اونا اشتباه بود:31:الان بازي رو گزاشتم تو Xbox از تو بازي ديدم.نقل قول:
Printable View
اونا اشتباه بود:31:الان بازي رو گزاشتم تو Xbox از تو بازي ديدم.نقل قول:
نقل قول:
قضیه این آپدیته چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
منم 60 درصد هستم
47 ساعت بازي
.....
بقیه آمار رو هم میزارم وقتی نگاه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین آفرین چه آمارقشنگی دارین!!!!!!!!
خب من شدم70درصدبا95ساعت.....
درضمن من294تا منطقه رواز368تا 100درصدکردم!
یعنی نقشمو نیگا کنین میبینین همش تیک سبزخورده مشکل درصد کم من واسه اون مرحله آبیس که هنوز نرفتم دنبال وایت تایگر!
تابعد!
این بازی تمومی نداره ؟بابا این همه دارم بازی می کنم.از کارهای اضافه زدم و بیشتر ، ماموریتها رو انجام میدم اما تازه شده 25 درصد.
تو لینک زیر نوشته:نقل قول:
قضیه این آپدیته چیه ؟
کد:http://paste.scnsrc.net/view/41441113
اصلاح میشود:
ارتفاع سقوط=1153
امتیازرانندگی از100=94
میزان بالارفتن باچتر=1281
اینم سند=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این بازی کی تموم می شه؟؟؟؟
خیلی طولانیه،نه؟؟؟؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
ببینم تفنگهاش همیناست؟؟؟؟
دیگه اضافه نمی شه؟؟؟
سلام دوستان ميشه لطف نماييد و سيو بعد از مرحله فعال كردن لب تاب ها رو بزاريد ؟؟؟؟يا يك سيو كامل نميدونم چرا بعد از رد كردن اون مرحله سيو اجرا نميشه و بر ميگرده به سيو قبلي كه خيلي عقب تره.....ممنون اگه سيو كامل باشه بهتره...
تو این بازی 1000 بار لب تاپ هارو فعال می کنی،کدومشو می گی؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان ميشه لطف نماييد و سيو بعد از مرحله فعال كردن لب تاب ها رو بزاريد ؟؟؟؟يا يك سيو كامل نميدونم چرا بعد از رد كردن اون مرحله سيو اجرا نميشه و بر ميگرده به سيو قبلي كه خيلي عقب تره.....ممنون اگه سيو كامل باشه بهتره...
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
کسی بازی رو تموم کرده؟؟؟؟؟
من فکرکنم ازهمتون بیشتررفتم.....
ببخشید تعریف ازخود نباشه ولی رکوردهای من ازهمتون بیشتره!:د ی
من هنوزاون اولین مرحله وایت تایگررونرفتم70درصددارم درضمن کل نقشه منو نیگاکنین فکرکنم بینهایت تیک پیداکنین!:27:
به هرحال هربازی باید یه گاد داشته باشه دیگه.....:د ی