نقل قول:
چرا مصطفی جان YOU'RE RIGHT :11:.
Printable View
نقل قول:
چرا مصطفی جان YOU'RE RIGHT :11:.
اینجا افراد کمی هستن که پاسها رو در حالت دستی قرار میدن.دوستام یه 10 نفری هستن همشون کمکی بازی میکنن حالا هر چی بهشون میگم قبول نمیکنن میگن لذت بازی از بین میره! این واسم یه آرزو شده که بایه نفر در حالت دستی بازی کنم.نقل قول:
با پرستون چهارم شدی؟ رو لجندری؟ شما دیگه خیلی حرفه ایی هستی.ما با تیمهای قوی هم تا اواسط فصل بیشتر دووم نمیاریم چه برسه به پرستون.
--------------------------------------
همون اول کار یه ویدئو از گری پترسن منتشر شد که در مورد خصوصیات جدید فیفا11 صحبت میکرد حالا فعلا ما که چیزی از اون خصوصیات ندیدیم یا خیلی کم به ندرت قابل تشخیصه.ولی بنظر من تا حالا نشده ea در مورد چیزی صحبت بکنه و به اون عمل نکنه.در هر صورت باید ببینیم فردا پس فردا فیدبک های گیمرها در مورد بازی چیه
ولی تا الان اینا در بازی دیده میشه:
-گرافیک بهتر
-بهبود چهره و استایل بازیکنا و وسایل مخصوصشون(تازه امسال زیر شرتی هم به بازی اضافه شده:31:)
-حرکت بازیکنا و نوع دویدنشون.مثلا امسال حرکات کریس رونالدو کاکا مسی رو در بازی شبیه سازی کردن که خیلی جالبه.مدافعان بدون تکنیک خیلی سخت میشه باهاشون تک روی کرد و کند بنظر میرسن.
-تکل ها طبیعی تر شده
-اگه دقت کنید بعضی مواقع پاسهای کوتاه بشکل پله ایی و بدون قدرت لازم به بازیکن هدف میرسه
-اجرای حرکات فریبنده توسط هوش مصنوعی
اینا رو هم ندیدیم:
-پرسنالدی پلاس در حالت گسترده
-پرو پاسینگ با درصد خطای بیشتر مثل همون ویدئویی که گری پترسون منتشر کرده بود
360fight for possession که اصلا نفهمیدن قضیش چیه؟
حالا میشه گفت پرسنالدی رو تا بازی نکنی نمیفهمی ولی پرو پاسینگ رو میشه دید نمیدونم شاید تو گزینه ها میشه این قابلیت رو off یا on یا کم و زیاد کرد.
فک کنم شادی بعد از گل تو این ویدیو بود
چون زننده گل بعد از گل رفت سمت ادبوردها....
نقل قول:
نه بابا فکر نمیکنم کسی بتونه توی سخت ترین درجه آخر فصل حتی سوم بشه احتمالا مسعود پروفشنال بازی میکرده تازه اونم با اون تیم . اصلا من همینجا میگم هر کی تونست در حالت دستی توی سخت ترین درجه بازی آخر فصل حتی سوم بشه یک جایزه خوب پیش من داره بسم ا...
اون حالت درگیریهای 360 درجه رو از ویدئوهایی که منتشر شده نمیشه تشخیص داد باید خودمون بازی کنیم .
در مورد اینکه این جریان پروپاسینگ یا پرسنالدی پلاس توی بازی زیاد محسوس نیست و به چشم نمیاد من یک نظری دارم .
من دقت کردم شرکت EA توی سریهای نکست فیفا تواناییها و ویژگیهای مختلف بازیکنان رو در یک محدوده و رنج مشخص و محدودی طراحی کرده که به نظر میرسه این کارشون واقعا عالیه چون در دنیای واقعی هم توانایی بازیکنان حرفه ای خیلی به هم نزدیکه شاید اینجا هم بر اساس همون سیاست خطاهای پاس و همینطور پرسنالدی پلاس رو در یک چارچوب مشخص و محدودی طراحی کردن تا ما شاهد ابر انسان در بازی نباشیم و اختلاف قدرت تیمها فاحش نباشه راستشو بخواید من این موضوع برای من توی PES نکست جن خیلی رنج آور بود بخصوص در این موارد که خیلی افراط شده :
سرعت و شتاب بسیار زیاد و غیر طبیعی بعضی بازیکنان
رشد بسیار زیاد توانایی بازیکنان بعد از چند سال
افزایش یا کاهش بسیار زیاد در تواناییها بازیکنان زمانیکه فلش روحیه بازیکنان در بالاترین حد یا پایین ترین حد قرار داره
افزایش شدید توانایی بازیکنان از محدوده 95 تا 99 . من توی راهنمای بازی PES خونده بودم که وقتی تواناییهای بازیکنان به عدد 95 میرسه دیگه اون توانایی یک واحد افزایش پیدا نمیکنه بلکه ناگهان رشد بسیار زیادی در تواناییها ایجاد میشه
خوشبختانه سیاست EA اینه که افراط و تفریط در کارش نیست روی همین حسابه که من چندان نگران این مساله نیستم که ویژگی پروپاسینگ در بازی پر رنگ نیست به هر حال به قول مسعود باید بازی بیاد تا خودمون عملا بررسیش کنیم علاوه بر اینکه پس فردا هم بچه ها نظراتشونو میگن .
