206 صد درصد خشکل تره رانا ارزان سازی شده 206 هست ولی خوب جدیدهنقل قول:
Printable View
206 صد درصد خشکل تره رانا ارزان سازی شده 206 هست ولی خوب جدیدهنقل قول:
زیبایی خودرو برای هر شخصی متفاوت هست و کاملا سلیقه اینقل قول:
هرکسی بگه کدوم زیباتره نظر شخصیش رو داده.
شما تمام خودروها رو در نظر بگیر از زشت ترین تا زیباترین
اونی که به نظرت زشت ترین خودرو هست برای برخی افراد زیباست و اونی که فکر میکنی زیباست
برای برخی افراد زشت به نظر میرسه.
حاجی قضیه این ماشین چیه؟
یکی از دوستان خواسته براش تحقیق کنم.
پیش فروش تموم شده؟ اگر تموم نشده مهلت تا کی هست؟
قضیه اینایی که فیش پیش فروششون رو میفروشن چیه؟
این ماشین قضیه نداره.نقل قول:
خودرویی هست بر پایه پلت فرم 206 SD با تغییرات داخلی و تغییرات در نمای ظاهری
با پیشرانه TU5
پیش فروشش فعلا تمام شده و تحویلش از مهر ماه شروع میشه.
افرادی هستن که موقع پیش فروش ثبت نام کردن و الان دارن حواله هاش رو میفروشن.
قیمت حواله ها هم تا 13 میلیون تومان فکر کنم باشه
از نظر ظاهر مسلما از 206sdخوشكلتره از نظر داخلي هم كه فكر كنم بهتر باشه اين نظر من نيست نظر متخصصان خودروست
رانا خوشكلتره من ديدمش
اولا که زیبایی نسبی هستش. دوما من رانا رو دیدم داخلش خیلی بی کیفیت هستش و اصلا هم به نظر من خوشگل نیست. حالا متخصصان برن هرچی می خوان بگن. به نظر من داخلش افتضاحه.نقل قول:
همونطور که دوست قبلیمون هم گفتن زیبایی یه امر نسبی وسلیقه ای هست - اما از نظر کیفیت و ارزان سازی شده که بقیه دوستان میگن - به نظر من میاد تو این شرایط که همه چیز تحریم هست و به ایران قطعه نمیدن - پس همه قطعات ایرانی هست - درنتیجه فکر نمیکنم فرق زیادی تو کیفیت قطعات داشته باشن - چون همشون ایرانی هست و ساخت داخل - حالا ممکنه مال 206 رو یه ارم 206 بزنن روش بعد همون قطعه رو رو رانا بزارن ارم ایرانخودرو رو بزنن روش- همشون ساخت ایران هست فرقی ندارن -
از رانا خبر تازه ای نیست؟
نه - فعلا که حوالش رو دلال ها به هر قیمتی که میخوان خرید و فروش میکنن- باید تا مهر که گفتن اولین سریش میاد صبر کرد-
الته شایدم تحویلشون تاخیر داشته باشه
اقا یه سایتی بود به اسم اگه اشتباه نکنم salesikco.ir/com - یه همچین چیزایی - که وضعیت قرار داد و .................. میتونستیم توش چک کنیم - چرا من هرچی میگردم پیداش نمیکنم - اصلا انگار همچین جیزی نبوده - کسی اطلاعی داره - شاید من ادرسش رو یادم رفته