نقل قول:نقل قول:
خوب دیگه اینارو پرو میکنن برای یه همچین روزایی...
الان دقت کردم دیدم آخر فروم بازشدی (دقت نظرو داری؟) بابا آخر فروم :8:
زلزله هم نیومد که!!!
Printable View
نقل قول:نقل قول:
خوب دیگه اینارو پرو میکنن برای یه همچین روزایی...
الان دقت کردم دیدم آخر فروم بازشدی (دقت نظرو داری؟) بابا آخر فروم :8:
زلزله هم نیومد که!!!
سلام
مرسی ریزر جان
در مورد چهارستاره شدن ممنون قابلتو نداره داداش :31:
درمورد زلزله عرض شود که والا چی بگم اگه به حرف منه که کاش همین الان بیاد !:31:نه اینور دعوام نه اونور دعوا :31:
شما لطفا برو داخل تنظیمات مودمت و در قسمت امار و اطلاعات adsl اطلاعات مربوط به downstream upstream رو بزار ببینیم قضیه از چه قرار سرعت اپ نباید بیش از 30 باشهنقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
برای من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من خونه رفیقم چی جوری برمنقل قول:
البته احتیاجی نیست سرعت دوستم که اینقدر نیست ! من speedtest رو دور زدم (کلک زدم) گول زدم !!!!!!!
سرعت دانلود اونم رو 12 هست!!
حالا چرا دقیق رفتی رو سرور آنکارا! تست گرفتی!شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و downstream upstream شما چقدر هست
ماله دوستم قاعدتا 128 باید باشه بلکم کمتر
اپ هم نباید بیش از 16 در بهترین حالت باشه که یه چیزی شبیه رویاست 128 تقسیم بر8مساویست با 16:دی!!
دوستان خوشکل موشچلم :31: دو تا سئوال به صورت خلاصه هم بگید دوزاری میافته:
1-من سرویس حجمی از بیرون می گیرم هیچ مشکلی ندارم فقط تا تکون می خورم گیگم ته می کشه.سرویس مخابرات محدوده یا نا محدود؟
2- تعرفش چطوریاس
من یک گیگ رو با 512 در حدود 9500 می گیرم
سلامنقل قول:
شما پست شماره یک همین تاپیک را بخون همه چی دستگیرت میشه :11:
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
دوستان من در حال حاضر دارم از شاتل سرویس اکو 128 می گیرم با ماهیانه 3 گیگ محدودیت دانلود.
ماهی 13900 می دم.
سرعت تو روز خوبه و با حدود 60 و خورده ای دانلود می کنه که معادل 512 هستش.
ولی شب از ساعت یک به بعد که رایگان میشه سرعت ها افت میکنه.
جدیداً خود شرکت مخابرات به مرکز تلفن ما اینترنت میده.
می خوام بپرسم کیفیت اینترنت شرکت مخابرات چطوری هست؟ قطعی داره؟ (شاتل که قطعی نداره). سرعت ش کم و زیاد میشه؟
کسی هست که سرویس های یک مگ یه دو مگ از مخابرات گرفته باشه؟
ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن :11:
مخابرات نامحدوده
128
بعضی موقعها سرعت پایین میاد ولی در کل چون نامحدوده و قیمت نسبت به بقیه جاها پایینتره ، بد نیست!
چند خبر مهم
ثبت نام متقاضيان اينترنت پرسرعت در نمايشگاه كتاب
همزمان با برپايي بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب به مناسبت هفته ارتباطات، شركت مخابرات استان تهران در غرفه اختصاصي از بازديدكنندگان نمايشگاه كتاب براي دريافت اينترنت پرسرعت ثبتنام ميكند.
به گزارش پیام تهران آنلاین و به نقل از روابط عمومي اداره كل مخابرات منطقه هشت اين اقدام كه در راستاي تحقق شعار سال همت و كار مضاعف به انجام رسيد با استقبال خوب بازديدكنندگان نمايشگاه بينالمللي كتاب مواجه شده است.
گفتني است با استقرار كارشناسان امور مشتركان اداره كل مخابرات منطقه هشت ثبتنام براي دريافت اينترنت پرسرعت ويژه تمامي مناطق به جز منطقه دو مخابراتي انجام ميشود.
علاوه بر اين در غرفه شركت مخابرات استان تهران آخرين دستاوردها و توانمنديهاي شركت و سرويسها و خدمات نوين مخابراتي توسط كارشناسان دفتر روابط عمومي براي بازديدكنندگان معرفي ميشود.
٢١/٢/١٣٨٩
ارایه سرویس پهن باند سراسری
اتحادیه جهانی مخابرات درصدد افزایش دسترسی به پهنای باند برای بسیاری از کشورها با ارایه طرحی می باشد که به تازگی توسط کارشناسان ارایه شده است.
به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از سلولارنیوز، اتحادیه جهانی مخابرات با کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و رییس جمهور رواندا همکاری کرده تا اتصالات پهن باند را برای اکثر کشورهای دنیا ارایه دهند.
بر این اساس اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرد این گروه شامل 30 عضو تجاری و اجتماعی است که بر روی استراتژی های دستیابی به پوشش سراسری شبکه های پهن باند کار می کنند تا امکان استفاده از سرویس های بهداشتی، آموزشی و مدیریت محیط را فراهم کنند.
این آژانس اعلام کرده که دولت باید شبکه های پرسرعت را مورد بررسی قرار داده و کار زیرساختی آنها را به عهده بگیرد.
در طول سال های گذشته دسترسی به پهنای باند از طریق تلفن های همراه افزایش یافته به طوری که اتحادیه جهانی مخابرات پیش بینی کرده شمار کاربرانی که از پهنای باند موبایلی استفاده می کنند تا پایان سال جاری میلادی به یک میلیارد نفر برسد.
٢١/٢/١٣٨٩
سلام دوستان...
از کجا بفهمیم که منطقه مخابراتی سرویس میده؟!
باید تماس بگیریم یا سایتی چیزی هست؟!(واسه کرج)
فعلا کرج ارائه نمی شه.