میدونم منظورم اینه که ال سی دی و تاچ رو باهم باید عوض کرد یا فقط تاچ ؟!نقل قول:
Printable View
میدونم منظورم اینه که ال سی دی و تاچ رو باهم باید عوض کرد یا فقط تاچ ؟!نقل قول:
با سلام و ادب خدمت دوستان
گوشي من Htc Touch dimond 2 هستش و ویندوز فابریک خودش 6.5هست.
بعد از نصب برنامه براي وارد كردن سريال ميگه Owner nameرا وارد كنيد و مسير گفته شده Setting > Owner information رو من پيدا نكردم يعني تو گوشي من نبود حالا راهنماييم كنيد Owner name كجاي گوشي هست كه نام براش تعيين كنم . ممنون از لطف شما .
owner information اصلا در ستینگ ویندوز 6.5 نبود تا با تغییر رجیستری دوباره ظاهر شد . برای رجیستر برخی برنامه ها لازمه مثل resco backup [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
این برنامه رو نصب کن مشکلتون حل میشه.
[PHP]http://rapidshare.com/files/369241945/sms_time_Amin.M.1986.rar.html[/PHP]:11:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
سلام.نقل قول:
باید برید تو ستینگ سپس All Settings رو انتخاب کنید توی تب Personal هست.:11:
دوست عزيز اينجا هم رفتم ولي در اين قسمت هم نبود!
راستي ربطي به فرمت شدن گوشي نداره ؟ بعد از خريد؛ فارسي سازي كه برام ريختن پاك شد و تا اونجا كه من متوجه شدم متصدي فروش گوشي رو فرمت كرد و دوباره فارسي كيبرد رو برام ريخت.
يه سوال ديگه ميشه كاري كرد كه فارسي ساز كيبرد ديگه پاك نشه ؟
میتونم کابل شارژ آی پادم رو به آداپتور گوشیم وصل کنم ؟!
با كلي تفحص در گوشي بالاخره راه حلش رو پيدا كردم .
براي دوستان ديگه هم ميگم اگه مثل من تو مخمصه افتادن.
Setting> All Settings>Today>Items>Owner Info
تيكش رو فعال ميكنيم و كار تمومه در پنجره باز شده مشخصات دلخواهتون رو بنويسيد.:27:
با تشكر از همه دوستان :11:
لطفا جوابنقل قول:
رفتم یه جا گفت 120 ال سی دی و تاچ باهم باید عوض بشه
راس میگه ؟
سلام می خواستم بدونم اگه گوشیو الان بدون گارانتی بخرم
شما اساتید که تا حالا داشتید خراب نشده که مال من خراب بشه
چون اختلاف قیمتش 40 تومنه؟؟:11:
چيز خوب هميشه خوبه.نقل قول:
هرچند ممكنه گارانتي در ايران خدمات زيادي هم ارائه نده بهت ولي خب داشتن گارانتي بهتر از نداشتن هست.
اما به دليل كيفيت ساخت گوشي ها كمتر خرابي پيش مياد. چندين نفر از بچه ها دارند و مشكلي هم ندارند.
ديگه ميل خودت 40 تومن رو بدي يا نه.
ميخواي دياموند2 بخري؟
تحقيقاتت رو انجام دادي؟(من باهاش كار كردم از شكل ظاهريش و دوام نيوردن باتريش خوشم نيومد)