سلام دوستان
من قصد خرید 360 دارم.ایا به جز اپدیت و کپی خور کردن به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟مثل شارژر و ...
چون میخام بدونم کلا چقدر اب میخوره نریم اونجا پول کم بیاریم!
سلام دوستان
من قصد خرید 360 دارم.ایا به جز اپدیت و کپی خور کردن به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟مثل شارژر و ...
چون میخام بدونم کلا چقدر اب میخوره نریم اونجا پول کم بیاریم!
اپدیت داشبرد و درایو را فروشنده خودش رایگان انجام میده و پولی از شما نمیگیره.نقل قول:
شارژر هم اگه میخواین از باتری های شارژی برای دستتون استفاده کنید خوب مجبورید که بخرید در غیر این صورت نیاز نیست.
سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم
من یه سوال دارم ! من الان PlayStation 2 (New Version) Mini دارم . میخام PSP بخرم . از نظر شما کدوم مدل PSP رو بخرم و اصلا خوبه که بخرم ؟! در ضمن قیمتش چقدره ؟!
یعنی اگه بخوام دسته بیسیم بگیرم باید شارژر هم بگیرم؟در ضمن قیمتش چقدر هست؟نقل قول:
دسته ای که با خود کنسول در جعبه هست دسته بیسیم هست و دو عدد باتری قلمی هم همراهش هست یعنی اینکه شما برای دسته بیسیم میتونید از باتری های قلمی معمولی هم استفاده کنید که بهترینش Duracell هست.نقل قول:
مدل 3000 بهترین مدل موجود می باشد که کپی خور می شود . دقت کنید که فریم ویرش پایین 5.3 باشهنقل قول:
حرفتو قبول دارم داداش ولی مدل GO سبکتره در ضمن عیب 3000 اینه که وقتی به TV وصل میشه کامل صفحه رو نمیگیره !نقل قول:
شهابی دست رو دلم نذار که خونه !!!:37:نقل قول:
باتری دوراسل انداختم دو روزه با این دسته مزخرف یکی از اون 4 قسمت خالی شد
دوستان سلام
من الان یه گوشی p1 دارم که ازشم راضیم، ولی چون حافظش 4 گیگ و منم اصولاً این واسم کمه :31: (چون آهنگ زیاد گوش میدم، و دانشجو ام). میخواستم پول بذارم گوشی رو عوض کنم حیف ایم میاد:41:. حالا اگه یه PSP بگیرم کارم رو را میندازه؟ که با یه تیر ۲ نشون زده باشم. هم آهنگ گوش بدم هم PSP بخرم.
منم دقیقا گوشی شما رو دارم:10: تقریبا 3ماه پیش هدفم دقیقا مثل شما بود یعنی خرید psp3000 اما پول پای این کنسول نده من به جات بودم یه موبایل میسوندم!!! (samsung s8000 jEt)نقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
باتری های cycle energy از کمپانی سونی خوبندا!!!نقل قول:
4600MaH من دوتاییشو گرفتم 5000 تومن عکسشم تو تاپیک سوالات XBOX گذاشتم.