شما با چه برنامه اي اين كار رو ميكنيد ؟ از Setup ويندوز اينكار رو ميخواهيد انجام بديد ؟نقل قول:
شما با چه برنامه اي اين كار رو ميكنيد ؟ از Setup ويندوز اينكار رو ميخواهيد انجام بديد ؟نقل قول:
سلام
مشخصات کامل لپ تاپم این هست :
vostro 1510
cpu : 2.4 , cache : 3
ram : 2 , hdd : 250
vga : 8400 gs 256D
می خوام بدونم که اگر ویستاش رو پاک کنم مشکلی برای لپ تاپ بوجود نمیاد ؟ و داشتن ایکس پی کافیه ؟ توصیه شما چیه ؟
به نظر من ویستا رو پاک نکن. چون در بیشتر موارد درایور های مربوط به xp وجود نداره و ممکنه بعضی از قابلیت ها رو از دست بدید.نقل قول:
سلام دوستان به لپ تاپ hp دارم که ویندوز ویستا روش نصبه و فقط دو تا درایو داره یکی درایو c که درایو اصلی و یکی d که درایو ریکاوری هستش... حالا من می خوام درایو c رو پارتیشن بندی کنم طوری که مثلا 120gb باشه و بعدش درایو d سر جای خودش باشه و بعد از اون مثلا دو تا درایو دیگه باشه...
باید چکار کنم؟؟؟
با برنامه ی paragon partition manager server v10 کارم راه میفته؟؟؟
مشکلی برای پارتیشن ریکاوری پیش نمیاره؟
سلام
من لپ تاپم Dell Xpsm1530 هستش
ويندوزشم جمعه عوض كردم
من همين مراحل را انجام دادم
تا Finish رو زدم ارور زير را داد
You cannot create a new volume in this unallocated space because the disk already contains the maximum number of partition.نگاه كردم ديدم 5 تا درايو دارم
يكي C كه ويندوزه 285 GB
يكي ديگه D كه همون Recovery هستش 10 GB
يكي هم سي دي درايو بود
دوتا ديگه بود نفهميدم چي بودند؟!
مشخصاتشون اينطوري بود:
اولي: Layout = Simple ، Type = Basic ، File System = KHALI BOOD, CHIZI NEVESHTEH NASHODE ، Healthy (EISA Configuration) Status = ، , Capacity = 125 MB ، Free space = 125 MB ، Free = 100%% ، Fault Tolerance=NO ، Overhead=0%
دومي: Layout = Simple ، Type = Basic ، File System = KHALI BOOD, CHIZI NEVESHTEH NASHODE ، Healthy (Primary Partition) Status = ، , Capacity = 2.50 GB ، Free space = 2.50 GB ، Free = 100%% ، Fault Tolerance=NO ، Overhead=0%
حالا مشكل من همين دوتا پارتيشنه
ميشه پاكش كرد يا نه؟
چكار كنم؟:41:
ممنون:11::40:
از دوستان اگه كسي سريعتر جواب بده ممنون ميشم!
اول باید یه سرچی میکردی . چون این سوال خیلی مطرح شده.نقل قول:
خب شما باید بدونید که بیش از 4 تا درایو logical نمیتونی داشته باشه.
برای حل مشکل باید:
1-. دانلود نسخه Acronis Disk Director Suite retial 10
2. تبدیل پارتیشن مورد نظر ار حالت Primary به Logical !
3. استفاده از خود منیجر ویندوز و آموزش پست اول.
با تشکر از . superior
با سلام
من یه Dell XPS 1640 دارم.سه روز پیش گرفتم.دو تا درایو داشت یکی ویندوز و دیگری ریکاوری.دیدم پارتیشن بندیش به دردم نمی خوره یه برنامه نصب کردم.اما هنگ کرد.ریستارت که کردم،گفت فایل های Windows آسیب دیده.نمیدونستم که میشه برگردوندش به تنظیمات کارخانه.در نتیجه اومدم از اول ویندوز بزنم که به اشتباه درایو ریکاوری را format کردم بعدش درایو C رو فرمت کردم و از حجم زیاد درایو C کم کردمو درایو جدیدی ساختم.با استفاده از ویندوزی که همراه دستگاه بود ویندوز را روی درایو c نصب کردم بعد از نصب ویندوز با استفاده از برنامه ای برای بازگرداندن اطلاعات فایل های ریکاوری که فرمت کرده بودم را برگردوندم و روی درایو جدیدی که ساخته بودم(Drive E) ریختم.حالا هر کاری می کنم که به تنظیمات کارخونه برگردونمش ، نمیشه .
میگن وقتی لوگوی DELL رو میبینی F8 بزن.اما غیر از F2 و F12 گزینه ی دیگری نمیبینم.فکر کنم دلیلش اینه که یکبار قبلا درایو C را Format کردم.
Recovery رو هارد هست (البته روی درایو D که قرار داشت نیست و روی درایو E هست) ولی هر کاری می کنم نمیشه برگرداند به تنظیمات کارخانه.می شه Windows نصب کرد اما تو Windows جدید یه سری امکانات دیگه نیست.به طور مثال هنوز نمیدونم WEBCAM کجاس،DellDock بالا هم دیگه نیس (هر چند قابل دانلود کردن هست)دانلودش کردم اما دیگه ایکون WebCam نیست.
محبت می کنید اگر توضیحی در مورد این مسئله بدید.
با سلام.من اومدم لبتاب رفیقم رو با برنامه Paragon یک تیکه از پارتیشن اصلی که 250 گیگ بود جدا کنم.ورژن 9 رو گرفتم و نصب کردم ولی موقعی که میخواد جدا کنه ارور میده که ویندوز شما 64 bit هست.رفیقم هم چند روزه خرید و ویندوز رو تعویض نکرده.در ضمن درایو ریکاوری هم نداشت.لبتابش هم یک Sony vaio هست.مشکل از کجاست؟
برای لپ تاپهای جدیدی که عمدتا ویندوز 64 بیتی دارند با استفاده از نرم افزار Acronis به راحتی و با کمک اینترفیس بسیار ساده آن می توانید لپ تاپ خودتون رو پارتیشن بندی کنید و مشکلاتی از قبیل از دست دادن ویندوز و از بین رفتن اطلاعات قبلی روی پارتیشن هم پیش نمی یاد. این برنامه هم تقریبا همه جا در دسترسه، مثلا در سری نرم افزارهای گردو ، دیسک شماره 6 و یا می تونید از اینترنت دانلود کنید.