چطور ممکنهنقل قول:
این که نوشته HDD 10 GB
Printable View
چطور ممکنهنقل قول:
این که نوشته HDD 10 GB
کرک بازی هنوز نیومده , ولی اونم بزودی میاد بدون کرک هم سریال ها بدرد نمیخورن .نقل قول:
منم دان کردم . عجب محدوده عملیاتی وسیعینقل قول:
جون میده برا رکورد سرعت زدن . مخصوصا تو اتوباناش.
سلامنقل قول:
کرک بازی هنوز نیومده , ولی اونم بزودی میاد بدون کرک هم سریال ها بدرد نمیخورن .
چرا به درد میخوره عزیزم.
Dvd های اصلی هست این لینک های دانلود.
اروپایی ها چطوری بازی میکنند پس؟
Ea که کرک پخش نمیکنه!
این سریال ها در صورت درست بودن کار رو راه میندازند.
سلام.
دوستان یه لطفی بکنند ...
کسانی که با کترین سیتم اینو بازی کردن بیان اینجا سیستمشون رو بگن تا ببینیم واسه ما هم میخوره یا نه ؟
thx
دوست من اگه یادت باشه NFS:MW با اون همه گرافیک ( واسه زمان خودش ) با کارت گرافیک 128 مگابایت MX4000 هم اجرا میشد !نقل قول:
معمولا با سیستم های پایین هم اجرا میشه مگه اینکه توی گرافیکش از تکنولوژی جدیدی استفاده شده باشه که با کارت گرافیک های جدید بیاد .
ولی فکر نکنم با Radeon 9200 اجرا بشه !!!:31:
دوست عزیز بازی کرک میخواد بدون کرک با سریال تنها نمیشه بازی رو اجرا کرد این بازی سیستم مخصوص ea activation رو داره قفلش مشابه spore هست احتمالا البته اینو دقیق نمیدونم لینک دانلودم من خودم چند صفحه پیش گذاشتم و کاملا در جریان و پیگیر هستم که کرک بازی بیاد چون خودمم دارم دانلود میکنم .نقل قول:
)کد:http://thepiratebay.org/torrent/4514823/Need_For_Speed_Undercover_English_(4.17GB
سلامنقل قول:
دوست عزیز بازی کرک میخواد بدون کرک با سریال تنها نمیشه بازی رو اجرا کرد لینک دانلودم من خودم چند صفحه پیش گذاشتم و کاملا در جریان و پیگیر هستم که کرک بازی بیاد چون خودمم دارم دانلود میکنم .
پس تو اروپا و آمریکا چطوری بازی میکنند؟
آخه مگه میشه؟
Error ای که در صورت نبود کرک میده نبود DVD اریجینال هست الان شما دانلود اش کنی داری اش دیگه!
سلامنقل قول:
آها این دیگه موضوع اش فرق میکنه!
اینو نمیدونستم ممنون که گفتی تا صبر پیشه کنیم!:46:
همش چرت و پرته....نقل قول:
مگه MW نبود؟؟ 2.8G فضا می خواست...
این هم اگه نصب بشه از 5G بیشتر نمیشه...:20: