گیمرتگتو تو اینجا بزن گیمرکارتتو بگیر بذار تو امضات تا کسایی که لایو بازی میکنن بشناسنت:نقل قول:
این مال من:کد:http://gamercard.zaamit.com/?gamertag=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بــِرد جونم: دی
Printable View
گیمرتگتو تو اینجا بزن گیمرکارتتو بگیر بذار تو امضات تا کسایی که لایو بازی میکنن بشناسنت:نقل قول:
این مال من:کد:http://gamercard.zaamit.com/?gamertag=
+
بــِرد جونم: دی
:اش تمام مشکلات همینجوری بود . بیا عزیزم NaViDiنقل قول:
: دی
اینم آمار کلی ما : دی
اااااااانقل قول:
شرمنده به خدا...
من اصلآ یادم نبود(یعنی فکر میکردم دیگه همه تمومش کردن)....
راستی چیز زیادی نگفتم!!!
شرمنده...
نويد تورو نميتونم ادد كنم ميگه فرند ليستت پره
يه مود جديد رومده اسنايپو بمب ههه خيلي باحاله.
باشه تو گیمرتگتو بنویس من یکی رو پاک میکنم .
اتفاقا من با این اِونت جدیده حال نکردم... دیشب چندبار زدم رو مد تیم دِد مچ هم هست. قر و قاطی بود...اگر کلا فقط اسنایپ یا فقط بوم شات بود خیلی بهتر میشد. اما دیشب تو مپ هتل تا راند شروع شد یه بوم شات هوایی وِِل دادم سمت بــِس حریف شانسی خورد تو سر یه نگون بخت خیلی خنده بود: دی
+
دیشب واسه اولین بار کپچر دِ لیدر پابلیک بازی کردم خیلی حال داد...فکر میکردم الکی باشه... گیرز قبلی دوتا مد داشت یکی باس یه سیویله بی طرفو میگرفتی گروگان یه مدت و یه مد دیگه بود که باید لیدر تیم حریفو میکشتی که بصورت نوبتی هر بار یکی از تیم ها لیدر داشت و دفاع میکرد و قایم میشد و تیم مقابل حمله(که تو خیلی از بازیا مشابهش هست) حالا این دوتارو ترکیب کردن چیز جالبی درومده چون حالا لیدر میشی قایم نمیشی و رفقات دورت بگیرن...اینجا چون باید همزمان هم به عنوان لیدر گیر نیفتی هم لیدر حریفو دان کنی با بقیه هم تیمیات باشی خیلی بنفعته. یجا قایم بشی دان که شدی و گروگان گرفتنت ممکنه تا رفقات به دادت برسن دیر بشه.... واس همین مد جذاب و هیجان انگیز و پر تحرکی شده.
به نظرم بعد از تیم دِد مچ و اکزکیوشن از بقیه بهتره...
دوستان کسی موسیقی منوی بازی رو داره بذاره تا دانلود کنیم ؟
خب دیروز برا بار دوم تا اواسط بازی روی درجه سختی اینسنس رفتم اما اینبار با هزار زحمت و اجازه روی Tv و به صورت 3D
تو اون صحنه فوق العاده بازی وقتی که دام میگه ( قبل این که من برسم بپرین پایین تو اون صحنه منم ناخوداگاه پریدم اونور حال و جایی دنبال کاور گرفتن بودم
کلا تجربه این مدلی باعث میشه ادم مبلمان و کاناپه رو بیارو جلو دستش و پشتش کاور بگیره و بازی کنه. دی
+
اینجا به صورت OST همشون هستن ولی شولتره ..
نويد گيم ترك من اينه mili joon85478