تا اونجایی که معلوم فعلا سرعت شبانه 128 هست خوب شما هم دانلود منیجرت را روی 128 محدود کن و بزار روی اتوماتیک .که لا اقل اگر کار هم نکر تهش 270 مگ ضرر می کنی.:13:نقل قول:
Printable View
تا اونجایی که معلوم فعلا سرعت شبانه 128 هست خوب شما هم دانلود منیجرت را روی 128 محدود کن و بزار روی اتوماتیک .که لا اقل اگر کار هم نکر تهش 270 مگ ضرر می کنی.:13:نقل قول:
نقل قول:
این هم حرفیه
گند بزنن به این سرویس دهیتون! دو روزه اینترنت قطع شده و هنوز که هنوزه نتونستین مشکلشو رفع کنین.
حالام به دیال آپ وصل شدم که بگم این قدر سر خودتونو این پشتیبانیه ضعیفتون معتل نباشید. شرکتای دیگه هر سرویسه آشغالیم که بدین از شما خیلی بهترن و این قدرم منت نمی زان سر مشترک
مرکز فیض مشکل فنی واسش پیش اومده حق با شماست . هنوز مشکل برطرف نشده پیش از تعطیلی سرویس تحویل داده میشه. از همکاریه شما ممنونیم.نقل قول:
اکانتیک شما بررسی میشود تا حقی ازتون ضایع نشود.نقل قول:
خداییش
چرا اذیت میکنید
چرا باید آدم به خاطر این سرعت کم شبانه اذیت بشه
من سکته کردم خونم گردن شماستا
سلام من اگه شبانه رایگان نخوام و مثل روز بخوام سرعتم بالا باشه امکانش هست؟ آخه دانلود زیاد ندارم، اما سرعت بالا لازم هستش!
الان هم همینطوره ساعته 5:30 هستش باید تا 6 صبر کنم:41:
:11:
mohandes توی چه مدلی و مارکی میشه این کارو کرد؟ روی tplink 8960 نمیشه؟نقل قول:
وی برخیشون میشه اکانت V-P-N ست کرد که وقتی روشن میشن و به سرور پرووایدر اینترنت کانکت میشن ، به V-P-N هم کانکت کنند و دیگه نیازی به ست کردن این مورد در خود ویندوز نیست .
اگه میشه به سوالاتی که میپرسن کاربرا جواب بدین
سوال من توی صفحه قبل هنوز بی جوابه
در ضمن اگه میشه این سرویس شبانه رو بردارین خیلی مزخرفه
فکر نکنم بشه . برای اطلاعات بیشتر پی ام رو چک کنید .نقل قول: