شما که این قدر قابلیت به کش دادن موضوع دارید:31:خب برید فردا برگردید که pc شما همراهتون باشه.نقل قول:
Printable View
شما که این قدر قابلیت به کش دادن موضوع دارید:31:خب برید فردا برگردید که pc شما همراهتون باشه.نقل قول:
آیا سیم کارتهای قدیمی همراه اول برای استفاده تو آیفون به میکرو سیم تبدیل می شن دوستان؟
سیم کارت من مثل اولیه از چپ است. تو این عکس میکرو شدش رو نذاشته ، شک کردم!
ممنون میشم کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از cydia برنامه adownload دانلود کننقل قول:
قابلیت resum هم داره
سلام دوستان
یه سوالی داشتم بلاخره قیمت نجومی آیفون4 پایین اومد یا نه؟
اینو ببین :نقل قول:
یکی دو صفحه ی قبل رو نگاه کن! بعد پست بده! :21:
خیر! باید برید و سیم جدید بگیرید!نقل قول:
من شخصا تست کردم ولی بی نتیجه بود!
موفق باشید ،
امید
آزمایش مقاومت iphone 4 بدست یک جوان آمریکایی با جرات... .....
ببینید :
حالا نظر بدید! :5:کد:http://www.izlesene.com/video/haber-iphone-4-elinizden-duserse-ne-olur/2284769
سلام
راستش من هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اصلا تو این انجمن نمیشه در مورد Iphone بحث منطقی انجام داد. هر وقت هر سوالی میشه همه گارد میگیرند و حمله میکنند. مثلا :
نقل قول:
اگه شما صرفا دارین آیفون رو به عنوان یک دانلود منجر می خرید اگه نخرید سنگین ترین
نقل قول:
99.99 درصد افراد، از گوشیشون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنن
آخه دوستان این چه حرفی است که میگید سوالات تکراری است؟ اگر هم تکراری باشه علتش این است که جواب منطقی آدم ا زجوابها نمیگیره. صرفا متحم میشه به اینکه اصلا آیفون را درک نمیکنی؟ یا آیفون یک چیز دیگست که فقط افراد خاص آن را درک میکننید. آخه با خودتون رو راست باشید واقعا مگر یک smart phone چیزی جز برای ارتباط خوب تلفنی و اینترنتی و ..... است؟ مگر من از آیفون انتظار دارم که برام ظرف بشوره که وقتی میگم میخواهم باآیفون دانلود کنم اینهمه با تعجب با من برخورد میکنید؟ دانلود یک فایل با گوشی اینقدر عجیب است؟نقل قول:
هیچ کس در دنیا از آیفون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنه، چون خود PC اینکار رو به بهترین شکل انجام میده.
از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
با سپاس از شما که خیلی کوتاه جواب بنده را دادید. راستش تو cydia برنامه adownload را ندیدم. شما لینکی ازش دارید؟نقل قول:
از cydia برنامه adownload دانلود کن .قابلیت resum هم داره
با سپاس
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن ، ببین توو استفاده از محصولات اپل بایدها و نبایدها زیاده!نقل قول:
به قول معروف انگار خیلی چیزا هست که میتونی نداشته باشی...
ولی این کمبود امکانات فقط در ظاهره!
نکته ی دیگه اینه که این احساس کمبود امکانات فقط وقتی توو استفاده از محصولات اپل به وجود میاد که قبلش با برندهایی مثل نوکیا ، سامسونگ و سونی اریکسون کار کرده باشی:20:!
اصل مشکل اینجاست که در جایی مثل ایران نمیشه خیلی راحت از آیفون استفاده کرد و برای داشتن ساده ترین امکانات باید مسیرای زیادی رو طی کنی...ولی کیفیتشون اونقدری بالا هست که سختی استفاده شو فراموش کنی.
چه سورسایی رو اد کردی؟!نقل قول:
این برنامه توو سورس انجمن تخصصی آیفون هست ، میتونی از اونجا بگیریش...
دوستان لطفا به قوانین احترام بگذارید .نقل قول:
از دیروز این انجمن ، دارای تاپیک اخبار شده اگر می خواهید در مورد اخبار آیفون صحبت کنید در تاپیک زیر :
در ضمن در مورد قیمت هم در تاپیک مربوطه صحبت کنید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=431736
با تشکر:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=371295
سلام به همه اپلی ها.
میخواستم بدونم برای فهمیدن آنلاک فکتوری راحت ترین راه چیست؟
چون یکی از دوستان از آمریکا میخواد واسم بیاره و میگه آنلاک فکتوری میارم برات.
ممنون.