با سلام دوستان کسی میدونه مستر ریست 5530 چیه؟
Printable View
با سلام دوستان کسی میدونه مستر ریست 5530 چیه؟
دکمه سبز ، دکمه قرمز ، کلید دوربین و کلید Power رو فشار دهید.نقل قول:
بچه ها من ميخوام اين گوشي رو بخرم.
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟
كسي نخواست يا نتونست منو راهنمايي كنه؟
بابا شب عيده ها! بزاريد ما هم يه گوشي نو بخريم و حالشو ببيرم ديگه.
راستي اگر كسي آخرين قيمتش رو هم ميدونه بگه.
من سقف خريدم 200 تا 220 تومنه. ميخوام تو اين رنج بهترين رو بخرم.
1. از کجاش که خب بازار فروش موبایل مثل علاءالدین یا مرکز موبایل ایرانیان. گارانتی هم گارانتی های معتبر نوکیا تو خود سایتش هم نوشته .. تازگی ها هم یه گارانتی به نام ارکان معتبره تو لیست نمایندگی ها اومده .. اتصالات هم هست و... .نقل قول:
1. از كجا و با كدوم گارانتي بخرم؟
2. كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
3. موقع خريد هواسم به چي جمع باشه؟ تقلبي نباشه؟ كد IMIE و...؟ كاركره نباشه و ...؟
4. جي پي اس رو نرم افزاري هم نميشه ازش گرفت؟
5. داخل پكش چي هست؟ رم؟ كابل خروجي تي وي؟ نوع و مارك و قيافه هندزفري؟ و ... چجوري بفهمم از محتويات جعبه اش دزدي نكردن و كم و كسري نداره و ...
6. سوال آخر : كلا" گوشي اذيت كني نيست؟ شما راضي هستيد؟ هنگ نميكنه؟ مشكلات نرم افزاري و ويروس و ... نداره؟
2. رنگش سلیقه ای هست .. من خودم مشکی قرمزش رو گرفتم.. یه رنگ داره رنگ سفید که پشتش هم طرح و نقش داره و البته بیشتر دخترونه هست اون گرونتره 40 یا 50 تومن ..
3.حواستباشه رو جعبش حتما گارانتی قید شده باشه + یک عدد برچسب آبی که نوشته شده باشه گارانتی معتره و نوشته شده باشه جهت اطمینان کد IMEI رو به فلان شماره sms کنید ...
4. gps سخت افزاره پس نمیشه .. مگر اینکه برنامه مربوط به نقشه رو نصب کن و خودت نقشه هایی رو بدی برنامه که به صورت افلاین چرخ بزنی ..
5. محتویات جعبه : 1.شارژر .2. کابل یو اس بی . 3. سی دی . 4. دفترچه (فارسی و انگلیسی) . 5. گوشی . 6. هندسفری یک تیکه.
6. همش نه .. با توجه به قیمت خیلی می ارزه.
ولی من این کارو کردم جواب نمیده ورژن 20 هم هست؟نقل قول:
دوست عزيز فشار دادن اين دكمه ها فقط صفحه شماره گير رو ظاهر ميكنه (زماني كه شماره گير غير فعال ميشه - مثلا براي من وقتي آپديت كردم غير فعال شد) وقتي صفحه شماره گير ظاهر شد بايد كد زير رو وارد كنيد:نقل قول:
#7370#*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر ورژن 30 باشید ان طوری که بوش میاد تو صفحه اصلی کلا تغییرات میشه .
میشه بی زحمت منبع خبر و بگی یا زحمت بکشی بگی چه تغییراتی داده میشه؟نقل قول:
اگر واقعا تغییرات زیاد باشه خیلی عالی میشه.. امیدوار صحت داشته باشه فقط