدای لانچ بازی) تقریبا 3 میلیون نسخه روی Xbox360 و 2 میلیون روی PS3 فروش کرده، این در حالیه که در همین مدت زمان تقریبا 400 هزار نسخه PC فروش داشته !!! همه میدونیم که کمتر گیمر PC توی دنیا هست که هنوز CoD4 رو تجربه نکرده باشه اما همه اونها بازی نخریدن بلکه از نت گرفتن !
اوضاع Take Two اصلا جالب نیست و چشم امیدش به فروش عالی GTA و بالا رفتن ارزش سهامش هست پس بنابراین باید دیوانه باشه که تا قبل از اینکه به فروش قابل قبولی روی کنسول ها برسه نسخه PC رو منتشر بکنه !
نکته ی ظریفی بود ...نقل قول:
باید دیوانه باشه که تا قبل از اینکه به فروش قابل قبولی روی کنسول ها برسه نسخه Pc رو منتشر بکنه !
توی ایران ؟؟؟نقل قول:
همین دیروز کلی با نماینده و.س.ت سرو کله میزدم
مگه چیه؟یک شرکت تو اهوازنقل قول:
اصلا حواسم نبود با یکی دیگه اشتباه گرفته بودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که می رم برای این بازی هم که شده xbox 360 بگیرم.
آخه با هر نسخه ی GTA همین بند و بساط هست و اینکه الان اوضاع T2 خرابه هیچ ربطی نداره به این ماجرا.
این همه شرکت بازی سازی هست تو دنیا نمونش Eidos یا EA.اونا چرا این قدر پولکی نیستند با اون همه بازی محبوب؟
خارجی ها می دونند و تقریبا مطمئنند: این شرکت Rockstar از سونی و مایکروسافت رشوه میگیره تا بازار کنسول هاشون رو با عرضه کردن بازی های منحصر به کنسول، رونق بده.اصلا R* یک کنسول پرست به تمام معنا شده.
ادیت: پست بالا نمونه ی این استراتژی کثیف راک استاره.
دوستانی که بازی رو دارند میشه بگن بازی چطوریه ؟
ما Pc باز ها که فعلا باید تعریف بشنویم ... ):
بابا يه ويديو از gameplay بازي اي چيزي بذارين! اين youtube لامصب که همرو داره مسدود ميکنه!