با سلامنقل قول:
دوست عزیز مدارک خود را در مورد سوم شدن out post در cnet ارائه ندادید.
من هنوز منتظرم.
با تشکر
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مدارک خود را در مورد سوم شدن out post در cnet ارائه ندادید.
من هنوز منتظرم.
با تشکر
زحمت کشیدید این که ماله خود سایته outpostنقل قول:
نوشته شده توسط outpost
يه فايل PDF پيدا كردم كه درباره تكنولوژي هاي بكار رفته در قسمت آنتي ويروس Outpost هستش.
بسيار جالبه و پيشنهاد ميكنم حتما بخونيدش.
اول از همه اينكه Out Post غلطه و بايد بنويسيد Outpostنقل قول:
Outpost = پاسگاه لب مرز
دوم اين كه توي اين صفحه اي كه پايين گذاشتم گزينه Downloads Last Week رو انتخاب كنيد.
کد:http://download.cnet.com/windows/internet-security-software-suites/?tag=bc
اينم از عكس اون صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منظور شما رو متوجه نميشم .
اينجا نوشته اولين سوييت رايگان امنيتي كامل ....
منظور از كامل هم فكر كنم اين باشه كه اولين سويت امنيتي هستش كه داراي فايروال كامل با NIDS هستش + HIPS+ آنتي ويروس رايگان + آنتي اسپم
حالا چه ربطي به بحث ما داشت ، من نفهميدم.
ببخشيد ، پس براي كجا بايد باشه ؟!!!نقل قول:
توی لینکی که گزاشتید "پاسگاه لب مرز" چهارم.
اینجوریه تعداد داونلودها برای Last Week
Avast Internet Security=24,077
last week
Norton Internet Security 2011=16,989
last week
Kaspersky Internet Security=7,060
last week
Agnitum Outpost Security Suite Free=6,746
last week
من همين الان چك كردم و هنوز سوم بود.نقل قول:
هر چند كه اين آمار هفتگي هستش و امروز هم يكشنبه و آخرين روز هفته در تقويم ميلادي هستش ، ممكنه تغييراتي ايجاد بشه.
چيزي كه من چند پست پيش گفتم اينه كه استقبال از Outpost Security Suite FREE خوب بوده و تعداد دانلودهاش در مقام بالايي هستش ، حالا سوم يا بقول شما چهارم.:20:
در ضمن نظراتي هم كه كاربرا براش نوشتن تقريبا همگي مثبت بوده.:20:
حالا نميدونم اين خبر چرا اينقدر باعث حساسيت در شما طرفداراي كمودو شده ؟؟؟!!!
کاربر گرامی،نقل قول:
outpost تو سایتش با فونت سایز 60 می نویسه اولین سوئیت امنیتی کامل رایگان،ولی تو باز قبول نداری.......
اصلا نباید outpost یا هر چیز دیگری با کومودو قیاس شود....
چي رو قبول ندارم ؟؟؟ ... مظورتون رو واضح تر بگيد .نقل قول:
Outpost توي سايتش نوشته اولين سوييت امنيتي كامل و رايگان...
خب ... چي ....من چي رو بايد قبول داشته باشم يا نداشته باشم ؟؟؟
مگه شما نگفتید در پست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5836026&postcount=737
پس اگه چند ماه آوت پست به صورت رایگان عرضه می شه، پس چرا تو سایتش نوشته،نقل قول:
در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.
The 1st Free Complete Internet Security Suite
کومودو از ابتدا رایگان بوده....
شما می گید کومودو مدت ها قبلتر از آت پست رایگان بوده و آوت پست چندماهه رایگان شده....
ولی تو سایتش می گن،
یعنی قبل کومودو رایگان بوده...
.
.
.
.
.
پس نباید بازه زمانی رو برای توجیه کاربران کم و محبوبیت پایین outpost بهانه کنین،
نقل قول:
اولا خواهش ميكنم اينقدر با فونتهاي بزرگ ننويسيد. خدا رو شكر چشمامون اونقدر سالم هست كه فونتاي كوچيكتر رو بخونه.
دوم اينكه Outpost Security Suite از ماه نوامبر 2010 در نسخه مجاني عرضه شده. يعني كلا 3 ماهه كه نسخه مجاني در اختيار كاربرا قرار گرفته.
اين خبر رو هم Outpost در ماه نوامبر بصورت رسمي توي سايتش گذاشت و اعلام كرد كه Security Suite خودش رو در نسخه مجاني در اختيار همه قرار داده .
کد:http://www.agnitum.com/news/2010-11-22-oss-free-7-0.php
پس Outpost Security Suit كلا سه چهار ماهه كه رايگان شده و كمودو سالهاست كه رايگانه .
در همين مدتي هم كه Outpost Secutrity Suite بصورت رايگان قرار گرفته ، اكثر اوقات جزو بالاترين دانلود سوييت هاي امنيتي در سايت Cnet بوده و FeedBack بسيار خوبي هم داشته.
اين حرف شما كاملا درسته . چونكه Comodo به غير از HIPS ، تقريبا در تمامي موارد جزو ضعيفترين ها محسوب ميشه.نقل قول:
پس چرا دقیقا" با همون فونتی که من تو پستم می نویسم تو سایتش اینو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جذب کاربر به چه قیمتی؟
با دروغ؟ با ریا؟
صداقت با کاربر یکی از ارکان مهندسی نرم افزار هست....
پس خوشبختانه قبول کردید،که outpost در سایتش نوشتارهای دروغین به کار می بره؟