خب شما که زحمت را کشیدی لااقل در چندین نقطه و ترک کالیبره می کردی که کامل از آب در بیاد.نقل قول:
اگه ممکنه فایل نقطه های کالیبره و همچنین فایل نقشه jpg را جدا جدا هم بذار.
Printable View
خب شما که زحمت را کشیدی لااقل در چندین نقطه و ترک کالیبره می کردی که کامل از آب در بیاد.نقل قول:
اگه ممکنه فایل نقطه های کالیبره و همچنین فایل نقشه jpg را جدا جدا هم بذار.
اقای امینی شما مثل اینکه عادت کردی ازهرچیزی ایرادبگیری وبه هرچیزی گیر بدی اولا که درهمان 2نقطه که کالیبره کردم تست کردم جواب داده وکامله حالا اگه همشهریا امتحان کردن نتیجه رو می نویسن تازه اگر احیانا ایرادی هم داشت خودشون میدونن چکارکنن ثانیا نقشه jpg به چه درد تو می خوره ثالثااگر تو نشستی که کاردیگران را بی ارزش کنی راه خوبی درپیش نگرفتی چون تمام دوستان با یک نگاه به این تایپیک ودیگرتایپیکها وایرادای شاه عبدالعظیمی که از همه کاربران گرفتی درباره رفتارت قضاوت خواهند کرد ضمنا بایدبدانی که من این کاررا برای انجام خدمتی که ازدستم می امد کردم وزیرموضوع هم ننوشتم دکمه تشکررافشاردهیدو...... ازفلان کاربرایرادمیگیری که چرا فلانجا اپ کردی وازدیگری چرا گفتی سرعت فلان سرور پایین است وازدیگری ..... خوب نیست ادم درهرچیزی ذخالت کند انهم ازنوع منفی
رابعا من از کاربران محترم اول عذر خواستم وازاینکه اگر کارم مقبول نبود بدانند من سعی خودم را انجام داده ا م بدون هیچ ادعایی
یاداوری کنم که اگر به خاطر استفاده همشهریان ودیگرکاریران محترم نبود هیچ وقت این نقشه را دراین سایت قرار نمیدادم و به سایت موبایلستان اکتفا می کردم که نقشه را درانجا گذاشته ام ضمن احترام تمام به ایجادکننده این تایپیک که زحمت زیادی کشیده اند باید بگم که جناب امینی هنرزیادی نیست که نقشه هایی که وجوددارن را مکرر درمکرر بگذاریم وفقط محل های مختلفی که دران ها اپ شده اند را معرفی کنیم من فکر کنم اگر کار من حتی اگر دارای کیفیت هم نباشد که هست همین که نقشه جدیدی به نقشه ها اضافه شده است اگر قابل تقدیرنباشد لا اقل لایق توپ وتشر جناب عالی نیست( البته کاربران گرامی نکاهی هم به پست های قبلی خواهندانداخت ) با عذر خواهی از بازدید کنندگان محترم از این که چنین بحث هایی دراینجا مطرح شد به شما می گویم که درباره رفتار ما همیشه کسانی هستند که قضاوت کنند ata1red
انگار خیلی توپت پره.
من کار شما را بی ارزش نکردم فقط گفتم برای کامل انجام دادن کار بهتر بود . . .
ترجیح میدم جوابت را ندم. چون اینجا جاش نیست. فقط همین را بگم که کسی که ادعا نداره و فقط برا استفاده بقیه نقشه را قرار میده، نمیاد id خودشو پسورد فایلش قرار بده!
به هر حال مهم نیست.
حالا که دوست داری ازت تشکر بشه، دستت درد نکنه.
موفق باشی.
پس دم اون سایت خارجی گرم که با یه نرم افزار کوچولو فایل رو ساین کرد و من رو از شر این ساین کردن راحت کرد.نقل قول:
آقا نرم افزار رو برای گوشی 5800 هم بزار.
اقای امینی نقشه ی کرمانشاه رو دیدی دریغ نکن
با تشکر
كرمانشاه را كه دوستان گذاشتند:
کد:http://rapidshare.com/files/195034911/kermanshah3.rar
نقشه کرمان خیلی ناقصه مال 20 سا پیش هم نیست.لطف کنید درستشو بگذارید
شما خودتون اگه نقشه خوب و جديدي از كرمان داريد بذاريد تا دوستان جايگزين اون نقشه قبلي كنند.
با سلام به دوستان من یک n85 دارم و موقع نصب سرتفیکیشن ارور میده . چه کار باید بکنم
ممنون