دوست دارم هر چه زودتر فیفا نسکت رو ببینم.. ولی خداییش فیفا نکست بدجوری قشنگه ............ برین یه نگاهی به اون لینکه که دادم بزنید خودتون به کیفیت بالای فیفا نکست پی میبرید.
Printable View
دوست دارم هر چه زودتر فیفا نسکت رو ببینم.. ولی خداییش فیفا نکست بدجوری قشنگه ............ برین یه نگاهی به اون لینکه که دادم بزنید خودتون به کیفیت بالای فیفا نکست پی میبرید.
من رفتم.تو که سایت دادی.بابا لینک مستقیم بدید من رفتم توش.باید 2 بار میزدی که میخوای وارد شی بعد هم که یه صفحه میومد پر از ویدئو.لینک مستقیم من میخوام.
آریان جان ممنون بابت مطالبت ...... منم دمو رو دانلود کردم و بعد انجام دو سه بازی حال حوصله بازی کردن باهاش رو ندارم. ضعفهایی که گفتی کاملا صحیح بود و واقعا امسال فیفا روی Pc فروشی نخواهد داشت.
دوست عزیز به لینک زیر برو بعد هم میتونی زنده ویدئو رو تماشا کنی هم اینکه با فرمتهای مختلف ( هر چی که دوست داشتی) فایل رو دانلود کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا screenshot(اگه تکراری بود ببخشید)
موفق باشید.
دوستان يك چيزي رو عرض كنم تاپيك اضافه براي فيفا 09 نزنيد چون بنا به مقررات پاكش مي كنن. من براي Gta Iv نسخه Pc كه خداش با كنسول فرق مي كنه و نه زمان انتشارشون يكيه نه شرايط بازيش تاپيك زدم زود پاكش كردن. چه برسه به فيفا كه همه نسخه هاش هم زمان منتشر ميشه. در ضمن اسم تاپيك فيفا 09 هست براي كنسول خاصي هم نيست براي Pc هم اختصاص داده نشده تاپيكي هست كه از دمو گرفته تا اخبار بازي ميشه توش پست زد پس هرچي در مورد فيفا 09 چه نسخهpc چه كنسول و نكست و ... هست لطفا همين جا بزنيد.
ممنون از همكاريتون
همتون که از بازی شاکی هستید و دوستان بیشتر ضعف هاش را گفتند نقاط قوتش چی بود؟
چرا چهره ی بازیکنان و دستشون اینطوری هست؟
اميدوارم مشكلاتي كه وجود داره در مورد دمو باشه و توي نسخه كامل برطرف بشن
بله د.ستان ساعاتي پيش من هم تونستم دمو رو دانلود كنم خدا رو شكر كه خراب دانلود نشد با اينهمه اروري كه داد
تقريبا بازي نا اميدم كرد. البته من خودم يكي از طرفداراي شركت EA هستم. ولي واقعا ديگه شور بي جنبگي رو در اورده فقط به خاطر اينكه توي كنترل بازي نو آوري داشته تر زده تو كنترل با دسته. فوق العاده سخت و خشك شده كنترل با دسته اينم از عقده اي بودن فيفاست. حرصم در اومد. نميدونم عمدا باگ گذاشته واسش يا ندونسته اين اتفاق پيش اومده دكمه Throw Ball كه همون مثلث هست و پاس عمقي رو به جلو ميده وجود نداره و Empty هست و نميشه اين دكمه رو قرار داد همينطور دكمه تيگر ران كه حركت فريبنده رو ميشه باهاش انجام داد و چيپ زد به همين ترتيب با منو جديد هم حال نكرده ام شبيه كنترل پنل هواپيماست. ميني فيس ها هم عملا رفتن پي كارشون با كوچيك شدن منو چون اصلا قابل تشخيص نيستند. و قيافه هاي 3بعدي بازيكنان فوق العاده زشت و غير واقعي طراحي شدن در واقع فيفا با اين محصولش تصوير فيفا 08 كه يك برگ برنده بود براش سوزوند و از بين برد.باز هم ميگم اميدوارم اين نقاط ضعف فقط براي دمو باشه. فكر ميكنم امسال قراره بدون گيم پلي با فيفا 09 حال كنيم مثلا با مربيگريش يا چيزاي ديگه.من هدف فيفا رو نفهميدم از اينكه چرا از قيافه هاي 08 استفاده نكرده. فوق العاده وحشتناك و ضعيف هست چهره ها متاسفانه با جرات تمام به عنوان يك فيفا خور متعصب در مقابل PES دستام رو مي برم بالا و متاسف از شكست فيفا هستم و اميدوارم سال آينده اين تصوير ننگ رو پاك كنه افت فيفا 09 واقعا محسوس هست فقط يك مساله وجود داره اونم اينه كه سعي كرده به گرافيك بازي برسه كه اونم رو به بدترين شكل انجام داده و باعث شده بازي به سختي رندر بشه و پر پر بزنه نگيد گرافيكم پايينه كارت گرافيك من GeForce 880 GT مدل اصل XFX هست و باهاش بازي كريسيس و كال آف ديوتي رو هم رو هاي بازي كردم. پس گرافيك بازي مشكل رندر شدن داره و ربطي به كيفيت بالا نداره.گيم پلي و رواني بازي نسبت به ورژن هاي 07 و 08 به كلي از بين رفته و واقعا خشك و كسل كننده شده. ميخواستم اسكرين شات بندازم ولي هم ديدم قبلا بچه ها زحمتشو كشيدن و هم اينكه ديدم چهره ها به قدري شرم آور و زشت و كريه طراحي شدن كه نمايش دادن هم نمي خواد . نبينيد بهتره. فقط اميدوارم اين مشكلات تا حدودي توي ورژن اصلي برطرف بشه
کراسر جان ناراحت نباش این دموشه ایشالا مشکلاتش برطرف بشه...
میگم آخه فیفا چرا اینجوری میکنه واقعا خجالت نمیکشه با این همه ثروت امکانات و تکنولوژی برتر در سال 2009 واقعا باید این بازی رو تحویل هواداراش بده خدا وکیلی بازیش در حد سال 2005 نیست حتی ...
خوب اگه مشکلش اینه مایکروسافتو سونی هر سال امتیاز نکستو میخرن خوب مال همون سالو بره پی سی نزنه مثلا از تکنولوژی فیفا نکست 2008 یا 2007 xbox بره پیسی استفاده کنه ...
ما که نفهمیدیم جریان ایم فیفا چیه...
منم اميدوارم بهبود پيدا كنه بخدا دلم الان به مربيگريش خوشه والسلام. البته مانيتورمم 15 اينچ درست حسابي ساپورت نميكنه بازي رونقل قول: