نقل قول:
دوستان اخبار جدیدی از BECOME A LEGEND ارائه شده که ترجمش رو ایشالا حسین جان زحمتش رو میکشن:11:
من که خیلی حال کردم،امسال کونامی به فکر تغییر اساسی افتاده نه فقط عوض کردن چندتا منو !!
کد:
http://winningelevenblog.com/blog/bal-a-closer-look/#more-3600
پدرام جان توی این متن چیز زیادی در مورد این بخش گفته نشده و نویسنده با توجه به پاراگراف میانی این متن که به تصاویر ضمیمه شده فرضیات خودشو نوشته مهم همون مطلب میانی این متنه که با یک فونت برجسته به موضوع زیر اشاره داره :
در رختکن مربی تیم دستور العملهای مشخصی در رابطه با تاکتیکها , وظایف شخصی شما , منطقه بازی و همینطور بازیکنی که باید یارگیری کنید میده و مواردی از این دست . این دستورالعمها با توجه به موقعیت و وضعیت تیم متفاوت خواهد بود .
مربی در انتهای بازی بازخوردهایی در مورد حصول وظایفی که قبلا به شما محول شده میده از قبیل منطقه بازی که باید بیشتر در اون منطقه به بازی میپرداختید و همینطور تاکتیکهایی که باید در اون مشارکت میداشتید . در نهایت شما از مربی تیم یک پیام ارزیابی از اون بازی که در زمین داشتید دریافت میکنید همینطور نمره ای که مربی برای اون بازی به شما میده . امسال گیمر توی این بخش در طول بازی با موضوعات معینی میتونه به بازی بپردازه . همچنین گیمر میتونه متوجه این مساله بشه که مربی تیم چقدر بهش اعتماد داره و همینطور میزان مشارکت در کار تیمی خودشو تعیین کنه این مساله سبب میشه گیمرها بعد از اتمام بازی پیشرفت و تکامل رو در وجودشون احساس کنن .
به نظر من که این ابتکار جالبیه اما باید ببینیم در عمل چقدر میتونه کاربردی و مفید باشه .
نقل قول:
:10: ولی واقعا از حق نگذریم اگه یه بازی همش خوب باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه کسی منتظر ورژن جدیدتر نمیمونه که اینکار واقعا باعث از بین بردن انگیزه میشه تو بازیکن قشنگی بازیهای فوتبال کونامی بخاطر همینه کم کم دارنت سعی میکنن مشکلات ورژن های که ارائه میدن رو برطرف کنن و این خود باعث انگیزه میشه بین طرفدار برای انتظار شماره های بعدی برای تجربه کردن مدهای جدیدتر :18:
این اصلا نظر درستی نیست بازیهای فوتبال ویدئویی کیلومترها با واقعیت فاصله دارن اصلا این چیزی که ما بازی میکنیم فقط در ظاهر شبیه فوتباله . شما مطمئن باش اگه بخوان هر سال هم نوآوری داشته باشن شاید 50 سال دیگه هم هنوز جا داشته باشه که این شکافو از بین ببرن . نمونش همین فیفا شما نگاه کن گیم پلی اون بازی خیلی کم نقصه و اصلا EA چند ساله که دیگه به رفع معایب گیم پلی نمیپردازه چون عیب زیادی توی گیم پلی وجود نداره اما در عوض هر سال داره یک چیز جدید به بازی اضافه میکنه .
یکی از مسولیت EA میگفت ما تمام چیزهایی که در بازی لازمه اعمال بشه رو توی یک لیست بسیار بلند و طولانی نوشتیم و سعی میکنیم هر سال تعدادی از اونها رو وارد بازی کنیم . جالبه ایشون میگفت چیزی وجود نداره که لازم باشه توی این بازی اضافه بشه و در این لیست نباشه .
نقل قول:
کلا اين تيم EA و KONAMI خيلي از نسل قبل تغيير نداشتن اينکه همون موقع هم تيم KONAMI نيروي انسانيش کمتر از تيم EA بود ولي بازي بسيار سرتري عرضه مي کرد مي تونه اثباتي باشه بر محکمه ÷سند نبودن حرف سيباس و ديگر کسايي که مشکل رو کمبود وقت ميدون.
چرا امین جان هر دو تیم تغییر کردن البته توی کونامی سیباس از قدیم بود و حالا هم هست .
