خیلی پلیدن
اینا میدونن با دو گیگ هیچ کاری نمیشه کرد کاری میکنن که مجبور شی ترافیک گرونشون و بخری
Printable View
خیلی پلیدن
اینا میدونن با دو گیگ هیچ کاری نمیشه کرد کاری میکنن که مجبور شی ترافیک گرونشون و بخری
قضیه این دو گیگ چیه؟
دقیقا الان شدم مث موقعی که از رزنت داشتم ! ماهی ۲ گیگ !! ترافیک اونجا فک کنم 5000 تومن بود !! ترافیک کم بود از طریق فروش ترافیک ملت رو بیچاره میکردن.نقل قول:
با آرزوی بهترین ها..
تعرفه ها تغییر کرده میزان ترافیک هر ماه برای هر نفر شده دو گیگنقل قول:
دوستان اگه لطفا همه اعتراض کنن برین به سایت مخابرات و یک ایمیل شکایت بنویسید براشون شاید یه تجدید نظری کردن 2 گیگ که تو 2 روز تموم میشه چیکار میشه باهاش کرد اکثر دوستان میدونن که من قبلا کرمانشاه بودم اصلا وضع اونجا مثل اینجا نیست آدرس سایت مخابرات کرمانشاه رو هم بدین و بگین مگه اونا هم مخابرات نیستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا این دیگه آخر کلاهبرداریه چقدر این مدیر عامل به فکر سود خودشه :41:
آخ پسر بیچاره شدم هیچ حواسم نبود دانلود رایگان شبانه شده از 2 تا هفت همین جوری میذاشتم تو دانلود
عجب اوضاعی شده
تازه مال من که هنوز تغییر نکرده همین جوریش هم گرونتر شده
قبلا با حساب مالیات و این حرفا میشد 13 تومن الان شده 14 تومن
هزار تومن آبونمان دیگه از کجا اومد؟!
متن شکایت ارسالی من :19:
سلام
خسته نباشید
شکایت که چه عرض کنم شما اگه پا رو گردن ما هم بزارید مجبوریم تحمل کنیم چون کارمون گیرتونه اینم از طرف خودم نیست از طرف اکثر مشترکین اینترنت پر سرعت و پر سود و منفعت مخابرات هستش واقعا حتی 10 دقیقه فکر کردین که این تعرفه های جدید رو زدین یک نفرتون بیاد بگه که با 2 گیگ میشه چیکار کرد دانلود کرد وب گردی کرد ایمیل چک کرد تو سایت دانشگاه رفت چیکار میشه کرد اگه یه دانشجو بخواد درس های استادش رو دانلود کنه قیمتش از گرفتن کلاس خصوصی هم که بیشتر میشه براش
نمیدونم شما ما رو چی فرض کردن که اینجور برخورد میکنن مگه شما هم از ما نیستین یا نکنه تو انتخاب مدیر اشتباهی صورت گرفته که حتی نمیدونه اینترنت چی هست که بدونه 2 گیگ چطوری تموم میشه
اگه مخابرات ایران یه قانون کلی داشت که هر مدیر عاملی واسه خرید ماشین واسه بچش نمیومد به مردم ظلم کنه
اینم از سایت مخابرات کرمانشاه که اختلاف فاحش خودتون رو باهاش ببینید
در آخر هم تشکر میکنم ازتون که با این کارتون رابطه بین پدر و فرزند رو صمیمی تر کردین چون همش باید بریم التماس که پول 1 گیگ ترافیک بیشتر بهمون بده
راست میگینقل قول:
پسر کرمانشاه ترکونده تمام سرویساشو دانلودشون نا محدوده
راست میگینقل قول:
پسر کرمانشاه ترکونده تمام سرویساش دانلودشون نا محدوده
تو سایت مخابرات که نمیشه ریز کارکرد بگیرم چون اشتباهی ماژول ها رو تنظیم کردن اگه آی پی صفحه رو داری بده من ببینم چقدر حجمم مونده :40:نقل قول: