این بازی با گیمپد روی pc هم راه میفته؟
من جایی برای تنظیم و معرفی گیم پد ندیدم. ولی ظاهرا فقط گیمپدهای xbox رو قبول میکنه.
من گیم پد فراسو 660 رو دارم.
Printable View
این بازی با گیمپد روی pc هم راه میفته؟
من جایی برای تنظیم و معرفی گیم پد ندیدم. ولی ظاهرا فقط گیمپدهای xbox رو قبول میکنه.
من گیم پد فراسو 660 رو دارم.
* برای مشاهده Combo List, از منوی بازی وارد Optinos بشین.نقل قول:
* هیچ گونه راهی برای مردن در بازی نیست چون نوار سلامتی وجود نداره. بنابراین Life Upgrade هم نیست!
* گیم پلی بازی دقیقا به این صورت دنبال میشه:
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
سلام بچه ها من عاشق بازی پرنسم 1و2و3 را تموم کردم جالبه بدونی ظرف 1.5 ماه 2 و 3 روتموم کردم.حالا بگزریم من به طور اتفاقی ترینر پرنس1و2و 3 رو که دیدم فهمیدم که قسمتی از فیلم های پرنس 3 و همین طور 1 و 2 رو سامسور کردم خیلی عصبانی شدم لازمه که بدونید با دست کاری کردن این کمپانی ها کیفیت بازی رو هم ازش گرفتن. و برای همین تصمیم گرفتم که پرنس 4را از یه شرکت خارجی در خارج از کشورمون از اینترنت بخرم که وقتی قیمتش رو دیدم 45 یورو بود که تقریبن 50 هزار تومن میشد با رسیدنش به ایران و...58 الی 60 خرجم میشد که فهمیدم کپی رایت چیه که در خارج رعایت میکنند و خیلی ناراحت شدم.توسط یکی از دوستام فهمیدم که کمپانی gamespy بازی ها رو مستقیم میگیره و بر روی cd قرار میده . میخواستم بپرسم که نظرتون چیه از همین شرکت بگیرم که توایرانه؟یا این هم سامسور میکنه؟ یا شما کمپانی رو سراغ دارید که بازی پرنس4 رو سامسور نکرده باشه؟اگه میدونید بهم بگیند ممنونتون میشم .یا حتی اگه میتونید یه لینک موتبر برای دانلود بهم بدین که ترجیح میدم سامسور نشده باشه اون هم بازیش؟
ممنون میشم اگه جوابم را بدین.
سلام به همه دوستان
به سلامتی تموم شد. اول یه چیزی بگم نادر جان فکر نکنم این بازی سانسور شده باشه، آخه با این رفتاری که الیکا با پرنس داشت فکر نکنم اصلن صحنه ای تو بازی وجود داشته باشه. اگر هم سانسوری چیزی باشه من که فکر نکنم تو ایران شرکتی باشه که بازیها رو نخواد سانسور کنه چون درشو تخته می کنن. در ضمن فکر کنم همه شرکتا بازیها رو از اینترنت می گیرم و می ریزن رو dvd یعنی فکر نکنم این شرکت در پیتا که من خودم ازشون بازی میگیرم قدرت سانسور داشته باشن. خلاصه این که بیخیال بازیو انجام بدید حالشو ببرید!
ولی در مورد پایان بازی. منم خوشم نیومد خیلی یعنی اصلن بازی کننده ها زیاد به مسائل دینی این جنگ بین اهورا مزدا و اهریمن نپرداته بودن و خیلی اهریمنو قوی و اهورامزدا رو ضعیف جلوه داده بودن. نمی دونم شایدم این شروع یه سه گانه دیگه باشه که در آخرش اهورا پیروز بشه.
به هر حال این که این داستان ها و افسانه ها، تاریخ و اعتقادات ماست و باید افسوس بخوریم که شرکتای خارجی باید اونو بسازن و داستان ها رو هر جوری می خوان تعریف کنن.
به هر حال بازی بدی نبود، سبک زیبا و جدیدی داشت.
موفق باشید
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست .
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه . من اونجاش که باید غول رو بندازی تو قفس. هر چی غوله رو پرت میکنی تو قفس در روش نمیبنده. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . ؟
شما اول بايد تمام 3 ستون رو روي سرش خراب كنيد ، بعد غول رو به داخل قفس بندازيد ;)نقل قول:
این که یه ستون بیشتر نداره :41: کمـــــــک :19:نقل قول:
لطفا عكسي چيزي از بازي قرار بديد ببينم دقيقا كجا گير كرديدنقل قول:
من امشب که داشتم بازی رو انجام میدادم یه چیز جالبی توش دیدم و اونم فارسی حرف زدن الیکاست . البته شاید قبلا خودتون فهمیده باشید ولی من تا به امروز خیلی به این وردای که الیکا میخوند دقت نمیکردم