خب چرا با آموزش تصویری دوباره سر همش نمیکنی؟نقل قول:
من یه روبیک آینه ای و یه روبیک 5*5 ازش خریدم هنوز هیچیشون نشده. شانست بده یه مقدار:27:
Printable View
خب چرا با آموزش تصویری دوباره سر همش نمیکنی؟نقل قول:
من یه روبیک آینه ای و یه روبیک 5*5 ازش خریدم هنوز هیچیشون نشده. شانست بده یه مقدار:27:
باورت میشه اصلا وقت ندارم سر همش کنم . از بس درسا زیاده . فعلا واسه امتحانا دارم میخونم با شه بعدش سر همش می کنم.نقل قول:
تازه 4*4ش خیلی زشت بود.خیلی هم گیر میکرد.
من یه روبیک هرم هم ازش گرفتم خیلی خیلی سفته.
کلا راضی نبودم.
سلام دوستان
ممنون بابت آموزش ها. منم بالاخره تموم کردم. چند روزی خودم بش ور رفتم یه چیزایی هم فهمیدم ولی هیچ رقمه حل نمی شد. حالا که با آموظش حل کردم یه کم ذوقش پایینه ولی خب حالا بازم به هم میریزم تا راه های جدیدی پیدا کنم.
بازم ممنون بابت راهنماییهاتون
سلام
توی مرحله دوم که تشکیل صلیب هست وقتی قصد داریم سلیب سفید را درست کنیم چه الگوریتمی باید توی ذهنمون باشه تا همیشه این مرحله را سریع درست کنیم
یعنی فرقی میکنه که ابتدا لبه ها را قرار بدیم یا ابتدا مکعب وسطی را را سرجاش بزاریم یا ابتدا یی از شاخه های سلیب را درست کنیم
یا فرقی نمیکنه باید هر طوری شده یک صلیب درست کنیم .
اخه اگه قرار باشه همین طوری فقط یک صلیب درست کنیم و سعی کنیم لبه های اون مثل تصویر از هر وجه با یکی از رنگها تا لایه دوم باشه سخت میشه و گاهی
لبه های صلیب با بعضی وجه ها جور در نمیاد
اگه الگوریتم یا روش خاصی برای درست کردن این قسمت هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
--------------
در مورد مرحله سوم هنگامی که قصد داریم گوشه های سطح سفید را سرجای خودشون قرار بدیم گاهی اوقات سطح اول وجه های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
یعنی سطح سفید کامل میشه اما متاسفانه یک لایه از سطح های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
برای حل این مورد چیکار باید کرد .
ممنون
سلام دوستان
اگر كسي برنامه كورنومتر كه براي ركورد زني روبيك از اون استفاده ميشه رو داره بزاره (همون كه جسيكا با كامپيوترش ركوردش ثبت ميكنه ):8:
تو قسمت جستجو این رو سرچ کن : yahyaQazMis.rar
یه سوال...از این روبیک کوچیکا که خیلی کوچیکن از کجا میشه گرفت؟
مخ ما سالاد شد ايروبيك ما درست نشد
اگر از روش مبتدی استفاده میکنید میتونم کمکتون کنم بگید کجاش اشکال دارید
در ضمن یه سوالی من وقتی میخوام با روش جسیکا درس کنم یه سری حالتا پیش میاد (تو مرحله دو لایه) که اصلا نیست تو اونا
بعدم اینکه یه جا نوشته بود تو این مرحله نمیخواد دو لایه رو کامل کنید درسته این؟
نسخه pdf روش حل مکعب توسط لارس پتروس رو ندارین