مثل اینکه نسخه ویندوز این بازی بر خلاف =سال پیش تغییرات زیادی صورت گرفته! کم کم داریم به این بازی امیدوار میشیم!
ای بابا هر چی ویدئو هست مال Youtube !!!
لطفا یه لینک دیگه بدین که ما هم بتونیم ببینیم !!!
نه تو اون حالت تا هفته هستم بازی می کردم رده 10 بودم :دینقل قول:
اینجا افراد کمی هستن که پاسها رو در حالت دستی قرار میدن.دوستام یه 10 نفری هستن همشون کمکی بازی میکنن حالا هر چی بهشون میگم قبول نمیکنن میگن لذت بازی از بین میره! این واسم یه آرزو شده که بایه نفر در حالت دستی بازی کنم.
با پرستون چهارم شدی؟ رو لجندری؟ شما دیگه خیلی حرفه ایی هستی.ما با تیمهای قوی هم تا اواسط فصل بیشتر دووم نمیاریم چه برسه به پرستون.
تو ورلد کلس بازی می کردم... تو حالت پروفشنال که خیلی بد بازی میکنن... ورلد کلس خیلی متعادل هست..
یه تیمی ساختم که خودم موندم توش.. تونی کروس رو خریدم با بازیکن خودم... چنتا از بازیکنای جوون رو هم پرورش دادم.
دروازه بانم شد بهترین بازیکن فصل و تو تیم منتخب 6 تا بازیکن داشتم.
فقط با این تیم ها نباید تهاجمی بازی کنین. باید حتما یه مهاجم داشته باشین. من با سیستم 4-5-1 بازی می کردم. البته خودم ویرایشش کرده بودم. معمولا تیم های تحت اختیار CPU آخر نیمه ها خیلی فشار میارن... یه ضده حمله میزنی و بعد گل. سیستم آلمان رو پیاده کردم... یه بار شانسی جلو حسین انجام دادم ولی الان خوب یاد گرفتم باید چطوری باشه. پاس های بلند و سریع تو حمله . اون یک مهاجم خیلی مهم هست که قدرتی باشه. تکنیک لازم نیست. فقط قدرت که بتونه حفظ توپ کنه. هافبک های کنار هم به سرعت اضافه میشن و خیلی موقعیت خوبی ایجاد میشه.
از من میشنوید تونی کروس رو حتما بخرید... خیلی CAM خوبیه. واقعا حرف نداره.. ضربه آزاداش هم واقعا خوبه.
اگه تیم قوی باشه حتی میشه اول هم شد...من با همون پرستون تو لیگ اروپا اول شدم و تو F.A کاپ دوم شدم. البته چون بازیکن نداشتم مجبور شدم یکی رو فدا کنم. تو همون فصل شدم منیجر 5 ستاره : دینقل قول:
نه بابا فکر نمیکنم کسی بتونه توی سخت ترین درجه آخر فصل حتی سوم بشه احتمالا مسعود پروفشنال بازی میکرده تازه اونم با اون تیم . اصلا من همینجا میگم هر کی تونست در حالت دستی توی سخت ترین درجه بازی آخر فصل حتی سوم بشه یک جایزه خوب پیش من داره بسم ا...
حسین جایزه منو آماده کن .
آره این گرافیک خیلی خوب شده ولی چمن PES از این بهتره.. خیلی واقعیه آدم هوس میکنه یه گازش ازش بزنه : دینقل قول:
گرافیک بهتر
اینو من اصلا فکر نمی کردم که تیپ های بدنی جدید اینقدر تنوع تو بازی ایجاد کنه. اینو هزار بار فکر کنم به حسین گفتم :دینقل قول:
بهبود چهره و استایل بازیکنا و وسایل مخصوصشون(تازه امسال زیر شرتی هم به بازی اضافه شده)
+
خلاصه یه ماه دیگه بیشتر نمونده... این همه صبر کردیم اینم روش.. فقط خداکنه بازی ارزشش رو داشته باشه!
سلامنقل قول:
هر وقت روی درجه سختی legendary تونستی بری روی سکو :laughing: بعد بیا جایزتو بگیر . در ضمن اسم تیمت پریستونه وگرنه درواقع تیم منتخب جهان رو ساختی ( گرگی در پوستین گوسفند ) خوبه خودت هم میگی قدرت تیم شده 5 ستاره میانگین قدرت بازیکنات چنده ؟
منم میخوام برم از این به بعد دستی بازی کنم ! دیگه از این خسته شدم اینقدر راحت برنده میشم!! فقط یه توضیحی بدین که برای شروع باید چی کار کنم؟ تمرین یا اینکه از درجه آماتور شروع کنم به بازی کردن تا قوی بشم؟
فکر کنم منظور ایشون ستاره های مربی بود و نه قدرت تیمنقل قول: