من قبلا جوش میزدم و الان جاش مونده به صورت حفره های کوچک
درمانی براش هست
Printable View
من قبلا جوش میزدم و الان جاش مونده به صورت حفره های کوچک
درمانی براش هست
اسمش همین الو ورا هست عطاری ها یا بعضی داروخانه ها میفروشن برگ گیاه الو ورا هست هر برگش حدود 60 سانت هست این گیاه برعکس برگهای خشنش خواص زیادی دارهنقل قول:
بهترین درمان لیزر می باشدنقل قول:
نقل قول:
طریقه ی مصرفش؟
داداشم از اين برگ الو ورا استفاده مي كنه، بد نيست
فكر كنم داره بهتر مي شه.
طريقش را مي پرسم بعد مي نويسم
دوست عزيز من دقيقا مشكل شمارو داشتم از صابون خرچنك بگير تا انواع پاك كننده و ضد چروك و .. كه قيمت هركدوم به 60 تمن هم ميرسيد و تاثيرش خيلي كم بود
بهترين و آخرين درمان ليزر هستش
به اين طريق كه صورتشو با ليزر ميخراشه و جلسه اي 40 تا 50 تمن هستش و دفعات جلسات با توجه به مقدار گودي و تعداد چاله هاي صورتت تعيين ميشه
من دارو رو اكيدا پيشنهاد نميكنم چون تاثيرش خيلي كمه
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکراست میرم سراغ مشکلاتی که دارم لطفا راهنمایی کنید :
1- من قبلا روی بینیم جوش بود و از خریتم ( دور از جون شما ) جوش را کندم و حالا جاش بعد از چند سال باقی مونده و مثل یک فرورفتگی البته با عمق کم هست بایست چیکار کنم ؟
2- بر روی بینیم دانه های مشکی رنگ ریزی وجود دارد و همچنین مو هم در می آید برای رفع این دو مورد چه کنم
3- یک طرف دیگه ی بینیم به اندازه ی یک دانه ی عدس باد داره و به هیچ وجه قابل رفع نیست هر چه هم فشار بهش میارم داخل نمیره چه میشه کرد ؟
قطعا ليزر بهترين و كارآمد ترين روش براي شماست البته اگه از پوست روشني برخوردار باشيدنقل قول:
سلام من روی پاهام موهای زیر پوستی مثه جوش درمیومد اونا رو میکندم حالا جاشون مونده به رنگ قهوه ای و قرمز برای رفعشون چیکار باید بکنم. اصلا راهی هست برای جلوگیری از موهای زیر پوستی؟ ممنون:11:
سلام
ببخشید اسم اون لیزری که پوست را صاف میکنه و همه چین و چروک رو از بین میبره چیه ؟
راستش من زیر چشمم چروکهای ریز هست و روی گونه ام 2 تا خط افتاده
با لیزر از بین میرود ؟
آیا لیزر خط خنده رو هم از بین میبره ؟
حدود هزینه ای هم میفرمایید