بچه ها صبر کنید این سرعت ها افزایش پیدا کنن، مطمئنم همارا با هزینه اشتراک خیلی پایین اینترنت محدود پرسرعت (چیزی مثل 5 مگ) خواهد داد.
موفق باشید:11:
Printable View
بچه ها صبر کنید این سرعت ها افزایش پیدا کنن، مطمئنم همارا با هزینه اشتراک خیلی پایین اینترنت محدود پرسرعت (چیزی مثل 5 مگ) خواهد داد.
به اميد آينده:46:نقل قول:
انگار ماشین حسابت اشتباهه دوباره جمع کن 1530 استنقل قول:
رکورد دست خودمه با 1985 مگا دانلود
دیشب هم 1940 دانلود داشتم
Hossein Adeli عزیز : منظورن این هست که تو 4 ساعت 1700 مگ دانلود خودت داشتی ؟
در مورد اینکه حریف نیخوای باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم اما نه به صورت یه کاربر isp .
و اما اگه حریف از کاربران شرکتها بخوای ؟ باید بگم که می تونی صبر کنی تا رقیبات سر و کله شان پیدا بشه . (صادقانه)
اگه دیگر صیانتیها نمی تونن اینطوری با این سرعت دانلود کنن اطلاع بدن تا بررسی بشه.
فعلا صبانتی ها خوش باشن.
اقا قضیه اینتنرت ارزون شدن چیه ؟
تو هم هی بیا من رو تو همه جا ضایع کن ما یه سوتی ای دادیم تو چرا گیر میده . حسابت رو میرسم :27:نقل قول:
منظور من حریف تو صبانت بود اونم بین کاربرانقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم سرعتتون 5 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟
راستی! هماراسیستم، بعد از ارزان شدن قیمتها و افزایش سرعت ها چه سرویسهایی قرار بده. مثلا محدود رو در چه شرایطی و با چه قیمتی؟
خیلی مشتاقم که زود این اتفاق بیفته.
با تشکر
آره .نقل قول:
من آزادم.:31:
در مورد دستورالعما ارزون شدن همارا سیستم من چیزی نمیدونم. همارا کجا و من کجا ؟ :5:
نقل قول:
روزبه جان ممنونم از جوابات :10:
ای کاش همشو یه جا میذاشتی مارو از خماری در میاوردی :31: !!!
برا سرویس 128 بالای 15.5 من دانلود داشتم بنابراین فکر نکنم مشکل از خط باشه تازه این خطی که ازش استفاده میکنم جدید هستش و سیم کشیش مستقیم از کافو انجام شده ( بدلیل PCM بودن خط قبلی )نقل قول:
؟ اگه یعنی کمه این کمی تا حدی به وجود نویز روی خط میشه و میتونی از روی اون وجود نویز رو تشخیص بدی . اگه خیلی از حد معمول کم باشه احتمالا مشکلت اساسی که باید دنبالش رو بگیری. معمولا اگه خیلی کم باشه این فاصله مشکل و مبنا رو سیم کشی مشترک و یا اتصالات داخلی مشترک از جمله گوشیها میدونیم.
منظورم اینه که وقتی من و توحید هر دو از سرویس 512 استفاده میکنیم چه دلیلی داره که تو تست سرعت برا من مثلا 420 کیلو بزنه برا توحید 480 ؟
بیشتر می خوام بدونم این عددی که به عنوان DownStream تو کانفیگ مودم نوشته از کجا اومده ؟ ( میدونم سرعت دانلوده ولی کی ستش کرده ؟ )
نقل قول:
بیشترین سرمایه رو تو اون مرکز ارائه میدن از این رو اون مرکز یه مرکز حساس خواهد بود و توجه شرکت بیشتر متوجه آنجاست و کاربرها هم از توجه بی بهره نخواهد بود.
این یعنی اینکه مثلا دستگاهاش تو اون مرکز جدید تر و به روز تر هستن ؟
مثلا چقدر تو سرعت تفاوت داره ؟
نقل قول:
امروز در کشور ما ایران 35 خط یا لینک STM1 همون (کانال های فیبر نوری) وجود داره که هر STM۱ ظرفیتی برابر با ۱۵۵MB مگابایت پهنای باند دارد و به عبارتی کامل و جمع و تفریق ساده میشه تقریبا ۵۴۲۵MB مگابایت یا به عبارتی ساده تر و مفهومی تر معادل 5G گیگابایت .
اینجا همه ی عددا رو بر حسب کیلو بایت گفتی نه بیت آیا این معنیش اینه که اونور دنیا هم با کیلو بایت اندازه میگیرن ؟
نقل قول:
طرح پيشنهادي ارايه شده از سوي PAP ها تامين پهناي باند از طريق شبكه فيبر نوري استفاده خواهد شد.
مگه الان از فیبر نوری تا مین نمیشه ؟
این خط و از شرکت چطور استفاده کردی ؟ :18:نقل قول:
ی باید بهت بگم که من 2 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود کردم اما نه به صورت یه کاربر isp .
مگه نگفتی شرکت اجازه ی این کارو نمیده ؟ :21:
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
سوالای قبلی رو هم آوردم اینجا :
نقل قول:
مرکز گلستان چون لیز و پهناش بیشتر محدودیتی نداره.
این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )
راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )
شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /
نقل قول:
یه باگ برا همارا محسوب میشه . از خدا چه چنهون همارا که ندید مدید نیست قربون دستشون این از خوبی که برای شما لطف کردن.
این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟
نقل قول:
-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 242
Line Rate - Downstream (Kbps): 484
اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )
نقل قول:
تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟
منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟
نقل قول:
همچین شرکتی پیدا میشه
پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم :27:
اونوقت نتیجه چی میشه ؟ :20:نقل قول:
خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
راستی ،
یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟
چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟
تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟
مسعود جان اگه به متنی که بالای اون اطلاعات نوشته شده دقت کنید، متوجه میشید جریان چیه؟نقل قول:
-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 242
Line Rate - Downstream (Kbps): 484
اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان اینطوریه: آخرین باری که کانکت شدید، سرعت کانکشن رو در DownStream و UpStream مینوسیه.
مسعود جان؛ یه سوال:نقل قول:
پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم
من که از همارا اینترنت گرفتم، مگه میتونم با داشتن یوزرنیم و پسورد ماکس نت، از ADSL ماکس نت استفاده کنم؟
اگه رفتی؛ بگو به یه نگهبان دیگه احتیاج ندارید؟:46:
این تست برای چیه؟نقل قول:
خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
آپگرید مودم به چه دردی میخوره؟ منظورم اینه که چه تاثیری در سرعت و اینجور چیزها داره؟نقل قول:
تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
با تشکر.