سلام .نقل قول:
از Fraps استفاده کن خب :دی
راستی توصیه میکنی نسخه اصلی رو بخرم یا نه ؟ قشنگه ؟ :دی
مخلصیم .
Printable View
سلام .نقل قول:
از Fraps استفاده کن خب :دی
راستی توصیه میکنی نسخه اصلی رو بخرم یا نه ؟ قشنگه ؟ :دی
مخلصیم .
به نظر من این سری با اینکه تیونینگ نداره عالی کار شده
کسانی هم که میگن گرافیک نداره ؛ بهتره برن همون MW رو بازی کنن.
نمیشه آخه ، سخته ، خود بازی قشنگ عکس میگیره :دینقل قول:
توصیه می کنم صد در صد بگیری :دی
اینو یه جایی دیدم:
۱ – مشکل هنگ کردن و خارج شدن به دسکتاپ : در صورتی که بازی در اجرا هنگ کرد بخاطر باگی هست که در بازی وجود دارد و شرکت EA به زودی پچ را ارائه خواهد داد و این مشکل برای کسانی هست که یس پی یو آنها از ۲ هسته بیشتر است پس برای انجام بازی پس از اجرا به Task Manager رفته و affinity را بروی ۲ هسته تنظیم نمایید.
۲- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
۳- زبان بازی روسی است: از گزینه Run در ویندوز Regedite را اجرا کنید سپس Ctrl+F را فشار دهید و تایپ کنید Need For Speed پس از یافتن Local را از ru به en تغییر دهید.
۴- Crash/Freeze شدن بازی : برای کسانی که کارت گرافیک ATI دارند آخرین ورژن catalyst 10.10e را نصب نمایند یا بخاطر مشکل آنتی ویروس آنهاست مخصوصا کسانی که از Norton / AVG / Nod32 استفاده مینمایندکه باید این گزینه را غیر فعال نمایند “REALTIME MONITORING” برای کسانی که از AVG استفاده میکنند این گزینه “Resident Shield”
5- وقتی بازی را اجرا میکنم مینویسد “Connecting to Autolog” :
• اینترنت را قطع کنید
• آنتی ویروس و فایر وال را غیر فعال نمایید
• بازی را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی میتونی بگی اینو کجا دیدی؟
بازی کردن این بازی به علت راحت بودن کنترل ماشین و راحت بودن بازی خیلی لذت بخشه ! من همش طلا می گیرم :دی
سبک بازی به نظره من از burnout take down تقلید کرده .
گرافیک بازی در حد dirt 2 نیست به خصوص منظره ها ولی خیلی خوبه و من از بازی کردن این لذت می برم !
:دی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
نقل قول:
۱ – مشکل هنگ کردن و خارج شدن به دسکتاپ : در صورتی که بازی در اجرا هنگ کرد بخاطر باگی هست که در بازی وجود دارد و شرکت EA به زودی پچ را ارائه خواهد داد و این مشکل برای کسانی هست که یس پی یو آنها از ۲ هسته بیشتر است پس برای انجام بازی پس از اجرا به Task Manager رفته و affinity را بروی ۲ هسته تنظیم نمایید.
من سی پی یو هم 4 هسته هست core i5 و بازی رو بدون هیچ مشکل و افت فریمی اجرا می کنم . فقط اولش که بازی می خواد اجرا بشه یه صفحه سیاه میاد و یه ذره طول می کشه ولی اجرا میشه .
ویندوز سون 64 بیت
گرافیک 5770 Ati
رم 4 گیگ
من مشکل افت فریم به خصوص وقتی سرعت افزایش پیدامیکنه،دارم.رزیولیشنم پایین میارم وHigh resulation texcher رو هم آف میکنم ولی مشکل حل نمیشه بدجوری رفته رو اعصاب کارت گرافیگ 8800 gt وسی پی یو amd x2 6000 چیکار کنم.
فقط یک پارت مونده (از 9 پارت) ...
من خودم چون از p30day بازی رو دانلود کردم اونجا خوندم. اونجا منبعی معرفی نکرده بود البته.:10:نقل قول:
منم بدون هیچ مشکلی با سی پی یو 4 هسته ای بازی رو اجرا می کنم..در کل بازی نیاز به سیستم خفنی برای بازی تو بهترین حالت گرافیکی نداره. البته این بیشتر به این خاطره که بهینه سازیه خوبی صورت گرفته وگرنه گرافیک بازی قابل قبوله.البته با این که گفتی از نظر گرافیکی به dirt2 نمی رسه موافقم.نقل قول:
من که هیییچ مشکلی تو اجرا ندارمنقل قول:
فقط یه سوال: این Intro ها رو نمیشه Skip کرد؟