من این تیکرو نفهمیدم منظورت چی بود...:10:نقل قول:
جالب اینجاست که میگن فقط PCgamer ها بازی ها رو pirate میکنن !
بدون شرح :
Printable View
من این تیکرو نفهمیدم منظورت چی بود...:10:نقل قول:
جالب اینجاست که میگن فقط PCgamer ها بازی ها رو pirate میکنن !
بدون شرح :
نقل قول:کد:
Modern Warfare 2 System Requirements :
OS : Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor : Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory : 1 GB RAM
Graphics : 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX : Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive : 12GB of free hard drive space
Sound : 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet : Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
میگم با اینکه کال او دیوتی بازی بزرگی هست و خودم هم به این بازی علاقه دارم ولی چجوری برای بار 10000
باید یه اکشن اول شخص رو بازی کنیم دیگه چقدر بکشیم و از این نقطه به اون نقطه امیدوارم اینفینیتی یکم عنصر خطی بودن رو کم کنه. در حالی از گیم پلی و گرافیک دیدنی این بازی نمیشه گذشت ولی به هر حال من که دیگه حوصله ندارم.ولی باز نمیشه از خیر این هیولای اول شخص گذشت چون من که از اولین شماره تا به الان که هست رو بازی کردم پس مجبورم بازی کنم.
این بازی dx10 نداره؟
منظورم این بود که خیلی از کمپانی های بازی سازی به بهانه اینکه بازی های PC کرک میشن و به صورت غیر قانونی منتشرمیشن بازی ها رو دیرتر برای PC ریلیز میکنند یا اصلا ریلیز نمیکنند خوب حالا برای x360 این بازی حتی 12 روز زود تر از تاریخ ریلیز به صورت غیر قانونی منتشر شده پس ...نقل قول:
بازی کی ریلیز میشه ؟
9 روز دیگه امروز هم که گذشت ! 8 روز دیگه ! :دینقل قول:
باید ببینیم قضیه این سرور چی شد !
نسخه ی 360 که تو بازار هست امروز دیدم
نسخه ی پی سی هم پرسیدم گفت 5 شنبه یا شنبه میاد
دوست من هم نسخه 360 رو گرفته اما ظاهرا دزدی باشه یعنی نسخه دزدی هست ظاهرا ...
مطمئن باش :دینقل قول:
مثله ODST
ببینم قضیه این Wave 4 چیه ؟ الان یه 1 ماه هست به واسه 360 بازی نگرفتم :دی