ترجمه مصاحبه سر الکس با شبکه MUTV راجع به وین رونی (با تشکر از جناب Amir United (سرپرست سایت تاپ گل) که زحمت ترجمه رو کشیدن):
.
.
.
بعد از همه چیزهایی که این روزها در مورد رونی شنیدیم و خوندیم، دونستن نقطه نظرات شما در این رابطه می تونه بسیار پر سود باشه، می خواهیم بدونیم این قضایا از کجا شروع شده و همینطور در مورد قضیه مصدومیت رونی هم توضیح بدید.
بله او مصدوم بود. ما اونو به آزمایش فرستاده بودیم و اینو می دونستیم و اون موقعی که می تونست در کرینگتون هم تمرین کنه آثار مصدومیت در او نمایان بود. دلیل اینکه گفته من مصدوم نبودم رو فقط شما می تونین حدس بزنین. حرفی که زده نا امید کنندست. وقتی که به بازی ساندرلند رسیدیم تصمیم گرفتم که به او استراحت کاملی بدم تا بتونه برای بازی انگلیس کاملا آماده بشه. من فکر می کردم که اگه برای انگلیس در ومبلی بازی کنه فورم ایده آل خودشو دومرتبه کسب می کنه. نیت و ایده من این بود تا بتونیم شوک مثبتی بهش وارد کنیم. هدف من این بود که بهش استراحت بدم، از تمرین کردن معافش کنم تا بتونه سلامتی خودشو کامل بدست بیاره و برای انگلیس بازی کنه. اما اینکه چرا او چنین صحبتی رو مطرح می کنه، من نظری ندارم.
آیا مشاجره ای داشتید؟
ما هیچ بحثی با هم نکردیم، حتی یک ذره. شما باید بدونید که اینجور مواقع که کسی می خواد از باشگاهی بره همه در مورد این صحبت می کنن که بازیکن با سرمربی مشاجره کرده. براشون خیلی راحته که از این جمله استفاده کنند.
ما شنیدیم که او نمی خواد قرارداد جدیدی امضا کنه؛ وضعیت مذاکرات قرارداد او چگونه است؟
درست شنیدید. دیوید (گیل) در اوایل تابستان مذاکرات برای تمدید قرارداد او را شروع کرد که تا بعد از جام جهانی ادامه داشت. روز 14 آگوست من در دفترم نشسته بودم که دیوید به من گفت که تماسی از طرف مدیر برنامه های وین داشته که در اون گفته شده که وین نمی خواد قرارداد جدیدی رو امضا کنه. بعد دیوید اومد پیش من و به من گفت که باورش نمی شه که اینو شنیده؛ منم باورم نمی شد. من گیج شده بودم. من نمی تونستم این حرفو درک کنم چون تنها چند ماه قبل از اون گفته بود که در بهترین باشگاه جهان حضور داره و می خواد تا همیشه در اون بمونه. ما نمی دونیم که چی ذهن این پسرو تغییر داد. دیوید شوکه شده بودو منم شوکه شده بودم.
من با وین ملاقات کردم و او حرفای مدیر برنامه های خودشو تکرار کرد. او می خواست که بره. من بهش گفتم:
"فقط یه چیزیو یادت باشه، به این باشگاه احترام بزار. نمی خوام هیچ چیز بیهوده ای ازت بشنوم فقط به باشگاهت احترام بزار."
این چیزایی که الان داریم در رسانه ها می بینیم واقعا ناراحت کنندست، چون ما هر کاری که تونستیم برای وین رونی کردیم. از همون دقیقه ای که اومد به این باشگاه. ما همیشه براش پناهگاه بودیم. هر وقت که به مشکلی بر می خورد ما بهش راهو چاهو نشون می دادیم و من خودمو چندین بار آماده کرده بودم تا نصیحت های مالی خودمو بهش بدم. اما شما این کارو فقط برای وین رونی نمی کنید برای همه بازیکنانتون می کنید. این کاریه که منچستر یونایتد می کنه. این جا باشگاهیه که از ابتدای تاریخش بر پایه وفاداری و اعتماد بین بازیکن، مربی و باشگاه قرار داشته. این ها به زمان سر مت بر می گرده. این چیزیه که بنیان نهاده شده. وین از این کمک ها استفاده کرده همونطور که رایان گیگز، پل اسکولز و همه بازیکنا استفاده کردن. این کار ماست و هیچ مشاجره ای وجود نداره. به همین خاطر است که ما باید وضعیت را برای طرفدارانمان شفاف سازی کنیم. چون اتفاقی که در روز شنبه افتاد غیر قابل پذیرش است. زمانی که ما 2-2 هستیم و طرفداران برای وین رونی شعار می دهند باعث می شود تا فشار زیادی بر روی بازیکنان قرار بگیره و این هیچ کمکی به تیم نمی کنه. بنابراین ما باید شرایط موجود رو شفاف سازی کنیم و بهترین تصمیم را بگیریم. هیچ پیشنهاد مشخصی برای وین ارسال نشده چون اون ها (اون باشگاه ها) نمی خواهند پیشنهاد او را بشنوند اما همیشه منچستر یونایتد آماده است تا پیشنهادات را بشنود؛ هنوز آمادست.
