بهتره شما بگین در کدوم قسمت بازی گیر کردین چون 15 درصد بودن, تعیین کننده جایی که گیر کردین نیست و جمع کردن تروپی ها هم در اون دخیله...نقل قول:
Printable View
بهتره شما بگین در کدوم قسمت بازی گیر کردین چون 15 درصد بودن, تعیین کننده جایی که گیر کردین نیست و جمع کردن تروپی ها هم در اون دخیله...نقل قول:
حامد جان save هات کار نکرد تو بازی ميزنه save corrupted ازت ممنونم راستی فرق اين کرک اصلاح شده و کرک reloaded چيه؟ جفتشو بايد بريزم؟ من يه چيز هم از سايت شرکت بازيم گرفتم (boysteampc) البته کرک نيست يجور launcher هست اونم لازمه؟
دو کار باید انجام بدی.نقل قول:
برای پشتبان گرفتن از سیوهام چیکا کنم ؟
من هم اکانت آفلاین دارم و هم از کرک فیکس2 استفاده میکنم .
اول برو به پوشه ی Eidos در my documents و از پوشه ی savedata کپی بگیر.
دوم در ویندوز برو به C:\Users\Your Username \AppData\Local\Microsoft و از پوشه ی Xlive کپی بگیر.
کرک reloaded جدیدترین کرک هست و باهاش تا آخر بازی رفتم به مشکل بر نمی خورینقل قول:
اگه کارهایی که گفتم انجام بدی سیو هم کار می کنه. اول اکانت رو بساز بعد سیو رو کپی کن اگه نشد پوشه xlive رو هم کپی کن. اگه نشد بازی رو از اول نصب کن بعد پوشه xlive و سیو رو کپی کن. خلاصه باید کارکنه...
اما دوستانی که می خوام با کرک جدید از اول برن نگران نباشن. کل بازی رو می شه تو 5 ساعت تموم کرد بنابراین بهترین کار اینه که از اول برید...
بتمن تو هم...!!!
کد:http://up.--------.com/2/1253524538.jpg
راستی از اينجايي که من هستم چقدر تول ميکشه تا بازی تموم بشه؟
همچین پوشه ای نبود ، یعنی پوشه لوکال نبود ، اما لوکال ستینگ/اپلیکیشن دتا بود ، کپکام واسه اویل5 هم اونجا بود با جی تی ای 4 اما بتمن نبود .نقل قول:
دو کار باید انجام بدی.
اول برو به پوشه ی Eidos در my documents و از پوشه ی savedata کپی بگیر.
دوم در ویندوز برو به C:\Users\Your Username \AppData\Local\Microsoft و از پوشه ی Xlive کپی بگیر.
ویندوزم پک2 ایکس پی هست
من دوتا مشکل داشتم ، یکی اینکه بازی در بعضی جاها صدا نداره ، دوم ، یک جایی هست میری زیرش پر دود سمی هست ، یکسری دارن می افتن ، باید بیاریشون بالا ، همون اول بازی ، اونجا که میرسم ، دوم نفر رو میارم بالا نمی تونم به سومین نفر برسم ، نمی دونم چیکار کنم ... بازیم هم boysteam هست.
دوستان من بالاخره بعد دو روز بازي رو تموم كردم ولي خدايي عجب بازي با حالي بود من به سازندگان بازي واقعا تبريك ميگم و فكر كنم امسال جوايز زيادي بدست بياره اين بازي از هوس عزيز هم خاطر كركي كه قرار دادند و من با اون تا اخر بازي رفتم تشكر ميكنم همچنين مهران عزيز به خاطر كمكاش به من و.... خوب الان برم اويل 5 رو شروع كنم ببينم چطوري هستش اين بازي
بچه ها من با xp مشکل داشتم...از بازی می پرید بیرون ولی روی 7 هیچ مشکلی نداره...با کرک reloaded
آقاییون نسخه سالم بازی اومده تو بازار؟؟؟؟