فقط ماها نمیگیم برادر. کل جهان فکر میکنم این موضوع رو قبول داشته باشه. البته اونایی که این سبک رو میپسندن.
نقل قول:
.... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
دوست من این که نشد دلیل بد بودن بازی. یعنی یه بازی که روی درختش کلیک کنی یه سیب بکنه بخوره Health زیاد بشه این دیگه آخره بازیه؟؟؟
اتفاقا توی بازی گل های زیادی تو محیط پخش بودن که از اونا برای درست کردن potion استفاده کنی.
نقل قول:
شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه
خوب سبکه بازی همینه عزیزم. پس با این توصیفات شما باید از بازی دیابلو هم متنفر باشین. چون دکمه alt رو که بگیرین تمام وسایل روی زمین High light میشه!!!
نقل قول:
یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین
یعنی واقعا بازی اینقدر آسونه؟؟؟!!!
مطمئن باش یه کم دیگه بازی کنی این حرفت رو پس میگیری. اگه به همین راحتی بود بازی که مثل یه بازی شوتر میکشتی و میرفتی جلو الان این تاپیک 75 صفحه نمیرفت جلو که فکر کنم حدود 50 صفحه فقط پستا درباره ی اینه که اینجا باید چیکار کنم و کجا برم . . . !!
شما بری توی اورزامار نظرت عوض میشه.
نقل قول:
بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
شما اصلا داری اشتباه مقایسه میکنی. هر بازی Rpg رو که نمیشه با هم مقایسه کرد.
نکنه توی Oblivion شما با کلیک موس جلو میرفتین. جنگیدن توی oblivion چجوری بود توی این چجوری؟؟؟!!!
بهتره سبک هایی متفاوت رو باهم مقایسه نکنی.
شما برو oblivion رو با fall out 3 یا Far cry 2 مقایسه کن. نه با این بازی.
موفق باشی.