راستش نمیدونم پچ اینیستال سرور چیه از کوجا فعال کنمش ؟!نقل قول:
بعدش این مودو گذینه ی بک نداره ؟! رفتم تویه فایلا دیگه بک نداره ! چیکار کنم ؟!
ممنون :11::11::11:
Printable View
راستش نمیدونم پچ اینیستال سرور چیه از کوجا فعال کنمش ؟!نقل قول:
بعدش این مودو گذینه ی بک نداره ؟! رفتم تویه فایلا دیگه بک نداره ! چیکار کنم ؟!
ممنون :11::11::11:
یه کاری کن... این HelloOX 1.05 که تو پست 1 گذاشتم رو دانلود کن...بعد از ساین و نصب و اجرا پاکش کن..نقل قول:
رامپچر رو اجرا کن...یه بار برو روی INSTALLSERVER و اونو apply کن...برنامه ها بدون ساین نصب میشن...!
برای حالت هک هم تو پست 1 آموزش تصویری گذاشتم...
modo رو هم به نظرم پاک کن و با x-plore کار کن.
شاد باشی:40:
سلام ببخشيد آقا من كه گوشيم 31.0.016 n82 هست چطور بايد ساين كنم و بعد اين برنامه رو نصب كنم در صورتي كه گوشيم هك نميشه ؟؟با تشكر
من تازه دارم میفهمم که اصلا قضیه چیه ! :ینقل قول:
helloox 1.05 رو بریزم خودش پچ INSTALLSERVER رو میریزه یا باید جدابریزم ؟!
لازم نیست قبل از هک دوباره رام پچر رو پاک کنم ؟! یا خودش ریپلیس میشه ؟
ممنون از اینکه کمک میکنید :11::11::11::11:
شما فایل Cert رو درخواست بدید...و از رو آموزش انجام بدید.نقل قول:
خودش برات میریزه...شما فقط باید از تو رام پچر apply کنی... پاکش کنی بهتره...نقل قول:
شاد باشید:40:
اقا خیلی ممنون درست شد و به راحتی فایل های ساین نشده نصب شد :11::11::11::40:نقل قول:
فقط یه سوال دیگه که اصلا به این تاپیک ربط نداره !! ( جهت اطلاعات عمومی ! :31:)
با یه جفت cer & key چنتا فایلو میشه ساین کرد ؟! :21:
بازم ممنون :11:
به تعداد نیست، به مدت اعتبار فایلهای cer و key هست که طی اون مدت معین هر برنامه ساین نشده ای رو که خواستین میتونین ساین کنین.مثلا برای من که از OPDA گرفتم فکر کنم 3 سال اعتبار داشته باشه.نقل قول:
سلام ببخشید با این روش 5320 نوکیا ورژن 3.26 هم هک میشه یا خیر؟
در ضمن تاپیک درخواست که گفتید:
( فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در این تاپیک آموزش درخواستش از سایت OPDA هست ساين كنيد)
بسته شده چه کار کنم کجا درخواست بدم؟
دوست عزيز شما از اين هك كردن استفاده كنيد بهتره براي ورژن هاي قديمي :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
براي درخواست فايل ها هم بايد خودت بري تو سايت ثبت نام كني برا خودت درخواست بدي :46:
آموزش داده شـــده با تصوير اينجـــا :46:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
ممنونم دوست عزیز اما توی گوشی هایی که نوشته 5320 وجود نداره در ضمن من این ورژنم قدیمی نیست یادم میاد که اونی که شما میگید یه ورژن دیگه از 5320 بود که قدیمی تر بود و راحت هک میشد اما3.26 مشکل داشت تا این آخریا که میگفتن با یک روش جدید 3.26 هم هک میشه که میخواستم بدونم همین روشه یا نه؟
ممونم که دوستان پیگیری میکنید و چشم به انتظار پاسخ شما هستم چون خیلی وقته دنباله هک کردنه این مدلم اما کنکور داشتم ولش کردم تا الان به خدا تا حالا یه بازی ان گیج نصب نکردم هر برنامه با حالی هم میخوام نصب کنم ایراد میگیره!
ممنون میشم کمک کنید.........