سلام. خواهش میکنم دوست عزیز. قایلی نداشت.:10:نقل قول:
راستش من تمام سعی خودم رو کردم تا Patch درست کار کنه و از کار نیفته.
دوستمون Dolfin گفت که همون 15 روز آزمایشی باقی مونده و تغییری نکرده.من از اون روز هنوز هم دارم روش کار میکنم تا بتونم آنتی ویروس رو برای مدت بیشتری فعال کنم بدون اینکه از کار بیفته.خیلی راحت تونستم آنتی ویروس رو تا 4009 روز فعال کنم و اون بالا بنویسه 4009 رو مهلت استفاده دارید.ولی اونچه که مهمه اینه که آنتی ویروس از کار نیفته و برای این منظور تا الان که با شما صحبت میکنم تو نستم زمان استفاده را تا 90 روز ارتقا بدم.
یعنی اگر شما یک نسخه از NIS08 نصب کنید که 15 روز آزمایشی مهلت استفاده داشته باشه اون رو تبدیل میکنه به 90 روز.
همچنین اگر NIS08 رو نصب کنید و تاریخ مصرف شما تموم شده باشه بازم بعد از اجرای Patch به شما 90 روز اجازه استفاده میده.
ولی الان دارم این برنامه جدید رو تست میکنم تا مطمئن بشم آنتی ویروس تحت هیچ شرایطی از کار نمیفته.
دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری کنم براش.واقعا مشکله.:19:
و اما یه توضیح کوچیک بدم در مورد اون کرک که شما معرفی کرده بودید:
اون کرک سعی کرده بود اکثر فایلهای NIS07 رو که برای مدت زیادی لیسانس شده بود با فایلهای NIS08 جایگزین کنه.تلاش اون کسی که این کار رو کرده جای تقدیر داره.چون سعی کرده بود یه جورایی فایلهایی رو جایگزین کنه که به طور مستقیم یا غیر مستقیم لیسانس شما رو چک میکنه و این کار سختیه.
آنتی ویروس برای من تا یکی دو روز برای حدود 4000 روز فعال شد و آپدیت هم می شد.
اما همین آپدیت کار رو خراب میکرد به طوری که وقتی من NIS را آپدیت کردم:(آپدیت با LiveUpdate)
فایلهای قدیمی اون کرک توسط آپدیتهای Symantec با فایلهای جدید جایگزین شد.(البته جایگزین شدن نه به معنای واقعی Replace شدن بلکه در بعضی مواقع روی همون فایل قدیمی اطلاعات جدید نوشته می شد یا به عبارتی فایل Modify میشد)اون هایی هم که جایگزین نشدن به دلیل عدم تطابق با فایلهای جدید موتور آنتی ویروس رو از کار انداختن.(تشخیص این عدم تطابق از هر لحاظ که باشه به صورت اختصاصی توسط NIS صورت میگیره و پیدا کردن رابطش تقریبا ناممکنه)
یک رابطه پیچیده ای بین فایلهای بخش های مختلف NIS وجو داره که اصلا نمیشه متوجه اونا شد.به خاطر همینه که بهترین هکرها هم نتونستن تا الان این آنتی ویروس رو هک کنن چه برسه به من که آماتور هستم:31:
این تحلیل من از نحوه عملکرد کرک و از کار افتادن اون بود.
تازه همش فایلهای فیزکی نیست.ده ها کلید رجیستری هم وجود داره که روی اون فایلها تاثیر میذاره .وقتی من چند تاشو نگاه کردم از سرم دود بلند شد.:18::31:
واقعا که این سیمانتک خیلی زرنگه.200 مگ برنامه امنیتی درست میکنه .199 مگش برای اینکه کسی نتونه هکش کنه.:27:
حالا ببینم برای شما چطور کار کرد؟
آیا الان 15 روز مهلت استفاده دارید؟
وقتی نصب کردید چند روز وقت داشت؟