نقل قول:
1- من یه 206 تیپ 2 دارم (1389) که 10000 تا رفته٬ سر 5000 تا رفتم و روغنی رو که فابریک توش بود رو عوض کردم و نمایندگی ایران خودرو روغن توتال 5000 ریخت توش٬ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از اون به بعد بود که وقتی موتور ماشین سرده و میخوام روشنش کنم وقتی روشن میکنم و پام رو میگذارم روی گاز توی یکی - دو دقیقه اول به جای اینکه دور موتور بیاد بالا دور موتور میاد پایین و اگر به گاز دادن برای دو - سه ثانیه ادامه بدم ماشین خاموش میکنه٬ سه - چهار دقیقه باید ماشین روشن باشه و گرم بشه تا درست بشه٬ مشکل از چیه؟
این مشکل به علت الکترونیکی بودن پدال و دریچه گاز خودروی شماست. در حقیقت 206 شما چیزی به اسم سیم گاز نداره بلکه یه سنسور پایین پدال گاز داره که زاویه فشرده شدن پدال رو اندازه گرفته و به صورت وایرلس این رو به یک موتور عملگر روی دریچه گاز می فرسته و اون موتور دهانه دریچه گاز رو متناسب با فشرده شده پدال باز می کنه. اما چون این موتور تا یک حد خاص این دریچه رو باز می کنه گاهی یه عدم هماهنگی به وجود میاد. مراجعه کنید به نمایندگی ایران خودرو شاید با تعویض قطعه یا برنامه ریزی قابل حل باشه.
نقل قول:
- توی دفترچه راهنمای 206 نوشته در صورتی که از روغن توتال 7000 استفاده میکنید هر 20000 تا روغن رو عوض کنید٬ ولی من هر 5000 تا روغن رو عوض میکنم٬ این برای ماشین خوبه یا بد؟ ( هزینه اش برام مهم نیست )
اشتباه متوجه شدید. هر روغنی باید دقیقا همان مقدار که روی بسته بندیش نوشته کار کنه. مثلا 5000 یعنی کمپانی سازنده 5000 کیلومتر حفاظت این روغن رو تضمین می کنه و 7000 هم به همین ترتیب.
زیاد دنبال روغنهای متفاوت نرید. همون 5000 رو استفاده کنید و با هر بار تعویض روغن فیلتر روغن رو هم عوض کنید. این اثرش بسیار بیشتر از یه روغن با قیمت بالاتره.
نقل قول:
- الان که سر 10000 تا هست میخوام برم و روغن ماشین رو عوض کنم٬ الان توتال 5000 توش هست٬ میخوام از این به بعد توتال 7000 بریزم٬ آیا این که نوع روغن رو عوض میکنم مشکلی بوجود نمیاره؟
خیر. فقط سعی کنید از یک برند استفاده کنید. مثلا همیشه توتال یا همیشه لیکومولی. برند رو هر بار تعویض نکنید.
نقل قول:
4- وقتی به لاستیک های 206 تیپ 2 به جوای هوا نیتروژن بزنیم فشار هوای لاستیک های جلو و عقب چقدر باید باشه؟ ( درصورتی که هوا بزنیم چقدر باید باشه؟ )
از اونجایی که هرگونه نظر منطقی و علمیی در این مورد سریعا در این فروم به دست یک نفر خاص حذف میشه بنده حرفی نمی زنم. می تونید 10000 تومن خرج هیچ و پوچ کنید. البته اگه پولدارید.
نقل قول:
پ.ن: تا به حال هر گز بنزین معمولی نزدم و فقط سوپر زدم.
در این مورد در فروم زیاد بحث شده. گروهی مثل من معتقدن تا جایی که راه هست باید از معمولی + بالا برنده اکتان استفاده بشه و گروهی سوپر رو ترجیح میدند. مطالعه کنید خودتون انتخاب کنید.