دوست عزیز من میگم بعد از دو روز هم(گوشی خاموش بود) زدم فایده نداشت:19:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من میگم بعد از دو روز هم(گوشی خاموش بود) زدم فایده نداشت:19:نقل قول:
بده تعمیـرات براتون با دستگاه باکس پسورد رو ریســت کنن :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوستان به دادم برسید.....گوشی n95 8gig من از دیشب کلیداش از کار افتاده...هر کلیدی رو که میزنم میره تو گالری...هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم مسیجامم حتی نمیتونم بخونم...حتی نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم بکاپ بگیرم چون باید وقتی وصل میکنی تو موبایل کلید اوکی بزنی ولی وقتی هر کلیدی رو بزنی میره تو گالری...بیچاره شدم 4 ساله این گوشی رو دارم تا حالا آخ نگفته ...کمکم کنید:41:
دوستان خیلی شانس اوردم مورد به طور بسیار شانسی درست شد.....سیم کارتو از گوشی دراوردم و گوشی رو روشن کردم دیدم درسته و همه کلیدا کار میکنه و وقتی سیم کارتو گذاشتم دیدم درست شده.......ولی هنوزم وسم عجیبه که چرا این مشکل پیش اومد و از دیشب تا حالا اعصاب منو به هم ریختنقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشیدا ولی احتمال زیاد دوباره این مشکل پیش میاد چون یه قطعه از گوشیتون آسیب دیده پس بهتره بکاپ از مخاطبین رو داشته باشید
اگه دوباره اینطور بشه خرجش یا 23 یا 38 هست
اقا n900 وقتی به وایرلس وصل میشم یک کم داغ میکنه
طبعیه ؟ یا نه ؟
سلام
درگاه مموری کارت گوشی نوکیا c6 من کارت حافظه رو نمیشناسه.تعمیر کار میگه باید آی سی اون قسمت عوض بشه ولی خودش موجود نداره.چه جوری میتونم اونو تهیه کنم؟چه مدلهایی از نوکیا آی سی مموری کارتشون شبیه c6 میباشد؟آیا میشود از آنها استفاده کرد؟
ممنون
دوست من شما با مموری های دیگه هم امتحان کردی؟نقل قول:
چه موقعی این اتفاق افتاد براتون؟ دلیلش چی بود؟
سلامنقل قول:
گوشیم خیس شده بود بعد این مشکل به وجود اومد.با چند تا مموری کارت دیگه هم امتحان کردم جواب نداد.مشکل از خود درگاه مموری میباشد.فقط خواستم بدونم اگه مشکل از آی سی است چیکار باید بکنم و چه جوری تهیه کنم؟
ممنون
سلام
من یه گوشی N95 دارم که از امروز یه دفعه شماره 9*9* رو میگیره و دائم میره توی گالری تصاویرم و میاد بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که دیشب از گوشی سامسونگ داداشم چند تا عکس با بلوتوث گرفتم اینطوری شده
چطور باید مشکلم رو حل کنم؟