با سلام مطمئنيد كه فلش يا هاردتون مشكلي نداره؟ ويروسي فرمتي ...نقل قول:
يا فيلمتون مطمئنيد همونيه كه قبلا بدون مشكل بوده با همون زير نويس؟
اگه اپديت كنيد هم خالي از لطف نيست
Printable View
با سلام مطمئنيد كه فلش يا هاردتون مشكلي نداره؟ ويروسي فرمتي ...نقل قول:
يا فيلمتون مطمئنيد همونيه كه قبلا بدون مشكل بوده با همون زير نويس؟
اگه اپديت كنيد هم خالي از لطف نيست
سلام من راجب آپگريت رسيور usb x95 استارست راهنمايي مي خواهم ممنون
نقل قول:
جای این سوال مگه اینجاست؟ بعدش خلاف قوانین انجمنه.
کد:http://www.anandtech.com/show/3830/wd-tv-live-plus-western-digitals-latest-media-player-reviewed
دوستان محترم
منتظر فریم ور جدید وسترن لایو با قابلیت منو دی وی دی و بلو ری باشید ...
فریم ور بتا هست الان و خیلی خوب جواب میده ...
نسخه نهایی1.03.35
در نسخه 03.35 مشکل نمایش زیر نویس فارسی دی وی دی هم برطرف شده ... (VOB)
همچنین یه سری مشکلات پخش فایلای ام کا وی .. و ام پی فور ...
چون نسخه بتا بود فایل فریم ور از سایت اصلی برداشته شده و تنها برای 100 دانلود اول این امکان فراهم بود .
دوستان می تونن تا پخش نسخه اصلی و کامل صبر کنن و یا نسخه بتارو از لینک زیر دانلود کنن...
کد:http://fichiers.touslesdrivers.com/western_digital/wdtvlive_1.03.35.zip
این آپدید تقریبا دستگاه وسترن لایو رو به یه دستگاه خوب و کارآمد با قیمت مناسب تبدیل کرده !کد:http://www.megaupload.com/?d=9M4YYTNU
:20::20:
سلام
کدوم یکی رو بگیرم بهتره ؟
- Media Playe WD TV Live
- Media Player Asus O!play HDP-R1
اینارو میشه به USB تلویزیون های LCD متصل کرد ؟
کابل های معمولی AV بهشون وصل میشه ؟
طراحی منو های کدام یک شکیلتره ؟
آیا هارد داخلی هم دارند ؟
اگه بهتر از اینها هم تو این قیمت هست به من معرفی کنید
یه سایت معتبر برای خرید آنلاین معرفی کنید
نقل قول:
دوست عزیز من پاتریوت دارم یک هارد 500 گیگ اینترنال هم روش گذاشتم
کاملآ هم راضی هستم..
WD live هم یکی از دوستام داره . اون هم راضی هستش.(ولی تا الان فیلم با ریت بالا رو تست نکرده)
این هم یک فروشگاه مطمیین
کد:www.hdmedia.ir
من دیروز یدونه WD LIVE خریدم 138 هزارتومان تو علاالدین.البته تو همون علاالدین خیلی ها بالای 155 میفروختن.خیلی دستگاه جالبی هستش و بسیار هم شیکه.از نظر منو که حرف نداره.هر مدل فرمتی رو هم که من گذاشتم پخش کرد بدون عیب و ایراد.البته FLV و RMVB پخش نمیکنه که اصلا احتیاجی نیست چون این فرمت ها زیاد واسه فیلم های سینمایی استفاده نمیشن.در کل یک پلیر قدرتمنده واسه خودش البته نصبت به قیمتش.گزینه شیر شدنشم که کاره مارو حل کرد کامپیوتر تو اتاق خوابه و با یک کابل شیر شده به WD و من تمام فیلمها رو با LED تو پذیرایی میبینم بدون مشکل.البته در مورد زیرنویس فارسی باید بگم این دستگاه زیرنویس فارسی رو با فرمت SRT نشون میده فقط بعضی کلمات رو جدا مینویسه نه اینکه ننویسه.زیرنویس فارسی ها رو در بعضی از کلمات به این صورت مینویسه.زیر ن و ی س ف ا ر سی.البته با زیرنویسهای SUB اصلا مشکلی نداره و خیلی روان فارسی نشون میده بدون ایراد.برای مشکل زیرنویس فارسی SRT هم راه حل داره اونم اینکه SRT رو تبدیل کنید به SUB همین.البته به احتمال زیاد در اپدیت های اینده مشکل زیرنویس SRT فارسی حل خواهد شد.
اگه تا حالا wd نخريد شايد بد نباشه يه كمي ديگه صبر كنيد
ظاهرا مدل جديد wd tv live plus امكان كپي انتقال حذف و مديريت فايل ها رو از طريق خود دستگاه ميده كه به نظرم خيلي به درد ميخوره
ضمنا dvd iso و blueray iso هم اضافه شده
نظرتون در مورد : Media Player Asus O!play HDP-R1
کسی از دوستان این مدل را داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]