دوستان عزيز سلام،خسته نباشيد
راستش نمي دونم مشكل من نرم افزاريه يا سخت افزاري ولي اينو ميسپرم به دوستاني كه متخصصن كه تشخيص بدن.راستش چون مشكل منو كمتر از دوستان داشتن لازمه كامل توضيح بدم كه اصلاً چه طور شد يهو تمام زندگيم تو چند دقيقه دود شد رفت هوا...
شرح دقيق مشكل:
يه مدت قبل كه 7 رو سيستمم نصب بود گاهي پيغام هايي مي داد كه لازمه از اين درايوت بكاپ بگيري و متاسفانه منم جديش نگرفتم اين پيغامو.بعد از اون 7 تا همين ديروز كه Xp كه نصب كرده بودمو پاكش كردم و (اين مدت كه با xp كار مي كردم ديگه هيچ پيغامي نميداد و درايوم ظاهراً كاملاً سالم بود) و رفتم براي ويندوز كه اول مشكل نرم افزاري داشتم و سي دي ويندوز خراب بود و منم به دليل مشكلاتي كه با 7 داشتم قبلاً تمايلي نداشتم برم سراغ7.
به هر حال 7 تنها ويندوز سالمي بود كه داشتم دي وي ديشو .بالاخره نصب كردم 7 رو ولي ويندوز كه تموم شد و درايوا بالا اومدن اون درايوم كه 450 گيگ از يه هارد 500 اطلاعات داشت ظاهر نمي شد (هارد 500 من 2 تا درايو داشت يكي كه گفتم 450 حجمش بود و اون يكي هم يه 6-7 گيگ بود فكر كنم).من اين مشكلو قبلاً هم با 7 داشتم منتها اون دفعه با جابجايي كابلهاي ساتا و تعويض Master-Slave كابلا مشكلم حل شد و درايوه برگشت اما اينبار هر كاري كردم درايومو نشون نداد كه نداد.اعصابم داغون شده بود به همين خاطر يه سي دي كهنه ي xp از قديم داشتم خواستم همونو نصب كنم دوباره وقتي رفتم تو ستاپ درايوا رو كه نشون داد نميدونم جريان چي بود شايد به خاطر دستكاري جاي كابلا بود فقط 2تا درايو خالي 137 گيگي نشونم داد كه منم فكر كردم مربوط به هارد قبليمه و زدم تو همون شاخه كه نصب بشه (قبلش يه بار ديگه جاي كابلاي دو تا هاردمو عوض كردم).5% بيشتر از فرمتش نرفته بود كه cancel كردم چون يهو ترسيدم مبادا اطلاعات اون 450 ه باشه فرمت بشه.
خلاصه به هر جون كندني بود الان يه ويندوز xp نصب كردم اين از اين.
علائم:
حالا ديگه ويندوزم نصب شده بود منتها به جاي اون هارد پونصد يه درايو فكر كنم 317 گيگي ساخته بود و بقيه ي فضا هم unpartitioned نوشته بود و حجم هاردم كه 500 بود 811 گيگ مي خوند.
_ حالا زدم اون درايوه فرمت شه كه نشد و خطاي فرمت داد.
احتمالات:
_ امكان داره مربوط به پاورم باشه چون فكر كنم كافي نيست (400 يا 450ٌٌw كه خالصم نيست البته)
_ خود هارد سيگيته كه شايد سوخته باشه (شما بهتر مي دونيد!) اما ظاهراً كه هيچ عكس العملي نشون نميده
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
بعدش ديگه كندم كابلاي هاردو كلاً چون گفتم تا يه گند بيشتري بالا نياورم وصلش نكنم دوباره.
خوب خيلي خيلي ببخشيد كه سرتونو در آوردم اما اينجوري بگم كه اين هارده هر چي داشتم و نداشتم تو اين 6-7 سال توش بود.
حالا حاضرم اگه مشكلش سخت افزاريه هر چند كه باشه پول بابتش بدم فقطاطلاعاتم برگرده!
اگرم كه تشخيص مي ديد نرم افزاريه ممنون ميشم مطمئن ترين و كامل ترين راهيو كه مي دونيد بهم بگيد.
فقط خواهش ميكنم دوستان هر كدوم كه يه احتمال كوچيكم ميدن نظر بدن كه من الان چيكار كنم؟
اميد داشته باشم يا برم تو فاز افسردگي؟!:41:
ممنون