معلومه كه كانون اين پيش بيني رو كرده . فقطنقل قول:
احتمال زياد پيشبيني عمو كاظم بوده!
كسي ميدونه تو چه روزنامه و چه تاريخي چاپ شده؟
Printable View
معلومه كه كانون اين پيش بيني رو كرده . فقطنقل قول:
اینکار برا جذب بیشتر تو تابستون هست ! ... قبل از اینکه نتایج بیاد از خودشون نتیجه دادن بیرون !
لهجه استرالیایی یه خورده متفاوته و می شه گفت کلمات رو بعضی وقت ها بیشتر از آمریکایی ها ادغام می کنن. بعضی اصطلاحاتشون هم متفاوته. ولی در کل فرقی نمی کنه کدوم لهجه رو تمرین کرده باشی، چون در هر صورت مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
حالا کسی اطلاعات کاملتری از استرالیا نداره ؟؟؟
زبانشون همون انگلیسی لهجه امریکا هست دیگه ؟
آخه من کلی به عشق امریکا رفتن انگلیسی کار کردم و تقریبا فول هستم ...
زحماتم به باد نره ...
ضمنا میگم سیدنی ، ساحل های با صفایی هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عشق آمریکا و بعدا می خوای بری استرالیا؟؟؟ :31:
جنوب استرالیا تفاوتی با اروپا نداره. ( شمالش هم تفاوتی با آفریقا نداره :31: ) کسی که می خواد بره می تونه راحت از تو اینترنت اطلاعات جمع آوری کنه. البته بگم سواحل با صفا به گفته شما داره ولی دقیقا نمی دونم کدوم نواحی ولی بعضی جاهاش هم عنکبوت های کشنده داره ( ارتباطش رو خودمم نفهمیدم ). گاهی اوقات این سواحل باصفا هم طوفانی می شه و خسارت می زنه. در ضمن زیر نور آفتاب ایستادن تو استرالیا خطرناکه و زیاد نمی شه تو نور مستقیم ایستاد. البته من یکم پیاز داغش رو زیاد کردما. اینا رو نگفتم که از اونجا زده بشی.
اصلا ببین، اگه اینطوری که من می گم باشه و با این شدت ، این همه جمعیت اونجا چطور زندگی می کنن؟؟؟ فقط گفتم که همه جوانب رو در نظر بگیری.
اصلا بهتره اگه واقعا قصد مهاجرت داری یه تاپیک جداگونه بزنی. اینجا چندان مناسبتی با موضوع نداره و صد در صد میان و پاکش می کنن.
درسته. فکر کنم خبرگزاری مهر نخواسته اسمشون رو فاش کنه، اطلاعات زیادی نداده. ولی با راهنمایی هایی که کرده راحت می شه به اسم این موسسه پی برد.نقل قول:
اینم واکنش رئیس سازمان سنجش به این آگهی :
کد:http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1105435
امان از این حاشیه ها ... . من تا خود کنکور هیچ توجهی به این حواشی نمی کنم. چون فایده ای به حالم نداره. نباید روحیه ی ما با این چیزا عوض شه. حالا موضوع اعلام نفرات برتر 89 که کلّا به ما ربطی نداره. من که خاطره ی خوبی از این کارا (حاشیه پردازی) ندارم و میدونم جز درس خوندن هیچ کاری چاره ساز نیست. چقدر زیاد حرف میزنم نه؟! :13:
مستند میسازی مگه ؟ :31::31:نقل قول:
من که حوصله نداشتم اون متن رو بخونم توش چیزی ننوشته بود که این کار موسسه خلاف قوانینه و ایناها ؟ (تشویش اذهان کنکوری ها و از اینجور چیزا !! :27: )
یه سوال : به نظرتون امسال حداکثر چه قدر میشه دور و ور اینترنت اومد ؟
:31: من که می گم تاپیک جداگونه بزن تا این همه اسپم ندیم.نقل قول:
اصل خبر رو می گی یا جواب رئیس سازمان سنجش؟ اصلا ولش کن ، برا ما که فرقی نمی کنه.نقل قول:
من که حوصله نداشتم اون متن رو بخونم توش چیزی ننوشته بود که این کار موسسه خلاف قوانینه و ایناها ؟ (تشویش اذهان کنکوری ها و از اینجور چیزا !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
متاسفانه کسی حداکثری نمی شناسه. ولی حداکثر به نظر من یک ساعت باید در نظر بگیری. فعالیت های دیگه هم باید بذاری برای بعد کنکور. مثلا من که خیلی به الکترونیک و مدار و اینچیزا علاقه دارم، تو این اوقات فراغت طرفش نرفتم تا دوباره معتادش نشم. شما هم اگه فعالیت های غیرضروری دارید، بهتره همینجا بذارینش کنار.نقل قول:
یه سوال : به نظرتون امسال حداکثر چه قدر میشه دور و ور اینترنت اومد ؟
سلام
چرا دیپلم نمیدن؟؟؟
من یه جا رفتم ثبت نام مدرک تحصیلی رو نوشتم دیپلم ریاضی:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قـــــــــــبــــــــــــ ــــــول شــــــــــــــدم بـــــــــــا مـــــــــــعــــــــــــ ـدل 15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کارنامه رو ببینید ...
کد:http://up.--------.com/Files/cd51502aca904ed1891e.jpg
منم با معدل 17.02
عمومی هام گند زد تو معدلم
حسابان 17 | جبر 19 | هندسه 19| شیمی 17 |فیزیک 17.75
اما عمومی ها رو داشته باشید
دینی 19.25 | عربی 15 | زبان 15| زبان فارسی 14.75 | ادبیات 13
و به این ترتیب گند نمره امتحانات نهایی یک بنده خدا در آمد .
البته فردا میخوام برم همه عمومی هام رو جز دینی اعتراض بزنم ، اون سیزده منو کشده ، من کلا پایین 15 هیچ امتحانی رو حتی تصور نمی کردم (این نمره 15 تو ذهنم در حد بدبینانه ترین حالت تصحیح + کسر حداقل 1 نمره بود).
البته معدلم 15.52 هست ها ........................