اخه وقتی از اون در دور میشم تصویر سیاه و سفید میشه پنجره ندیدمنقل قول:
در رو با لگد باید بشکونم ؟
Printable View
اخه وقتی از اون در دور میشم تصویر سیاه و سفید میشه پنجره ندیدمنقل قول:
در رو با لگد باید بشکونم ؟
با درود به همه دوستان گرامی من بازی را خریدم 3 دی وی دی بود بازی کرک شدده هست اما وقتی بازی را نصب می کنم و روی آیکون بازی کلیک می کنم صفحه سیاه می شود اما دوباره می پره بیرون مشکل از کجاست؟ در ضمن سیستم من خیلی قوی هست مشکل سخت افزاری ندارم .لطفا کمک کنید.
یکم برو به طرف راست بعد از دیوار برو بالا بعد اونجا دم پنجره یکی وایساده c رو بزن پرتش می کنه زمیننقل قول:
اون دو نفر رو کشتم در که قفل هست رو چطوری باید باز کنم ؟
خب دور که بشی یعنی مسیرو داری اشتباه میری.c رو بزنی خودش درو میترکونه حالا با لگد یا با تنه.نقل قول:
تو رو دیوارو نگاه کن مینویسه چیکار باید بکنی الان.
فکر کنم الان مرحله ی 2 باشی؟درسته؟
خب باید از دیوار بری بالا اونجا پنجره هست بعد دیگه حله:20:
سلام من اين بازي رو امروز براي pc گرفتم
سيستم من معمولي هستش
بعد از نصب بازي رو اجرا كردم و يه صفحه اومد كه گفت بايد يه دكمه رو فشار بدم
اما وقتي اينتر ميكنم از بازي خارج ميشه و ارور زير رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلیش چرا اینطوریه؟انگار سم اصلا وزن نداره
صندلی ها ،قوطی هاو چیزای دیگه هم اصلا وزن ندارن
کلا با بازیش حال کردم ولی با این یه تیکش حال نکردم
راستی اونجا که میره تو عراق نوشت 20 سال پیش.اصلا 20 سال پیش آمریکا به عراق حمله نکرده بود.
اینم دومین مورد منفی
نقل قول:Gulf War
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_War
[QUOTE=aha2012;4913235]گیم پلیش چرا اینطوریه؟انگار سم اصلا وزن نداره
صندلی ها ،قوطی هاو چیزای دیگه هم اصلا وزن ندارن
کلا با بازیش حال کردم ولی با این یه تیکش حال نکردم
راستی اونجا که میره تو عراق نوشت 20 سال پیش.اصلا 20 سال پیش آمریکا به عراق حمله نکرده بود.
اینم دومین مورد منفی[/QUOT
منم با شما موافقم از نظر گيم پلي يه نمه كم داره . يه چند تا مورد شما گفتي يكي ديگه اين كه مثلا c4 رو بر ميداره ميزاره تو شكمش. اصلا جاي مشخصي وجود نداره كه وسايل رو بزاره. شما يه نگاه به بازي mass effect 2 بنداز براي هر تفنگ يه جاي مشخصي بود ديگه از توي شكمش وسايل در نمياورد.
دوستانت من هم اون 4 تا فایل کرک رو کپی کردم تو فولدری که توی بازی هست (جای خودش) توی بازی که میره ، بعد از لوگوی یوبی سافت و آنریل و ... یه صفحه سیاه میاد و 3 تا نقطه سفید می چرخند اما بازی لود نمیشه ؟
کمک کنید لطفا
یه سوال:
من وقتی می خوام با این weapon .... تفنگام رو upgrade کنم یا انتخاب کنم بعد از این کار که می آم بیرون کلاً سم می ره تو حالت تیر اندازی و مثلاً اگه مسلسل بردارم یه تیکه تیر می زنه. باید چیکار کنم؟ این باگه یا مشکل کرک هست؟