بحث comodo leak test انگار داغه دوستانی که ویندوز x32 دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست بزنن ببینن چطوره تو اینترنت می گفتن 320 رو آورده..انگار برای مبتدی ها کمی سخته :46:
Printable View
بحث comodo leak test انگار داغه دوستانی که ویندوز x32 دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست بزنن ببینن چطوره تو اینترنت می گفتن 320 رو آورده..انگار برای مبتدی ها کمی سخته :46:
آقا ممنون.لطف کردیننقل قول:
داداش ما کدوم رو باور کنیم خلاصه؟یکی بالای همین تاپیک همین رو تست کرده امتیازش شده 190 بعد شما تست کردین امتیاز شده 20.خواهشا یکی توضیح بده ببینیم قضیه چیه؟نقل قول:
دوست گرامی. کافیه به ظاهر پنجره ها توجه کنی. تست من روی اکس پی 32 بیت هست. در صورتیکه تست قبلی برای ویندوز سون 64 بیتی هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================نقل قول:
اینو همه میدونن که بدون تمام نرم افزارهای امنیتی خود ویندوز البته سالم و پاک و ویرایش نشده و با رجیستری سالم 180 تا 190 امتیاز میاره.اینهمه با کسپر تست زدی یبار کنجکاویت گل نکرد ببینی بدون فایروال چند امتیاز میگیری؟جالبه
========================
pcsoft عزیز
از ظاهر تست شما از کجاش میشه فهمید که ویندوز چی و چند بیته؟؟؟میشه واضحتر بگین؟؟؟؟؟؟؟؟منظورت گرافیک پنجره هاست؟؟؟؟:31:
من با 7 -32 بیت بدون فایروال و ویندوز دیفندر و فایروال ویندوز 180 از 330 و 190 از 340 میگیرم.شما رو نمیدونم.
چی بگم والله.
مبگم اصلا بیخیال تست زدن بشم.من همون کسپر رو تنظیم میکنم بیخیال تست هم میشم.بهتر نیست؟
بعدا پاسخ شما را خواهم داد.نقل قول:
اینو همه میدونن که بدون تمام نرم افزارهای امنیتی خود ویندوز البته سالم و پاک و ویرایش نشده و با رجیستری سالم 180 تا 190 امتیاز میاره.اینهمه با کسپر تست زدی یبار کنجکاویت گل نکرد ببینی بدون فایروال چند امتیاز میگیری؟جالبه
من منظورم سیستم عامل بود. واقعا نمیشه فهمید که تست من روی اکس پی بوده؟( تازه من خودم نوشتم توی پست که روی اکس پی تست شده. چند بیتی بودنش رو من خودم اضافه نوشتم.)نقل قول:
مثل اینکه باید سند محضری تقدیم دوستان کنیم. یه زمانی این انجمن چی بود حالا چی شده. داریم سر چی بحث می کنیم واقعا...
=====================نقل قول:
دوست عزیز چون نمیدونستم ازتون سوال کردم که بفهمم.شما چرا همتون بهتون بر میخوره؟اون صورتک رو هم گذاشتم که همین برداشت بد رو نکنین اما انگار برعکس شده.اگه من بد پرسیدم معذرت میخام
نقل قول:
من در پست ها دو پهلو متن می نویسم ! کف کردن بنده از این امتیاز چیزی نیست که در فکر شما هست .نقل قول:
امضای قشنگی دارید ولی !! فقط بودن این امضا کافی نیست !
حمید رضا جان هرکسی در این انجمن فعالیت می کند فقط برای کمک به دیگران هست و کسب تجربه وگرنه از نظر مادی سودی نمی بره و چه بسا بهتره با ملایمت و مهربانی از هم حمایت کنیم.نقل قول:
عزیزمی:40: