من که تو پست قبلی گفتم که هر دو مدل الان موجود هست!نقل قول:
تفاوتی که دوستمون سیمور عزیز گفت درسته و عملا تو ایران کاربردی نداره
Printable View
من که تو پست قبلی گفتم که هر دو مدل الان موجود هست!نقل قول:
تفاوتی که دوستمون سیمور عزیز گفت درسته و عملا تو ایران کاربردی نداره
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد آقا عثمان شما منظورتون از اين كه هر دو مدل (Q5 و Q5W) موجود هست اينه كه الان امرتات هر دو مدل را موجود داره؟
پس اگه امرتات هر دو مدل رو موجود داره لطفا قيمت هر دو مدل را در ظرفيتهاي متفاوتشان برايم بنويسيد...
با تشكر
ببخشيد cowon Q5 فايلهايي با پسوند DAT و MP4 و فايلهاي DVD را با نصب كردن برنامه اصلا ساپورت نمي كند؟
ببخشيد مدلهاي Q5 و Q5W با همان فرقهاي خيلي جزئي كه شما مي فرماييد در كل به نظر شما كدام يك بهترند،Q5 يا Q5W؟
در مورد قیمت که دوستمون یه بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. حالا باز خودش بیاد ...نقل قول:
چرا dat که همون mpg هستش و مشکلی نداره ... فایل های dvd هم که اکثرا mpeg2 هستن و این رو هم نباید مشکلی داشته باشه (بعضی ها هم vob خواهند بود که باز باید با نرم افزار یا بدون اون ساپورت کنه)... هرچی بمونه هم می تونه کانورت کنه (یعنی همونطور که گفتی با نصب برنامه ساپورت می کنه)نقل قول:
اولا که شما باید ببینی هر دو در ایران گیر میان یا نه ؟ .. اگه یکی فقط موجود باشه که همون یکی .. ثانیا فرقی ندارن .. چه اجباریه که حتما برنده تعیین کنی؟ ...نقل قول:
* دوست خوبم ، لطفا برای هر سوال کوتاه یه پست جداگانه نزن ... خیلی ساده ، همون پست اولی رو دوباره ادیت کن ... تا موقعی که آخرین پست تاپیک مال شماست ، یعنی هنوز کسی جوابی نداده .. بنابراین فرصت داری که همون رو ویرایش کنی و سوالای جدیدت رو به همون اضافه کنی ... مرسی ..
خيلي خيلي من رو ببخشيد.ولي من هنوز پاسخ سوال اول خودم را نگرفتم.آقا عثمان فقط قيمت ظرفيتهاي مختلف مدل Q5 رو فرمودند.اما وقتي گفتند مدل Q5W هم موجود است اما قيمت ظرفيتهاي مختلف Q5W رو نگفتند.
خيلي ممنون مي شوم قيمت اين مدل را در ظرفيتهاي مختلف برايم بنويسيد.
با تشكر
تفاوتی نداره قیمت جفتشون یکی هست البته برای اطمینان بیشتر من فردا یه قیمت میگیرم ببینم تفتوتی داره یا نه ولی به احتمال زیاد تفاوت ندارهنقل قول:
درمورد فرمت ها هم که همون طور که سیمور گفت درسته
آقا عثمان كه مي گويند هر دو در ايران موجود است.نقل قول:
بايد فرق جزئي اين دو مدل داشته باشند كه اسم يكي بدون W و ديگري با W است،حالا من مي خوام بدونم با همين فرقهاي جزئي كدام يك بهترند اما هيچ كس به من نمي گويد كدام يك بهتر است.من نمي گويم يكي از اين دو بد است ولي مي خواهم بدانم با اينكه هر دو مدل خوب هستند كدام يك بهتر از اون يكي است.
خيلي ممنون مي شوم كه اين دفعه بگوييد كدام يك بهتر است.
با تشكر
یعنی بین این همه مدل mp4 player و PMP موجود در بازار که ساعتها میتونن مورد مقایسه قرار بگیرن شما تنها نگران تفاوت Q5 و Q5W که تفاوتشون هم اصلا به چشم نمیاد هستین؟البته من قصد ندارم ناراحت یا ناامیدتون کنم.
کسی نمیگه کدوم بهتره چون در واقع هر دو یک محصولن، همونطور که بعضی شرکتای دیگه هم از این روش استفاده کردن.
مثلا مدل گوشی موبایل Sony Ericsson K750 که تولید شده بود یادمه K750i داشت و K750c (شاید باز هم داشت منتها من دیگه یادم نمیاد) مثلا پسوند i برای بعضی مناطق جغرافیایی جهان از جمله خاور میانه در نظر گرفته شده بود و c برای چین.
این نوع توزیع ها به اقتضای نیاز مصرف کنندگان یک منطقه از اون محصول بستگی داره و ممکنه همشون در یه منطقه عرضه نشن و کیفیت ساختشون هم مشابهه.(تفاوت امکاناتشون خیلی جزئیه)
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن...