کسایی که از سرویس های T فن آوا استفاده میکنن تو این روزا سرعشتون افت نداشته؟
Printable View
کسایی که از سرویس های T فن آوا استفاده میکنن تو این روزا سرعشتون افت نداشته؟
چند روز پیش داییم از آلمان اومده ایران . می گفت که اونجا ارزونترین اینترنت رو گرفته . گفتم سرعتش چنده گفت 384 به قیمت ماهی 13 یورو تازه اون هم با مودم رایگان بدون دادن ودیعه .
می گفت فیلم مارمولک رو در عرض نیم ساعت دانلود کرده . اگه گرونتر بود چی می شد !
حالا هر چند که قبلا هم پرسیده شده اما من یه بار دیگه می خواستم از دوستان بپرسم ( کسانی که خودشون تجربه کردن ) که مثلا سرعت دانلود 128 یا بالاتر از اون چنده ؟
مثلا کسی که از 128 داتک استفاده می کنه سرعت دانلودش چقدره ؟
این 128 ، 256 و... که می گن این طور نیست که شما 128 یا 256 کیلو بایت در ثانیه دریافت داشته باشی بلکه " کیلو بیت "هست یعنی در بهترین شرایط توجه داشته باشید که "بهترین شرایط " شما با یک خط 128 کیلو بیتی نهایتا" 16 کیلو بایت ترنسفر خواهید داشت. ولی عملا" شما اگه با همین خط 13 تا 14 کلیو دریافت خواهید کرد اگه کمتر از این نشود.
یاعلی.
البته بستگی داره.
من با 64 KBps سرعت ترانسفرم 58 کیلوبایت در ثانیه ست.
با سلام
آسیا تک چطوره؟ خوبه؟
64 آسیا تک اندازه یه مودم 56 جواب میده؟
اسیپیلیتر حتما باید باشه؟
از کجا میتونم یه اسپیلیتر بخرم؟ آیا خوب و بد داره؟ کدوم بهتره؟
با تشکر
ممنون از پاسخت .نقل قول:
من هم شنیده بودم که اینجوریه اما پس این دوستانی که مثلا فیلم و بازی و چیزهای حجیم رو دانلود می کنن ، چقدر باید وقت صرف کنن ؟
اگه اینجوریه پس 1 ماه طول می کشه که ؟!
فکر نمی کنم بستگی به چیزی داشته باشه شما از اون دسته از افرادی هستی که از دستشون قصر در رفتی که در بعضی از مواقع پیش می آد. هر صورت مواظب باش صوتی ندی چون عملا" این جور که گفتی به اندازه یک سرویس 512 دریافت داری .نقل قول:
البته بستگی داره.
من با 64 KBps سرعت ترانسفرم 58 کیلوبایت در ثانیه ست.
خوب مصلما" سرعت بیشتر در زمان دانلود تاثیر زیادی داره ولی شما با یک خط 64 ، 128 ، 256 و ... هم می تونی این کارهارو انجام بدی به این دلیل که دائما" به شبکه وصل هستی و محدودیت هم نداری همونطور خیلی ها نان استاب (بدون توقف) در حال دریافت هستند که به مدد ADSL و سیستم هایی همیشه روشن این کارها رو می کنن.نقل قول:
من هم شنیده بودم که اینجوریه اما پس این دوستانی که مثلا فیلم و بازی و چیزهای حجیم رو دانلود می کنن ، چقدر باید وقت صرف کنن ؟
اگه اینجوریه پس 1 ماه طول می کشه که ؟!
یاعلی.
یعنی هیچکی اینجا فن آوا نداره؟نقل قول:
آسياتك حرف نداره !
قيمت هاش واقعا مناسبه ! سرعش هم عملا از بقيه شركت هايي كه اينجا گفتيد بيشتره !
يه مدت كه من ازش 128 رايگان ميگرفتم ! تقريبا 6 ماه ! دانلودم هم از 16-17 پايين تر نميومد !
بعد كه پولي شد 64 گرفتم ! ماهي 10 تومن ! الان هم دانلودم بين 7 تا 10 كم و زياد ميشه !
خیلی نامرده این آسیاتکنقل قول:
اومد تو شهر ما چند ماه یه عالمه مودم فروخت بعدش یهو نمایندگیش رو جمع کرد رفت سره همه بی کلاه موند