سلام دوست عزيزنقل قول:
انگار اين انجمن فقط سوال داره.كسي هم نيست جواب بده:2:
گوشي شما سخت افزار جي پي اس را ندارد.اما مي توانيد با خريدن جي پي اس بلوتوث و نصب نرم افزار روي گوشيتان از gps استفاده كنيد.
سلام دوست عزيزنقل قول:
انگار اين انجمن فقط سوال داره.كسي هم نيست جواب بده:2:
گوشي شما سخت افزار جي پي اس را ندارد.اما مي توانيد با خريدن جي پي اس بلوتوث و نصب نرم افزار روي گوشيتان از gps استفاده كنيد.
سلام بر شمانقل قول:
ممنون از پاسخ شما:11:
میتونید بیشتر راهنمایی کنید ؟
جی پی اس رو از کجا بخرم و قیمتش چقدر هست ؟
باتشکر
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم:10:
به نظر من قيمتا به صرفه نيست.جستجو كه كردم از 80 تومن به بالا بود:20:
اينم چند نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين جا به بعد رو عملي كار نكردم.ولي با نصب نرم افزار (مثلاSmartcom gps) خود نرم افزار گزينه اي داره براي جي پي اس بلوتوث.:46:
سلام دوست مننقل قول:
ممنون از پاسخ شما.:11:
=
من تویه اینترنت یک نرم افزار جی پی اس همین مدل گوشی رو دیدم ، یعنی اون نرم افزار به تنهایی کاربردی نداره؟
باتشکر:10:
سلام مجددنقل قول:
:11:
تنها كاربردش مي تونه استفاده از نقشه ها باشه.وگرنه موقعيت شما رو نشون نمي ده.
موفق باشيد
دوستان من چه طور با نرم افزرovi-suit میتونم contactsو messag رو ویرایش کنم؟نقل قول:
سلام , مثل برنامه پی سی سویـت عمل میکنه !نقل قول:
اگه با پی سی سویـت تونستی ویرایش کنی با این برنامه هم میتونـــی :46:
من این برنامه رو تست نکردم ..
موفق باشید!:40:
سلام
من میخوام گوشی خودم رو -- کنم(NOKIA N95 8GIG( با بلوتوث هم میخوام این کارو بکنم!!!!!!!
ققط نمیتونم توی این تصویر شماره پورت خودم رو پیدا کنم!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.گوشی i8510 من با نرم افزار fieldtest مشکل داره.با اینکه سیستم عامل گوشی من سری 60 ورژن 3 هست ولی نمیدونم چرا آخر loading گیر میکنه و وارد نرم افزار نمیشه.
راستش من حدود 20 نسخه مختلف از این نرم افزار رو با زبان های مختلف(انگلیسی،چینی،روسی،ف رسی) نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.حتی فایلهای برنامه رو در پوشهای مناسب در درایوهای e و c منتقل کردم(که با این کار بعد از انتقال فایلها آیکن برنامه به طور اتوماتیک ظاهر میشه) ولی بازم جواب نداد.گوشی رو مستر ریست هم کردم ولی نشد که نشد!
خلاصه هر کاری که بگید انجام دادم و هیچکدوم جواب نداد.تنها کاری که نکردم تعویض فریمور گوشی به یه ورژن دیگه هست! که فکر نمیکنم این برنامه ارزش این کار رو داشته باشه.
از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
مشکل چیست
با تشکر