نقل قول:
نمیخواستم این حرفارو بزنم اما بهتره بگم !
من تا الان بیش از 5000 بازی تو PES2010 انجام دادم و این بازی رو دارم نسخه اولش تا الانش بازی می کنم و بهش وفادار هستم و عاشق این بازیم
اما تا به الان واقعا هیچی از عیب و ایراداش نگفتم و هر کدوم از بچه ها هم که ازش ایراد گرفتن بهشون دلداری دادم و گفتم درست میشه اما واقعا دیگه خسته شدم
من واقعا به این بازی علاقه دارم الان تمام پچ هارو و تمام دی ال سی هارو دانلود کردم و همیشه خواستم نهایت لذت رو هم از بازی ببرم و هم یکی از فن های شرکت کونامی
واقعا گاهی وقتا تو این بازی (2010) صحنه هایی بوجود میاد که دوست داری بزنی ال سی دی رو بشکنی !
یعنی این حس برای منی که الان 80 فصل مسترلیگ رفتم و تو این 80 فصل تمام بازی هامو بردم هم پیش میاد
ولی چطوری ؟ یه صحنه پیش میاد من تمام بازیکنای حریفو دریبل می کنم و با یه یک و دو از دروازه بان حریف رد میشم دروازه خالی خالی خالی هیچ کی جلوی بازیکنم نیست که از سمتم یه بازیکن حریف میاد دکمه شوت رو میزنم و اون تکل میزنه تا بخواد توپ بهم برسه دکمه پاس رو میزنم تا توپو نگه دارم و سر توپ بزنم و یه R2 که با جهت چپ که توپو بکارم برای بازیکن کناریم که الان از دروازه رد شده اما مگه PES این فرصتو بهم میده !
اون بازیکن حریف که داره از سمت راست میاد قبل اینکه من توپ رو بکارم برای بازیکن کناریم با تکل منو میزنه
اون صحنه رو هزار بار می بینم و میخوام به خودم بفهمونم و بقبولونم که نه PES بازی خوبیه و این صحنه داور اشتباه نکرده و این صحنه رو که یک کور مادرزاد هم میتونه ببینه دیده ! اما افسوس هر چقدر من دنبال توپ می گردم که بگم بازیکن حریف توپو زده توپ روی پای چپ بازیکنمه و اون اومده پای راست بازیکن منو زده و من توپو از دست میدم و دروازه بان حریف میاد توپو می گیره
و هزاران هزار مورد دیگه که داور اصلا توجهی بهش نمی کنه و واقعا آدم به خودش میگه عجب داور کوری !
اینقدر این مشکلات زیاده که خیلی ها تاکید می کنم خیلی ها هنوزم دارن 2009 بازی می کنن و حسابی هم لذت می برن
به خدا منی که تو هر بازی متوسط 12 تا گل میزنم میخوام بازی رو 1-0 ببرم اما این صحنه هارو نبینم
داوری مزخرف و باگ دار که به هر کسی می قبولونه که نمره این بازی نباید بیشتر از 5 باشه
من تا حالا فیفا بازی نکردم اصلا بهش دست هم نزدم و نمیدونم این مشکلات تو اون بازی وجود داره یا نه اما منی که روز عرضه بازی PES 2010 در مورد مقالات تند و منتقدانه سایت های مختلف تحلیل بازی ها موضع گیری می کردم و ازشون بخاطر کم لطفی در نمره دادن به 2010 گله داشتم امروز پشیمونم و به اونا حق میدم
کونامی باید بدونه انسان ها برای این بازی می کنن تا لذت ببرن بازی برای لذت بردنه و احساس شیرینی در لحظاتی که نمیدونی چه کاری انجام بدی کونامی باید بدونه ما میخوایم بازی رو که اینقدر بهش بها میدیم و این همه روش وقت میذاریم بروز باشه و از آخرین تکنولوژی ها استفاده کنه
اشاره می کنم به حرف یکی از بهترین گیمرهای سایت گیم اسپات که در مورد PES میگه :
