سلام
چطوری میتونم از اینترنت موبایلم(xperia x1i) رو کامپیوتر استفاده کنم؟؟؟؟؟ :5:
Printable View
سلام
چطوری میتونم از اینترنت موبایلم(xperia x1i) رو کامپیوتر استفاده کنم؟؟؟؟؟ :5:
سلام نرم افزاری هست که بشه دفترچه تلفن htc رو به نوکیا انتقال داد ؟ البته کامل . من تو اکثر موردهام چند تا شماره دارم مثل خونه / محل کار / موبایل / که وقتی میریزم رو سیم کارت تک تک میشه و تعدادشم انقدر زیاده که جا نمیشه ! چطور بکاپ کلی بگیرم با فرمتی که نوکیا بخونه ؟
نقل قول:
سلام.
با بلوتوث امتحان کن تو بعضی گوشیها به همون صورتی که رو گوشی قبلی هست ذخیره میشه البته هونطور که عرض کردم بعضی گوشیها .گاهی اوقات هم نمیشه.:11:
سلام دوباره!
آقا این جریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه که پدر منو در آورده!!!:angry:
توی هر سایتی میرم که کرک گیر بیارم آخرش به همین خراب شده میرسم.
اون Crackzplanet و CrackDB هم به همین درد دچار بودن..!!!!:18:
دوستان شفاف سازی کنن تا ما هم بدونیم این سایت از جون ما چی می خواد!!!!!:grrr:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوباره!
آقا این جریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m چیه که پدر منو در آورده!!!:angry:
توی هر سایتی میرم که کرک گیر بیارم آخرش به همین خراب شده میرسم.
اون Crackzplanet و CrackDB هم به همین درد دچار بودن..!!!!:18:
دوستان شفاف سازی کنن تا ما هم بدونیم این سایت از جون ما چی می خواد!!!!!:grrr:
سلام میشه یکی لینک یه مسنجر که همه ی کمپانیارو ساپورت کنه بزاره؟(windows Mobile 6.1)
نقل قول:
سلام.
[PHP]http://www.4shared.com/file/voeX16aP/MunduIMv40347Build12301full.html[/PHP]
:11:
دوستان کسی برنامه friendfeedf برای ویندورموبایل سراغ نداشت که خودش امتحان کرده باشه و کار کنه؟
یه چندتایی دیدم ولی هیچکدوم کار نمی کردن
مرسی از بابت مسنجر
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
سلام دوستان
میشه لینک قوی ترین مولتی مدیا پلیر که همه ی پسوندارو باز کنه و وقتی فایل تصویری باز می کنیم تیک نندازه رو واسم بزارید خیلی حیاتیه بازم ممنون
راستی راهی هست که بشه فایل های exe رو روی windows Mobile باز کرد؟؟؟؟؟
ممنون میشم فینگر کیبورد مخصوص Touch HD بزارین..نرم افزار 3D Max هم اگه هست ممنون میشم
سلام من اچ تی سی تاچ 2 دارم ولی کابل یو اس بی که به موبایل به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نرم افزارشو برای ویندوز 7 هم دانلود کردم ولی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطوری اطلاعاتمو از کامپیوتر به موبایل بریزم؟؟؟