بله من نصب کردم آپدیت هم کردم.
مشکلی نداشت.
Printable View
بله من نصب کردم آپدیت هم کردم.
مشکلی نداشت.
سلام
این ایام رو و بخصوص امروز رو که روز تاسوعای حسینی هست به همه دوستان تسلیت میگم.
میدونم که مدت زیادی نبودم.
راستش سخت درگیر امتحانات بودم، از طرف دیگه یکی از دوستان هم دو روز پیش در یک تصادف در حالی که مشغول عزاداری امام حسین بود فوت کرد و چند روز بود که حال و حوصله درست حسابی نداشتم، چون واقعا صحنه دردناکی بود.
بهرحال به امید خدا تا چند روز دیگه با آپدیتهای جدید و خبرهای جدید در خدمت شما هستم.
سلام به همه دوستانم
میخواستم بدونم از کدوم محصول مکافی باید استفاده کنم که پاپ آپ بلوکر داشته باشه.
با تشکر.:rolleye:
ممنونم مشکل حل شد مشکل از تایم ساعت بود که چند سالی عقب بود.
یک نرم افزار برادرم استفاده میکنه که فقط تو سال 2003 کار میکنه اون نگارشش بخا طر همین همیشه ساعت رو میکشه عقب.
Batman عزیز خیلی ممنونم بخاطر نر م افزار خوبت .
راستی وقتی میخوا م اینوMcAfee Anti-Spyware Enterprise 8.0 نصب کنم ارور میده نگارش جدیدش نیومده و همچنین این هم
McAfee Firewall 8.0.493 .
سلام
اقا من mcafee internet security suite نصب کردم ریده شد به سیستم!!! البته من مشکل اپدیت ندارم برای همین گفتم یه حالی ازش بپرسم ;)
بعد کاسپر نصب کردم رم هم یه دونه 512 یه دونه 256 cpu هم 2 گیگاهرتز دیگه چه مرگشه نمیدونم
بیشتر توضیح بده مشکلت چیه.
اگر سرعتت کم میشه دوستان یک جای همین سایت گفتند که mcafee internet security suite در حدود 20-30 درصد سرعت سیستم رو میگیره NORTON هم این مشکل رو داره یکم سنگینتر هم هست .
اینو امتحان کن McAfee VirusScan Enterprise 8.
من خیلی از انتی ویروسها رو امتحان کردم ولی این توی عدم کاهش سرعت و قدرت تقریبا انتی ویروس خوبی است
من که ازش راضیم.
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)[/quote]
من فکر می کنم اقا wonder شما اگه قصد داری آپدیتهای مک افی رو بذاری باید مرتب این کار رو بکنی در غیر اینصورت من می تونم ادرس سایتهایی رو که می شه از انها اپدیتهای مک افی رو دانلود کرد بذارم و هر دو ماه یکبار نمی ایم و با هزار دلیل بگم خیلی سرم شلوغ بود و انشاا... تا یک ماه دیگه این کار رو خواهم کرد.زمان زمان ارتباطات است و اینجور سر دواندن وردم خیلی درس نیست یکی از اون سایتها همان سایت گردو که در چند پست قبلی به آنها اشاره شو بازم هست که میشه معرفی کرد. من فکر میکنم که شما قدری مردم رو سر می دوانید.
نقل قول:
اگر شما از McAfee VirusScan Enterprise 8.0 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware enterprise 8.0
استفاده کنید در غیر این صورت نصب نمیشود.
و اگر از نسخه 8.5 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware 8.5 استفاده کنید.
اقا رضا ناراحتی چرا ابدیتش کاری نداره که الان که اینو مینویسم چند ساعت بود که این دو تا ابدیت جدید هم اومده:
01/28/2007 09:10PM 9,614,038 scm-4951.zip
01/28/2007 06:10PM 14,538,496 sdat4951.exe
برو لینک های زیر اگر از Enterpris استفاده میکنی فایل sdat4951.exe رو دانلود کن اجرا کن اپدیت میشه
اگر از نسخه های 2006 یا2005 و... استفاده میکنی اینو بگیر scm-4951.zip فایل ریپ که باز کردی به اسم
یکی از فایلهاش جستجو کن با جستجو گر ویندوز تو مسیر مر بوطه کپیش کن فقط قبل از کپی بایدDisable کنی
انتی ویروس رو که کپی بشه.
سوالی بود بپرس اگر بلد بودیم ما جواب میدیم اگر بلد نبودیم اساتیدجواب میدند ما هم یاد میگیریم.
For McAfee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]