من دیگه نمیرم 2011 رو بخرم میرم از همین سایت های Pirate یه نسخه تقلبی تهیه می کنم و بازی می کنم این واقعا دیوونگیه که برم برای یه پچ (منظورش از پچ خود نسخه 2011 هستش یعنی اینکه این کونامی اینقدر تو متحول کردن نسخه های بازیش مشکل داشته که الان اینطور به نظر میاد PES2011 یه نسخه جدیدی از بازی نیست و بلکه فقط یه پچ اصلاحیه برای 2010 هستش که یه سری باگ هارو درست می کنه و چند تا ترکیب و چیز جدید اضافه می کنه در حالیکه هر بازی مهم و رسمی و درخور احترام تو این زمونه بین نسخه های مختلفش تفاوت های فوق العاده ای احساس میشه درست مثل Mass Effect و Mass Effect 2 )(این شخص تا حالا هر بازی رو که گرفته بصورت اورجینال و رسمی خریده و بیش از 1000 بازی تو کلکسیونش داره)
یه نکته دیگه در مورد مد آنلاینه الان در صنعت بازیسازی توجه به قسمت آنلاین خیلی مسئله جدی شده و اکثر کمپانی ها به این قسمت توجه دارن حتی بازی AC Brotherhood هم قسمت آنلاین خواهد داشت
مطمئنا همه شما عزیزانی که اینجا هستید با حال و هوا و لذت وصف نشدنی بازی آنلاین و خندیدن و لذت بردن بازی با یک دوست در دنیای مجازی آشنایید اما این مسئله در مورد بازی PES به شکل دیگه ای وجود داره
کسی که بخواد آنلاین بازی بکنه باید سریال رسمی و کونامی آی دی رسمی که اشتراک مختلف داره رو تهیه کنه که کلا چیزی حدود 120 دلار هزینه برای گیمر داره و این دلیل اصلی کم شدن گیمرهای آنلاین این بازی از نسخه قبل تا الانه که با کیفیت پایین بازی رابطه مستقیم داره
حالا بیایم به رقیب دیرینه یعنی فیفا بپردازیم الکترونیک آرتز (فیفا) با وجود اینکه الان 85 درصد و دقیقا 85.7 درصد از بازار فروش بازی های Soccer رو در اختیار داره و خیلی راحت میتونه مثل بلیزارد از چند میلیون گیمر آنلاین به راحتی سودهای کلان بکنه اما میاد قابلیت بازی شبکه رو در بازیش قرار میده
واقعا چرا ؟ چون پولش زیاده ؟ چون پولو دوست نداره ؟ نه نه این حرفا نیست اون شرکت بعد بزرگی رو می بینه اگه کونامی یه برکه رو می بینه دید الکترونیک آرتز مثل یه دریاست همینکار اونا باعث شده که جای کپکام رو در دنیای بازیسازی بگیرن
من تمام PES بازها رو می شناسم و درکشون می کنم و میدونم همه شون این رنج هارو می کشن اما باور کنید خود من هم منتظرم همه تون منو می شناسید تا به امروز اصلا نیومدم یکبار از PES بنالم یا شکایت کنم اما امروز نتونستم جلوی خودمو بگیرم
من اینجا میخوام با PES اتمام حجت کنم : من منتظر PES 2011 میمونم اگه قابل قبول و رضایت بخش بود و دیدم که به ما بعنوان یه دوست نه صرفا یه گیمر توجه شده و با درنظر گرفتن سلایق ما بازی زیبا مهیج و سالم عرضه شده همچنان طرفدار PES میمونم اما اگه قرار باشه وضع به همین شکل باشه و توجهی نشه و کونامی مثل مرغی که کله شو تو زمین کرده و با تکنولوژی های 20 سال پیش که بهتره برای ساختن بازی سگا ماریو ازشون استفاده کرد مارو ناامید بکنه من با تمام قوا و با تمام اشتیاق و علاقه به سمت بازی FIFA خواهم رفت
شما اینقدر به تاپیک pes کم سر میزنی که من اسم شما رو فراموش کردم . :20:
بالا اشاره کردی این نسخه رو خیلی بازی کردی و از بابت داوری هم بشدت شاکی هستی . این نشون میده با توجه به مشکلات ریز و درشت این بازی چقدر بهش علاقه داری حداقل میشه گفت به فوتبال علاقه زیادی داری خب بهت تبریک میگم .
