[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، کسی درمورد این ساعت و کیفیت مارک و ارزش خریدش اطلاعاتی نداره؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
Printable View
دوستان، کسی درمورد این ساعت و کیفیت مارک و ارزش خریدش اطلاعاتی نداره؟
با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد مارکهای ”ژاک لمن” و ”اینگرسول” داره.
دومیه مخصوصا ساعتای خیلی شیکی داره.
با سلام خدمت دوستان گرامی
نظرتون رو در مورد این ۳ساعت میخواستم.
من یه ساعت اتوماتیک می خوام بخرم
بهترین برندی که می نونم بخرم چیه ؟
تا 1 تومان می خوام هزینه کنم
نظرتون درباره ایگنرسول چیه؟؟؟
نقل قول:
یکی از دوستان در پخ در مورد تشخیص ساعت های کاسیو سوال پرسیده بود که گفتم همینجا جواب بدم
1. بار ها گفته شده ساعت های کاسیو رو فقط از فروشگاه های معتبر و با گارانتی و هولوگرام دایازمانسنج تهیه فرماید .
مدل مورد نظر شما با گارانتی دایا قیمتی درحدود 600 هزارتومان دارد و در سایت های خارجی حدود 220 دلار ..حال خودتون حساب کنید
.................................................. .................................................. .................................................. .............
با ورود مدل های.. های کپی تشخیص فیک یا اورجینال بودن ساعت های کاسیو بسیار سخت شده و فقط با باز کردن و بررسی موتور ان تاحدودی قابل تشخیص هست
مورد دیگر شیشه بکار رفته مدل های اصل بسیار شفاف هستند اما مدل های کپی مشاهده میشود که شیشه مقداری کدر هست
مهمترین مورد برای تشخیص هر جنس اصل از تقلبی مشاهده وزن جنس مورد نظر در سایت اصلی و تطبیق دادن ان با جنس خریداری شده هست
معمولا چینی ها به وزن توجه نمیکنند ... ساعت مورد نظر شما با باکس خریداری شده وزنی برابر 188 گرم در حالت اصلی دارد ././
البته لزوما داشتن یا نداشتن تفاوت وزنی به معنی فیک یا اصل بودن یک جنس نیست اما موردی هست که باید به ان توجه کرد خصوصا اگر تفاوت زیاد باشد
موفق باشید
باسلام
دوست عزیز، اگر ممکنه در مورد مارک ژاکلمن و کیفیت ساختش یه توضیحاتی بدید.
من هرچی گشتم، چیزی پیدا نکردم.
سلام دوستان این ساعت های فیک کاسیو چطور کیفیتی دارند ؟ الان یک مدل efr 521 رو تو بعضی سایت ها زده 35 45 تو مغازه یک جا میدن 130 یک جا میدن 150 180 چطوری هستند فیک ها هم کیفیت شون درجه بندی هستند یا نه؟ ممنون
نقل قول:
والا دوست من متاسفانه از این برند اطلاع چندانی ندارم اما گویا برند خوب و با کیفیتی هست
صد در صد درجه بندی دارند بسته به متریال مورد استفاده و شباهت و غیر قابل تشخیص بودن نسبت به کالای اصلی قیمت های مختلفی دارندنقل قول:
ممنون دوست گرامینقل قول:
واقعیتش من شهرستان هستم و اینجا این برند رو ندیدم و کسی نداره، امکانش هم نیست که بیام تهران.
مدلاشو تو سایت ایرانتایمر دیدم که به نظرم جالب و خوشگل اومد، ولی خوب من تو خرید ساعت تا از نزدیک نبینم نمیتونم انتخاب کنم.
نقل قول:
پاساژ سام سنتر تو فرشته نمایندگی این برند هست
قیمتاش هم خوبه از 6-7 تومن داره به بالا