باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
Printable View
باید با زدن دکمه ALT با اسب Dash رو انجام بدید...و در ادامه هم با اسلحه به مار شلیک کنید...
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئنقل قول:
بعد فهمیدم بایدfروبزنی روش مراک بشه بعدسواراسب شی دکمهs.a روباهم بگیری هی توبچرخی ماره بادهن واز بچرخه هی باتفنگ بزنیش هیچی بابا پیچیده شد:دئ
ولی کلاf خیلی کاربرد خوبی داره..
ولی عنکبوترو اصلاًنفهمیدم میزنمش بیش ازحد ولی هیچی نمیشه انارنه انگار.....
یه عنکبوت گنده هست که صبر ایوب میخاد تا اونو بکشی...هی بزنش بالاخره میمیره...
عنکبوته رو باید اینطوری بزنی :نقل قول:
همیشه روت بهش باشه . وقتی واسه تقریبا 10 ثانیه یه جا وایستاده و غیب نمیشه برو سمتش و با شلاقت بگیرش تا کشیده بشی به طرف سرش و تا رسیدی به سرش بزنش .
وقتی یه کم زدی دور شو که باید تند تند جاخالی بدی . وقتی دوباره یه جا وایستاد دوباره همین کارا را بکن .
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون . با شلاقت ازشون بگیر تا بری بالا . بعد به سمت عنکبوته شلاقت رو بزن تا کشیده بشی طرفش (البته شاید باید پرش بزنی طرفش)
بعدش دیگه فکر کنم تمومه . من تا شیوه کشتنش رو یاد گرفتم سریع کشته شد .
ممنون که سریع جواب دادین مشکل این نیست مشکلم اینه که هرچی میزنمش بازم همین رواله اصلاًروسقف نمیره نکنه واسه اینکه دام هارد بازی میکنم.....نقل قول:
وقتی رفت روی سقف یه چراغهایی از توی سقف میاد بیرون .
یعنی بکوب باید این کارو بکنم تابره بالای سقف؟
دمارازروزگارwar درمیاد که....:دئ
باشه ممنون خیلی خیلی ممنون که راهنمایی کردی به امیدخدا میرم....:10:
بزرگترین ایراد بازی به نظرم نذاشتن Life Bar دشمنان هست. لااقل می تونست لایف بار Boss ها رو بذاره اینطوری آدم می فهمید که داره توی فایت درست عمل می کنه یا خیر
آره درسته..
ولی مثل Devil May Cry باید LifeBarش چندلایه باشه...
دقیقآ این اشتباه رو منم اول می کردم ولی نکته جالبش اینجاست که من همون کرم اولی رو همینجوری کشتم!!!: دینقل قول:
اونو کشف کردم عنکبوترو دیگه عمراً10ساعتم میزنمش نمیدونم چطوریه ماررو هی میرفتم توکلش...:دئ
با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمشنقل قول:
چرا میره فقط یه خورده علافی داره:31:...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!نقل قول:
در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!نقل قول:
عجب بازی هست سیستم من نکشید من یه5870*2دارم4گیگ حافظه یه قسمتش نکشید پرید بیرون:دئ