ما میدانیم که رونی به عنوان یک بازیکن چه کارهایی می تواند انجام دهد؛ آیا شخصا و در حال حاضر ناراحت هستید؟
بله، ناراحت هستم. خیلی ناراحت هستم. نمی توانم باور کنم. وقتی شما تیمی مثل منچستر یونایتد رو مربیگری می کنید، همیشه باید منتظر چیزهایی باشید تا با آن دستو پنجه نرم کنید. ما با این نوع وضعیت ها برای سالیان سال دستو پنجه نرم کرده ایم. اما بسیار ناراحت کننده است وقتی که بخواهید با "بازیکنان دوره مدرن" دستو پنجه نرم کنید. دیگر مثل سال های خیلی خیلی قبل اوضاع راحت نیست، زمانی که با بازیکنانی مذاکره می کردید که مجبور بودند به سرمربی خودشان وابسته باشند و به او اعتماد داشته باشند. و زمانی که به عنوان یک مربی شما باید با والدین در ارتباط می بودید. دیروز با ادوین که روز شنبه اون اشتباه رو انجام داد صحبت کردم و به او گفتم: حالت چطوره؟ او گفت: اولین تماسی که داشته از پدرش بوده است. بهش گفتم: "خوب به حرفاش گوش کن، اون تنها کسیه که باید به حرفاش گوش کنی."
اما این چزها الان از بین رفته. ما با مدیر برنامه هایی سرو کله می زنیم که تنها در جیب بازیکنان زندگی می کنند. ما الان در دنیای دیگه ای زندگی می کنیم و باید از راه های دیگه ای با قضایا دستو پنجه نرم کنیم. شرم آوره اما مجبوریم.
پیامتان برای هواداران چیست؟
پیام من این است که به منچستر یونایتد اعتماد داشته باشند. اگر شما به تاریخ باشگاهمان در 50 سال گذشته نگاه کنید، جام های متعددی رو خواهید دید که تصاحب کرده ایم، افتخاری را خواهید دید که کسب کرده ایم، شناختی را خواهید دید که متوجه خودمان کرده ایم، احترامی را خواهید دید که از سراسر جهان کسب کرده ایم، ما بیشترین بازیکن را در مقایسه با هر باشگاه دیگری برای این کشور (انگلستان) پرورش داده ایم. این یک تاریخ خارق العاده است که همیشه باید در خاطرمان نگه داریم. ما موانع و مشکلاتی رو در سر راه خواهیم دید. به عنوان مثال، ما می توانستیم با قهرمانی لیگ در سال گذشته برای چهارمین سال پیاپی که تا آن موقع تیمی موفق به انجام آن نشده بود، تاریخ سازی کنیم، اما به خاطر یک امتیاز در انجام آن شکست خوردیم. این بدین معنی نیست که ما از هم پاشیده شدیم یا چیزی شبیه این. آن چیزی که همیشه ما را به برداشتن یک قدم به جلو هدایت می کنه اینست که بدانیم چگونه مبارزه کنیم. این منچستر یونایتد است. شما پیوسته نمی توانید هر سال در همه چیز قهرمان شوید، اما زمانی که مشکلاتی داریم بنیان و کادر مربیگری ای داریم که باعث می شود تا دوباره به خط مبارزه بر گردیم. ما باید با اتفاق روز شنبه دستو پنجه نرم کنیم و حتما باید این کار را انجام دهیم.
آیا اگر وین نظر خودش را تغییر داد، هنوز راه برگشتی برای او هست؟
مطمئنا. دیوید آماده است تا به هر بازیکنی در کشور بهترین پیشنهاد ممکن را بدهد، ما کیفیت یک بازیکن را برسی می کنیم و در آن به شناخت می رسیم و به همین دلیل است که مذاکرات ما از اوایل تابستان یعنی دو سال تا پایان قرارداد او برای تمدید آن آغاز شد. برای تمدید قولی که بازیکن داده است. او گفته بود که می خواهد تا پایان عمرش در یونایتد بماند، ما افتخار می کردیم که از رونی بخواهیم که در یونایتد بماند، در باشگاهی که عاشق آن است. او گفته بود بهترین کاری که در تمام عمرش کرده است امضای قراردادی بوده که او را به یونایتد منتقل کرده است. بنابر این دیوید آماده است با مذاکره با مالکین باشگاه، بهترین پیشنهادی که هر کسی در این کشور می تواند داشته باشد را برای او آماده کند.
.................................................. .................................................. .......................
پ.ن: :41: