ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟رنقل قول:
Printable View
ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟رنقل قول:
آهنگی که خواستیو بریز تو my documents گوشیت (منظور حافظه داخلیه )نقل قول:
ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟ر
آقا شرمنده من هي سوال ميپرسم!
از كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن! چقدر دانلود و سند كردم با جي پي آر اس ؟؟؟؟
اگه از gprs استفاده میکنی توصیه میکنم که spb wireless monitor رو نصب کنی..نقل قول:
یا علی:11:
SETTINGSنقل قول:
از كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن
SYSTEM
DEVICE INFORMATION
CALL DURATION
البته هر بار که هارد ریست کنی صفر میشه .
ممنونم... ولي متاسفانه نميشه! يه چند آهنگ كوتاه خودش داره فقط...شما كردي شد؟؟؟نقل قول:
نشد؟
من قبلا آهنگ معینو گذاشته بودم :دی
درست یادم نمیاد ولی فکر کنم تو همون my device ریختم
والا من تو my device و توي my document كپي كردم اما بازم همون چند تا آلارم مزخرفه خودش رو داره!
نقل قول:
سلام.
شما باید اول ببینی اون زنگهای فابریکش فرمتشون چیه.بعد زنگهایی که میخوای اضافه کنی رو با همون فرمت کپی کنی تو فولدر ویندوز.یک راه دیگه هم نصب نرم افزاره .با یکسری نرم افزارها هم میشه اینکارو انجام داد.
پ ن : راستی اون زنگهایی رو هم که ریختی تو داکیومنت و... رو پاک کن که اضافه حافظه داخلی رو اشغال نکنه.:11:
مرسي واسه راهنماييت...پاك كردم فايلا رو!نقل قول:
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون! :41: