can anyone translate this text (from Farsi to English)?...thanks
سلام به همگی :
از کسایی که به زبان انگلیسی مسلط هستند خواهش میکنم این متن رو از فارسی به انگلیسی ترجمه کنند:
واقعا از لطفتون ممنون میشم .
روکار جدیدترین و زیباترین مصالح پوشش دهنده سطوح داخل و خارج ساختمان و دکوراسیون داخلی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرکت روکار اولین مبتکر , مخترع و تولید کننده رسمی انواع پوششهای سلولزی و نماهای pmc در ایران.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خصوصیات محصول :
1- مقاومت زیادی در برابر اتمسفر هوا دارد.
2- مقاومت در برابر عوامل بیرونی از قبیل رطوبت آب ( عایق حرارتی است ) حرارت , سرما و اشعه .
3- در برابر الکتریسیته و رطوبت , ایزومر است. ( هیچ گونه رنگی در آن ایجاد نمی شود )
4- دارای خاصیت کشسانی است و ضد حریق می باشد.
5- وزن کمی دارد و بار مرده ساختمان را فوق العاده کاهش می دهد. مضاف بر اینکه سرعت اجرایی بالایی دارد.
6- قابلیت چسبندگی به تمام سطوح را دارد.
7- خاصیت کریستالی و رفلکس بسیار زیبای نور را دارد.
8- قابلیت شستشو و نظافت را به راحتی و با اطمینان دارد.
9- توجیه اقتصادی مناسبی دارد.
10- قابلیت ترمیم دارد.
11- دارای ضخامت 2 الی 4 میلی متر می باشد.
12- دارای وزن 0/9 الی 1/1 کیلوگرم در هر متر مربع می باشد.
13- رنگهای به کار رفته در آن خاصیت آنتی یووی دارد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رنگ خمیر شده پس از گذشت 48 ساعت غیر قابل مصرف می باشد.
Collegian Friends Plz Help Me ! ذوستان دانشجو لطفا کمک کنند.
سلام
از دوستان دانشجو میخوام که در مورد دو رشته دانشگاهی(( مترجمی زبان انگلیسی )) و(( زبان و ادبیات انگلیسی )) برای بنده یه مقدار توضیح بدن و بگن که کدومشو با توجه به شروع ثبت نام برای دانشگاه آزاد ترجیح میدن ؟
كي ميتونه سه ماهه تضميني كامل مكالمه انگليسي آموزش بده؟
كي ميتونه سه ماهه تضميني كامل مكالمه انگليسي آموزش بده؟
اگه كسي تضميني آموزش بده برنهمه خوبي براش دارم:biggrin:
درخواست راهنمایی برای یادگیری زبان اینگلیسی
سلام دوستان
من می خواهم زبان اینگلیسی رو از پایه یاد بگیرم. فرض کنید من هیچ چیز در مورد این زبان نمی دونم لطفا یک یا چند کتاب معرفی کنید که با خوندن اونا بتونم گرامر و معنی لغات پرکاربرد اینگلیسی رو یاد بگیرم.
با تشکر