نكات ايمني رو رعايت كن نويد جان .نقل قول:
اينقدر نخور . ما هنوز دوست داريم ببينيمت از دست نري يهو يي
Printable View
نكات ايمني رو رعايت كن نويد جان .نقل قول:
اينقدر نخور . ما هنوز دوست داريم ببينيمت از دست نري يهو يي
قابل نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا خواستید ارزون حساب میکنم ... :27:نقل قول:
دوسم داری ؟ من بیشتر:10: ... انشالله بزودی همدیگرو میبینیم .... :21:نقل قول:
قضیه چی فکر می کردم چی شد ... چیه وکمن ؟!:whistle:
نقل قول:
من هم ميخام بدونم .
من که نفمیدم کرمانشاهیا دارن اینجا چه کار می کنن؟؟؟ البته که همه شون دو نفر بیشتر نیستن، این به اون می گه سال نو مبارک! اون یکی می گه رفتم توالت ... عجب روزگاریه این روزگار ما!
نقل قول:ای بابا ... خب معلوم که ... یعنی یه سری از مسائل چییییز اون طوری که فکرش رو کرده بیدم نشد و تازه برعکسم شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزدل شما اگه با این تاپیک حال نمیکنی میتونی بیخیالش شی و نگاش نکنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگرم خیلی خیلی ناراحتی میتونی تک تک بروبچ کرمانشاه رو اگنور کنی تا روزگارت عجب روزگاری نشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولاً که من هم هستم پس دو نفر نیستن ! دوماً بقیه هم هستن پس بازم دونفر نیستن ! سوماً بدو برو توی تاپیک مربوط به شهر خودتون و اظهار فضلهایت آنجا بنما ! آفرین ... :27:نقل قول:
:41: چقدرم توضیحات به ما در فهمیدن قضیه کمک کرد ! فقط یه دونه بید از امضات بیشتر دارهنقل قول:
پست خوب . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در یک کلمه : نارفیقی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: