دوستان مخابرات قم جديدا براي سرويسهاي محدودش شبانه رايگان يك تا هفت گذاشته كسي تست كرده ببينه سرعتش چقدره ؟ مرسي
Printable View
دوستان مخابرات قم جديدا براي سرويسهاي محدودش شبانه رايگان يك تا هفت گذاشته كسي تست كرده ببينه سرعتش چقدره ؟ مرسي
دوستان وضع سرویس های نامحدود بهتر شده یا مثل صفحه قبله ؟
میگن بهتر شده بستگی به منطقه داره اگه شبانه راه بیفته که خیسلی بی نقصه
سرویس های نامحدود که شبانه ندارن !نقل قول:
ضمنا من زنگ زدم 2020 ، سراغ قیمت 512 نامحدود رو بگیرم گفتند که قم اصلا نامحدود نداریم.
تو سایت هم که رفتم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که بازم اثری از سرویس نامحدود نیست.
این دوستان در صفحه قبل پس چه سرویسی رو داشتند میگفتند نامحدود ؟!! :n13:
در اصل باید نامحدود هم باشه ، طبق این تعرفه جدید شرکت مخابرات ایران :نقل قول:
کافیه وارد آدرس اصلی سایت مخابرات قم بشی و بر روی لینک تبلیغ موجود در وسط صفحه کلیک کنی : ( بنر عیدی سال با ADSL )کد:http://tci.ir/s71/page5.aspx?lang=Fa
سپس وارد آدرس اولیه که از سایت اصلی مخابرات است خواهی شد !کد:http://www.tcq.ir/web/guest/home
البته باید بگم که یکی از دوستان من که در منطقه " خاکفرج " قم ساکن هستند ، هم اکنون سرویس نامحدود 512 مخابرات را تهیه کرده اند و راضی هستند .
البته به منطقه ایشون هم باید دقت کنید ، چرا که ممکن است در نواحی مرکزی شهر همانند گذشته با سرعت " دیال آپ " برای سرویس های نامحدود از سوی مخابرات قم شاهد باشیم .
سلام
دوستان کسی از شبانه رایگان استفاده میکنه؟ سرعت چقدره؟
بدبختی اینجا کسی نیست از سرعت شبانه بگه و بگه مختصص چه سرویس های هست
لینک پاییین تعرفه رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان گلم.
من تازه از مخابرات گرفتم ، البته وایمکس مبین نت هم دارم که هم از سرعتش راضیم هم از دانلود شبانه اش که ساعت 2 تا 8 صبحه ، سرعت دانلود شبانه اش هم تقریبا 130 تا 140 کیلویی میشه ، اگر سایتی که ازش دانلود میکنی سرعتش خوب باشه ، تقریبا میشه باهاش شبی 2.5 گیگ دانلود کرد ، ولی منتها این اواخر رفتم نمایشگاه و دیدم اینترنت مجانی میده گفتم بذار بگیرم ببینم چجوریه ، البته قبلا هم از مخابرات داشتم ، زمانی که نامحدود بود ، سرعتش اون موقع بد نبود ، خلاصه بعد از این همه وقتی که از نمایشگاه گذشته تازه دیشب اومدن برام راه اندازی کردن ، ولی منتها چیزی که دیدم خودمم باورم نمیشد ، اصلا همچین چیزی تو ایران بعیده ، اون هم از مخابرات ، فکر کنم از دستشون در رفته ، وقتی من سرعت دانلودم رو دیدم ، اولش فکر کردم دارم اشتباه میکنم ، بعد که نگاه کردم دیدم بله درسته ، میدونید سرعت دانلود من چقد بود ؟ خودتون تو عکس ببینید.
این سرعت اولیه دانلودمه
که تقریبا 740 کیلو بایت بر ثانیه است
ولی سرعت میانگینش اینه
که سرعتش 475 کیلو بایت بر ثانیه هستش.
که البته این سرعت میانگین ، بین 450 تا 500 کیلو متغیره.
راستی این هم بگم که مال شبانه اش هم همین سرعته.
با این سرعت ، سرعت دانلود من تقریبا 4 برابر شده ، یعنی در اصل بخوای سرعت اینترنت رو بدونی میشه یه چیزی در حدود 3.5 الی 4 مگ بر ثانیه.
دوست عزیزنقل قول:
لطفا نوع سرویس خود از مخابرات قم را ذکر کنید ؟ محدود یا نامحدود
نوع دقیق پلن خریداری شده را ذکر کنید ؟ 256 یا 512 یا 1 یا 2
منطقه مخابراتی خود را ذکر کنید ؟ تقریبی بگید کجای قم ساکن هستید ؟
آیا در مرکز شهر هستید و یا در گوشه و کنار ؟ این روی سرویس دهی مخابرات قم متاسفانه خیلی تاثیر داره...
با پاسخ به این سوالات می توانید به دیگر همشهری های خود در انتخاب موفق کمک کنید...
سپاس
چراااا؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بیش از یک سال هست ازشون سرویس دارم، اوایل خیلی خوب بود، الان یخورده بد شده که البته فعلا کلا وضع اینترنت داغونه یعنی سراسری هست، اینم نتیجه تست الآنم با 128 محدود پیشگامان:
درکل شرکت آروم و بی سرو صدایی هست، سرعتش نرمال هست ولی ثبات خوبی داره، شبانش هم بستگی به سرعت اصلیت داره، ولی در کل پایینه