در این مورد ما بارها با بچه ها بحث و تبادل نظر داشتیم عقیده من اینه که کونامی چند ساله داره کم کاری میکنه و توی کارش داره حسابی کوتاهی میکنه اگه آمار فروش بازیهاش پایین بود و سودآوری کمی داشت شاید میشد تا حدودی حق رو بهشون داد اما ما وقتی میبینیم همین نسخه 2009 بازی حدود 9 میلیون فروش داشته و در مقابل فیفا 9 حدود 9.7 میلیون نسخه به فروش رسونده انصافا چطور میشه این کم کاری رو توجیه کرد ( اون آمار 85 درصدی که بالا دادین نمیدونم از کجا آوردین اما آمار درستی نیست با توجه به فروشی که تا الان این دو بازی داشته تخمین زده میشه امسال فیفا 10 حدود 12.5 میلیون و pes 2010 همون حدود پارسال فروش داشته باشه ) . پارسال کونامی میگفت بدلیل نیروی انسانی کم نمیتونیم تمام ضعفهای بازیو پوشش بدیم اما سوال اینجاست که چرا با این حجم فروش نیروی انسانیو افزایش نمیدید مگه فیفا چقدر فروشش بیشتر از شماست علاوه بر این بعضی از ضعفهای بازی اصلا ربطی به نیروی انسانی و سرمایه گذاری بیشتر نداره مثلا حذف نکات مثبتی که قبلا توی بازی بوده یا خیلی چیزهای دیگه که حقیقتا یکی دو تا نیست مثل همون موردی مه بهادر اشاره کرد چرا آمار کلی گلها رو از بازی حذف کردید یا چرا گزینه انتخاب حالتهای مختلف نقل و انتقالات بازیکنان در مستر لیگ از بازی حذف شده آخه اینا چه ربطی به پول و نیروی انسانی داره .
من به شخصه هیچ احساسی نسبت به شرکت کونامی یا EA ندارم چیزی که برام مهم بازی بهتره نه چیز دیگه تعصب اصلا چیز خوبی نیست فکر میکنم متوجه منظورم میشید . اما در مورد اینکه گفتین اگه نسخه بعد هم تفاوت چندانی با این نسخه نداشته باشه دور این بازیو خط میکشی باید بگم از الان دورشو خط بکش چون تفاوت چندان زیاد نخواهد بود . اصولا توی هر نسل نسخه اول بازی نماینگر اساس سریهای اون نسله و در نسخه های بعدی تغییر جزئی هستن و فقط بازی کاملتر و بی نقص تر میشه .
یک مساله حقیقتا تاسف انگیزه و اونم تفاوت بین عملکرد EA و کونامیه . EA از نسخه 8 فیفا به این ور یک بازی کامل رو ارائه داد که نواقص کمی درش وجود داشت و از اون موقع سال به سال بازیشو داره تکامل میده و دیگه نواقص اساسی گیم پلی بازی زیاد وقتی ازش نمیگیره چون اساس کار رو توی همون نسخه اول بصورت درستی پایه ریزی کرد اما متاسفانه کونامی هر سال بیشتر داره نواقص بازیو از بین میبره تا اینکه به تکامل بازی فکر کنه .
ما برای برگشت این بازی باید منتظر نسل آینده باشیم و اونجاست که مجدد معادله بهم میخوره و معلوم نیست کدوم یک از این دو رقیب براون یکی برتری پیدا بکنه . هر دو شرکت از الان دارن روی سری نسل آینده سرمایه گذاری میکنن و بدون شک از الان بخشی از نیروهای خودشونو ( هر چند کم ) برای اون نسل اختصاص دادن دقیقا مثل شرکتهای دیگه از جمله یوبی سافت که طبق آمار 20 درصد از نیروهای خودشو برای بازیهای نسل بعد اختصاص داده .
البته من بعضی از حرفهای محمودو قبول دارم که میگه EA امکانات بیشتری نسبت به کونامی داره این مساله سبب میشه هزینه های ثابت تولید بازی کمتر بشه اما در مقابل هزینه های متغیر شرکت EA خیلی بیشتر از کونامیه مثل همون مثال کارناوالهای پر خرج اما در مقابل فروش این دو شرکت تفاوت قابل ملاحظه ای با هم نداره ( فقط یک ساله که اختلاف زیاد تر شده ) .
در مجموع این قبیل بحثها به نظر من باعث شناخت بیشتر ما از این دو بازی میشه و میتونه خیلی مفید باشه من که چیزهای زیادی از بقیه یاد میگیرم .